• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Evet kuzum son kontrolüm 😅 perşembe mis kokulum gelecek inşallah Rabbinin izniyle 🙏🏼🥰
Yarın bizim kontrolümüz var saat 16.00da🥰 perşembeye çok az kaldı valla biz de en az senin kadar heyecanlıyız 🙏🏻☺️ Sağlıkla gelsin meleğimiz, senin için beklemek şimdi daha zor olmalı. Kıpır kıpırdır için 🙂💓💓💓

Yarın kontrole gidecek olanlar kimler? 😅✋ Yine heyecan yaptım 💃
Valla burda herkes kontrollerini iki haftaya dusurdu haftaya dusurdu ben daha üç haftaya bile dusuremedim doktorum bana hep bi sorun olmazsa biray sonra goruselim diyo😂 30 da gitmistim 34 de gidicem yine bir ay derse artik direkt doğuma giderim heralde 😂😂

Valla burda herkes kontrollerini iki haftaya dusurdu haftaya dusurdu ben daha üç haftaya bile dusuremedim doktorum bana hep bi sorun olmazsa biray sonra goruselim diyo😂 30 da gitmistim 34 de gidicem yine bir ay derse artik direkt doğuma giderim heralde 😂😂
Bende sendenim. Bir ara azaldı sonra yine arttı anlamadım 😅😅 27. 30. 32. Haftalarda gittim en son 32 de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi 🤷

Yarın bizim kontrolümüz var saat 16.00da🥰 perşembeye çok az kaldı valla biz de en az senin kadar heyecanlıyız 🙏🏻☺ Sağlıkla gelsin meleğimiz, senin için beklemek şimdi daha zor olmalı. Kıpır kıpırdır için 🙂💓💓💓
Ay yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum sen de 🙏🏼🥰 evet bu hafta mesela geçmek bilmedi. O kadar sıkıldım o kadar sıkıldım ki bebegim bir an önce gelsin istiyorum. İnşallah siz de bu günleri yaşayacaksınız diyeceksiniz ki Nesir' e diyorduk ne ara bizim günümüz geldi 😍🥰

Ay kuzum ben de senin gibiydim beni hep bir ay sonra çağırıyordu en son 36. Haftada gittiğimde artık hafta bir kontrole geleceksin dedi şaşırmıştım bünyem ayda bir gitmeye alışmıştı 🤣 ama inan aylar daha hızlı geçiyordu kuzum bu haftada bir kontroller gecmek bilmiyor 🤣 36. Haftadan beri nstye giriyorum muhtemelen seni de nstye sokacak artık 😊

Ay ben senden de heyecanliyim senin gunlerini ben sayiyorum😂 sağlıkla gelsin cennet kokulular 🤗🤗
Ay canım benim heyecanımı paylaştığıniz için çok teşekkür ediyorum 😍😍 amin kuzum amin hepimizinki zamanında ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelsin 😊 benim de gruba giremeyecek kadar zamanım olmadığı günler gelecek ki 🤣

Bende sendenim. Bir ara azaldı sonra yine arttı anlamadım 😅😅 27. 30. 32. Haftalarda gittim en son 32 de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi 🤷
Iyi bari tek değilmişim 😂😂 birde benim tetenoz asim tek doz vuruldum gec kaldigim icin ikinci doz vurulmiycaksin erkn doğum riskin var dedi iyce korktum simdi az bisey agrım baskim olsa anam doguruyomuyum diyorum😂😂

Ay kuzum ben de senin gibiydim beni hep bir ay sonra çağırıyordu en son 36. Haftada gittiğimde artık hafta bir kontrole geleceksin dedi şaşırmıştım bünyem ayda bir gitmeye alışmıştı 🤣 ama inan aylar daha hızlı geçiyordu kuzum bu haftada bir kontroller gecmek bilmiyor 🤣 36. Haftadan beri nstye giriyorum muhtemelen seni de nstye sokacak artık 😊
Ayy ınsallah hayirlisiyla o günlere ışınlanmak istiyorum😂

Iyi bari tek değilmişim 😂😂 birde benim tetenoz asim tek doz vuruldum gec kaldigim icin ikinci doz vurulmiycaksin erkn doğum riskin var dedi iyce korktum simdi az bisey agrım baskim olsa anam doguruyomuyum diyorum😂😂
Yok yok öyle kolay değil burdaki topiklerden anladığım kadarıyla 😂😂😂

ben hiç yaptırmadım hatta hiç sağlık ocağına gitmedim dün arayıp bildireyim en azından dedim doğurmadan bi kere gelseydiniz bari dediler :KK48: :KK48: Doktora tekrar sordum gerek yok yaptırma dedi.

Ay yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum sen de 🙏🏼🥰 evet bu hafta mesela geçmek bilmedi. O kadar sıkıldım o kadar sıkıldım ki bebegim bir an önce gelsin istiyorum. İnşallah siz de bu günleri yaşayacaksınız diyeceksiniz ki Nesir' e diyorduk ne ara bizim günümüz geldi 😍🥰
Nesirciğim kuzum ben de bebeğime biran önce kavuşmak istiyorum ama bir yandan da içerde bekleyebildiği kadar beklesin babamız doğuma yetişsin istiyorum☺🙏🏻 32. Haftamızın içindeyiz 33e az kaldı çok hızlı geçiyor haftalar 🙏🏻 Bakalım inşallah bugün doktor amcamız güzel şeyler söyler. Bugün hepimizin de kontrol günüymüş ne güzel tesadüf inşallah hep hayırlı haberler alırız kızlar🙏🏻💕🧿

ben hiç yaptırmadım hatta hiç sağlık ocağına gitmedim dün arayıp bildireyim en azından dedim doğurmadan bi kere gelseydiniz bari dediler :KK48: :KK48: Doktora tekrar sordum gerek yok yaptırma dedi.
Aynen banada o seni sadece pasli çivi bıçak gibi seylerden korur dedi bizim ameliyathanelerimizdeki malzemelerimizde oyle birsey olmaz dedi ama Allaha emanetiz ya olacağın önüne de geçilmiyo zaten ikinci dozu artik o desede ben vurdurmam psikolojik midir nedir ara ara sancim oluyo ağrılarım artiyo aşı mi yapti diyorum

Back