- 9 Mart 2019
- 1.595
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.341
Evet kuzum herkes 30 lu haftları aştı. Amin kuzum inşallah herkes güzel haberlerle gelirHayırlı haberler alalım inşallah gidecek olanlardan..Artık yavaş yavaş Tarihler belli oluyor
Evet kuzum son kontrolümYaa ne kadar az kaldı sanaagüzel haberlerle gel inşallah
Yarın bizim kontrolümüz var saat 16.00daEvet kuzum son kontrolümperşembe mis kokulum gelecek inşallah Rabbinin izniyle
Valla burda herkes kontrollerini iki haftaya dusurdu haftaya dusurdu ben daha üç haftaya bile dusuremedim doktorum bana hep bi sorun olmazsa biray sonra goruselim diyoYarın kontrole gidecek olanlar kimler?Yine heyecan yaptım
Ay ben senden de heyecanliyim senin gunlerini ben sayiyorumEvet kuzum son kontrolümperşembe mis kokulum gelecek inşallah Rabbinin izniyle
Bende sendenim. Bir ara azaldı sonra yine arttı anlamadımValla burda herkes kontrollerini iki haftaya dusurdu haftaya dusurdu ben daha üç haftaya bile dusuremedim doktorum bana hep bi sorun olmazsa biray sonra goruselim diyo30 da gitmistim 34 de gidicem yine bir ay derse artik direkt doğuma giderim heralde
Ay yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum sen deYarın bizim kontrolümüz var saat 16.00daperşembeye çok az kaldı valla biz de en az senin kadar heyecanlıyız ☺ Sağlıkla gelsin meleğimiz, senin için beklemek şimdi daha zor olmalı. Kıpır kıpırdır için
Ay kuzum ben de senin gibiydim beni hep bir ay sonra çağırıyordu en son 36. Haftada gittiğimde artık hafta bir kontrole geleceksin dedi şaşırmıştım bünyem ayda bir gitmeye alışmıştıValla burda herkes kontrollerini iki haftaya dusurdu haftaya dusurdu ben daha üç haftaya bile dusuremedim doktorum bana hep bi sorun olmazsa biray sonra goruselim diyo30 da gitmistim 34 de gidicem yine bir ay derse artik direkt doğuma giderim heralde
Ay canım benim heyecanımı paylaştığıniz için çok teşekkür ediyorumAy ben senden de heyecanliyim senin gunlerini ben sayiyorumsağlıkla gelsin cennet kokulular
Yarın benim de kontrol günüm canımAy canım benim heyecanımı paylaştığıniz için çok teşekkür ediyorumamin kuzum amin hepimizinki zamanında ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelsin benim de gruba giremeyecek kadar zamanım olmadığı günler gelecek ki
BennYarın kontrole gidecek olanlar kimler?Yine heyecan yaptım
Iyi bari tek değilmişimBende sendenim. Bir ara azaldı sonra yine arttı anlamadım27. 30. 32. Haftalarda gittim en son 32 de gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi
Ayy ınsallah hayirlisiyla o günlere ışınlanmak istiyorumAy kuzum ben de senin gibiydim beni hep bir ay sonra çağırıyordu en son 36. Haftada gittiğimde artık hafta bir kontrole geleceksin dedi şaşırmıştım bünyem ayda bir gitmeye alışmıştıama inan aylar daha hızlı geçiyordu kuzum bu haftada bir kontroller gecmek bilmiyor 36. Haftadan beri nstye giriyorum muhtemelen seni de nstye sokacak artık
Yok yok öyle kolay değil burdaki topiklerden anladığım kadarıylaIyi bari tek değilmişimbirde benim tetenoz asim tek doz vuruldum gec kaldigim icin ikinci doz vurulmiycaksin erkn doğum riskin var dedi iyce korktum simdi az bisey agrım baskim olsa anam doguruyomuyum diyorum
Aynen canm bilmedigimiz birsey olduğu icin insan anlayamiycani düşünüyoYok yok öyle kolay değil burdaki topiklerden anladığım kadarıyla
Sağlıkla gelsin inşallah 30 a gelince zaman geçmiyomuşEvet kuzum son kontrolümperşembe mis kokulum gelecek inşallah Rabbinin izniyle
ben hiç yaptırmadım hatta hiç sağlık ocağına gitmedim dün arayıp bildireyim en azından dedim doğurmadan bi kere gelseydiniz bari dedilerIyi bari tek değilmişimbirde benim tetenoz asim tek doz vuruldum gec kaldigim icin ikinci doz vurulmiycaksin erkn doğum riskin var dedi iyce korktum simdi az bisey agrım baskim olsa anam doguruyomuyum diyorum
Nesirciğim kuzum ben de bebeğime biran önce kavuşmak istiyorum ama bir yandan da içerde bekleyebildiği kadar beklesin babamız doğuma yetişsin istiyorum☺Ay yarın güzel haberlerle gel inşallah kuzum sen deevet bu hafta mesela geçmek bilmedi. O kadar sıkıldım o kadar sıkıldım ki bebegim bir an önce gelsin istiyorum. İnşallah siz de bu günleri yaşayacaksınız diyeceksiniz ki Nesir' e diyorduk ne ara bizim günümüz geldi
Aynen banada o seni sadece pasli çivi bıçak gibi seylerden korur dedi bizim ameliyathanelerimizdeki malzemelerimizde oyle birsey olmaz dedi ama Allaha emanetiz ya olacağın önüne de geçilmiyo zaten ikinci dozu artik o desede ben vurdurmam psikolojik midir nedir ara ara sancim oluyo ağrılarım artiyo aşı mi yapti diyorumben hiç yaptırmadım hatta hiç sağlık ocağına gitmedim dün arayıp bildireyim en azından dedim doğurmadan bi kere gelseydiniz bari dedilerDoktora tekrar sordum gerek yok yaptırma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?