Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Evet kuzum son kontrolüm perşembe mis kokulum gelecek inşallah Rabbinin izniyle
Yarın bizim kontrolümüz var saat 16.00da perşembeye çok az kaldı valla biz de en az senin kadar heyecanlıyız Sağlıkla gelsin meleğimiz, senin için beklemek şimdi daha zor olmalı. Kıpır kıpırdır için

Yarın kontrole gidecek olanlar kimler? Yine heyecan yaptım
Valla burda herkes kontrollerini iki haftaya dusurdu haftaya dusurdu ben daha üç haftaya bile dusuremedim doktorum bana hep bi sorun olmazsa biray sonra goruselim diyo 30 da gitmistim 34 de gidicem yine bir ay derse artik direkt doğuma giderim heralde

Bende sendenim. Bir ara azaldı sonra yine arttı anlamadım 27. 30. 32. Haftalarda gittim en son 32 de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi

Ay yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum sen de evet bu hafta mesela geçmek bilmedi. O kadar sıkıldım o kadar sıkıldım ki bebegim bir an önce gelsin istiyorum. İnşallah siz de bu günleri yaşayacaksınız diyeceksiniz ki Nesir' e diyorduk ne ara bizim günümüz geldi

Ay kuzum ben de senin gibiydim beni hep bir ay sonra çağırıyordu en son 36. Haftada gittiğimde artık hafta bir kontrole geleceksin dedi şaşırmıştım bünyem ayda bir gitmeye alışmıştı ama inan aylar daha hızlı geçiyordu kuzum bu haftada bir kontroller gecmek bilmiyor 36. Haftadan beri nstye giriyorum muhtemelen seni de nstye sokacak artık

Ay ben senden de heyecanliyim senin gunlerini ben sayiyorum sağlıkla gelsin cennet kokulular
Ay canım benim heyecanımı paylaştığıniz için çok teşekkür ediyorum amin kuzum amin hepimizinki zamanında ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelsin benim de gruba giremeyecek kadar zamanım olmadığı günler gelecek ki

Bende sendenim. Bir ara azaldı sonra yine arttı anlamadım 27. 30. 32. Haftalarda gittim en son 32 de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi
Iyi bari tek değilmişim birde benim tetenoz asim tek doz vuruldum gec kaldigim icin ikinci doz vurulmiycaksin erkn doğum riskin var dedi iyce korktum simdi az bisey agrım baskim olsa anam doguruyomuyum diyorum

Ayy ınsallah hayirlisiyla o günlere ışınlanmak istiyorum

Iyi bari tek değilmişim birde benim tetenoz asim tek doz vuruldum gec kaldigim icin ikinci doz vurulmiycaksin erkn doğum riskin var dedi iyce korktum simdi az bisey agrım baskim olsa anam doguruyomuyum diyorum
Yok yok öyle kolay değil burdaki topiklerden anladığım kadarıyla

ben hiç yaptırmadım hatta hiç sağlık ocağına gitmedim dün arayıp bildireyim en azından dedim doğurmadan bi kere gelseydiniz bari dediler Doktora tekrar sordum gerek yok yaptırma dedi.

Nesirciğim kuzum ben de bebeğime biran önce kavuşmak istiyorum ama bir yandan da içerde bekleyebildiği kadar beklesin babamız doğuma yetişsin istiyorum☺ 32. Haftamızın içindeyiz 33e az kaldı çok hızlı geçiyor haftalar Bakalım inşallah bugün doktor amcamız güzel şeyler söyler. Bugün hepimizin de kontrol günüymüş ne güzel tesadüf inşallah hep hayırlı haberler alırız kızlar

ben hiç yaptırmadım hatta hiç sağlık ocağına gitmedim dün arayıp bildireyim en azından dedim doğurmadan bi kere gelseydiniz bari dediler Doktora tekrar sordum gerek yok yaptırma dedi.
Aynen banada o seni sadece pasli çivi bıçak gibi seylerden korur dedi bizim ameliyathanelerimizdeki malzemelerimizde oyle birsey olmaz dedi ama Allaha emanetiz ya olacağın önüne de geçilmiyo zaten ikinci dozu artik o desede ben vurdurmam psikolojik midir nedir ara ara sancim oluyo ağrılarım artiyo aşı mi yapti diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…