Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Gebe degılken acaba bana da nasip olur mu diyordum cok sukur nasıp oldu 🙏🏻 Sonra 20 li 30 lu haftalarda ki takvımlere denk geldikçe bende görebilecek miyim derdim şimdi de doğum için bekliyoruz 💜 bana hiç geçmiyor şu günler 🤦🏼‍♀️
Bende durum aynı hayal edip duruyorum. Nasıl olacak? Nasıl bitecek vallahi dolu dolu geçti 🙏🙏💞

Ay ben de Jhulia Jhulia 'ı merak ediyorum. Bebeğine alıştı mı 😊 nasıl hisler yaşıyor? Uyku düzeni nasıl şimdi 🤣
Uyku ve düzen yok 😁 Alışmaya çalışıyoruz birbirimize artık uyanık kalma agladiginda nedenini anlama gibi ogrenmelirim mevcut. Tek başıma değilim çok şükür dikişler ağrılı olabiliyor ama ilaçlar hafifletiyor.2 saatte bir aynı şeyleri tekrarlıyoruz.Ama giderek daha çok seviyorum 💓💓💓

Uyku ve düzen yok 😁 Alışmaya çalışıyoruz birbirimize artık uyanık kalma agladiginda nedenini anlama gibi ogrenmelirim mevcut. Tek başıma değilim çok şükür dikişler ağrılı olabiliyor ama ilaçlar hafifletiyor.2 saatte bir aynı şeyleri tekrarlıyoruz.Ama giderek daha çok seviyorum 💓💓💓
Yaaa çok güzelllll 🥰 ne güzel bebişin yanında acayip heves ettim simdi 😅 uyku ve duzen yoktur doğrudur. Ben acayip uykucuyum acaba alisabilecek miyim 😊

Gebe degılken acaba bana da nasip olur mu diyordum cok sukur nasıp oldu 🙏🏻 Sonra 20 li 30 lu haftalarda ki takvımlere denk geldikçe bende görebilecek miyim derdim şimdi de doğum için bekliyoruz 💜 bana hiç geçmiyor şu günler 🤦🏼‍♀️
Galiba herkes aynı duyguları yaşamış 😊 gebe kalmadan takvime heves ederdik. Gebe kaldıktan sonra 30 lu haftaların takvimine heves ettik. Şükürler olsun sapasağlam sona yaklaştık. 🙏🏼🤣

Merhaba hanımlar. Bende bugün tekrar doktora gittim. Bebeğin eşi için hala şüpheli konuştu yapışmiș ihtimali hala var. Ve aşağıda duruyor Malesef. . Bebeğim iyiyi elhamdülillah 33+0 2kilo, bu beni rahatlatıyor. Nst ye girdim yine. Sonucu gösterince bana "böyle giderse 10 15 temmuz arası sezeryan tarihin büyük ihtimal" dedi🤗.. Adet tarihime göre 22 temmuz doğum. Yani 37 38 haftalıken bebeği alacaklar galiba 🙂Allahım o günü selametle görmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin eşi sorun olmaz haftaya daha da iyi haberler alirim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🖤🤲

Merhaba hanımlar. Bende bugün tekrar doktora gittim. Bebeğin eşi için hala şüpheli konuştu yapışmiș ihtimali hala var. Ve aşağıda duruyor Malesef. . Bebeğim iyiyi elhamdülillah 33+0 2kilo, bu beni rahatlatıyor. Nst ye girdim yine. Sonucu gösterince bana "böyle giderse 10 15 temmuz arası sezeryan tarihin büyük ihtimal" dedi🤗.. Adet tarihime göre 22 temmuz doğum. Yani 37 38 haftalıken bebeği alacaklar galiba 🙂Allahım o günü selametle görmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin eşi sorun olmaz haftaya daha da iyi haberler alirim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🖤🤲
Sevindim canım inşallah plesanta sıkıntın olmazsa bu sefer bebeğini normal zamanında almış olacaksın 😘🙏🙏 çok şükür, inşallah 36 dan önce doğumumuz olmaz 🙏

Kuzum maşallah Rabbim bebisini korusun. Sezeryan tarihini gayet uygun normal bir tarihe vermiş. Zaten herkes o haftalarda sezeryan oluyor 😊 Allah'ın izniyle bebisin büyümüş olacak ve o haftalarda sıkıntısız sezeryan olacaksın 😍

Merhaba hanımlar. Bende bugün tekrar doktora gittim. Bebeğin eşi için hala şüpheli konuştu yapışmiș ihtimali hala var. Ve aşağıda duruyor Malesef. . Bebeğim iyiyi elhamdülillah 33+0 2kilo, bu beni rahatlatıyor. Nst ye girdim yine. Sonucu gösterince bana "böyle giderse 10 15 temmuz arası sezeryan tarihin büyük ihtimal" dedi🤗.. Adet
göre 22 temmuz doğum. Yani 37 38 haftalıken bebeği alacaklar galiba 🙂Allahım o günü selametle görmeyi nasip etsin. İnşallah bebeğin eşi sorun olmaz haftaya daha da iyi haberler alirim. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🖤🤲
33+0 mı oldun nasıl oldu kız 😅 bebiş haftasından büyük mü görünüyor aramızda 4 gün var o zaman seninle 😅 33+4 olduk bizde

Cok sevındım senin adına canım inşallah daha da iyi haberler alırsın 🤗

Sevindim canım inşallah plesanta sıkıntın olmazsa bu sefer bebeğini normal zamanında almış olacaksın 😘🙏🙏 çok şükür, inşallah 36 dan önce doğumumuz olmaz 🙏

33+0 mı oldun nasıl oldu kız 😅 bebiş haftasından büyük mü görünüyor aramızda 4 gün var o zaman seninle 😅 33+4 olduk bizde

Evet cnm zaten baştan beri bir hafta önde gidiyorduk. Adet tarihine göre 32+0 bugün.
Uzun zamandan beri içim rahat doktordan geldim 3 hafta üst üste gel demişti. Bu sefer 15gun sonra gel dedi. 🤲

Back