Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Cok sevındım senin adına canım inşallah daha da iyi haberler alırsın

Allah razı olsun hanımlar. Hep güzel haberler alalım inşallah burda

Evet cnm zaten baştan beri bir hafta önde gidiyorduk. Adet tarihine göre 32+0 bugün.
Uzun zamandan beri içim rahat doktordan geldim 3 hafta üst üste gel demişti. Bu sefer 15gun sonra gel dedi.
Çok sevindim canım erken doğum riskin varken önden gitmesi çok iyi içini rahat ettirir doktor sanki emin değil yapışıklık konusunda. Güzel düşün güzel olsun

Çok sevindim canım erken doğum riskin varken önden gitmesi çok iyi içini rahat ettirir doktor sanki emin değil yapışıklık konusunda. Güzel düşün güzel olsun

Doğru. 2 kiloyu Allahın izniyle aştık
Evet ilk dediğinde bütün ihtimalleri anlattı. 2.gidișimde haftaya tekrar gel birșey demek için erken dedi. Bu sefer daha da yukarı çıkarsa doğumunu burda yaparız dedi. Hiç Diyarbakır'a gitmeye niyetim yok oğlum da var ya gözüm arkada kalırdı

Hayırlısı canım çokta takma kafana orda olman gerekirse yapacak bir şey yok. Rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık verir.

Maşallah canım, önemli olan bebeğinin iyi olması, bak çok şükür kilosu da iyi Sezaryen için verdikleri tarih de bence gayet güzel bir tarih. İnşallah herşey yolunda gider de sağlıkla alırsın kucağına Bizim de cuma günü kontrolümüz var çok heyacanlıyım minnoşumu göreceğim için

Amin. Inşallah hepimiz güzel haberler paylaşalım burada. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz

canım 37 den haftadan sonrası zaten normal doğum sürecine giriyor Allahın izniyle duracak oğluş stres yapma sen

Allahııııımmm ev taşıma telaşındaydım girememiştim ilk bebeğimiz doğmuş kontrole diye gidip kızına kavuşmuşsun Jhulia gözün aydın darısı başımıza
Yaa bizde evi boyattık ama taşınmış kadar olduk ne zormuş gerçi ben bişey yapmadım annemler sağolsun ama yine de stresi yetiyo insana

Kuzum benim de pek anladığım söylenemez ben de çevremden duyduğum kadarıyla bilgi verdim. Epidural ile spinal arasındaki farkta neden biri diğerine tercih ediliyor hala anlamış değilim
Benim bildigim epiduralde ayaklarını hissediyorsun acı yok. Ama spinalde tamamen uyusuyorssun belden aşağısı yani.

Kızlar bilen varsa birşey soracaktım. Ben ikiz gebelik neden le 30.hafta itibaren doğum izine çikyorum ama evden çalıştığım için ve doktorum sorun görmediği için 35.haftaya kadar çalışabilir rapor aldım ve şirkete gönderdim. Yalnız ben Kısa Çalışma ödeneği alıyorum çünkü bizim işler çok çok düştü ve başvuru kabul edildi nisan, mayıs ve hazıran için ve ben evden az miktarda çalişyorum tabii ki full time değil. Belki 1-2 saat günde iş oluyor. Şimdi internetten okuduğum kadar ile Kısa Çalışma ödeneği alan kışı doğum izni çalişabilir rapor alamazmış yanı direk doğum izine çıkması gerekiyormuş ne kadar doğru bilemedim. Bu konuda bilgisi olan varsa yada benim gibi aynı durumda olan varsa yazar mısınız? Olmazsa SSK'ya arayıp soracağim şirketten bir haber yok

SSK ya sorman mantıklı olabilir canım bende evden devam edeceğim ama ful time devam ediyoruz biz marttan beri kısa çalışma ödeneğine falan başvurmadılar sanırım.

SSK ya sorman mantıklı olabilir canım bende evden devam edeceğim ama ful time devam ediyoruz biz marttan beri kısa çalışma ödeneğine falan başvurmadılar sanırım.
Anladım canım zaten iş veren seni full time çaliştiryorsa ve işlerde düşük yoksa kısa çalışma ödeneği başvurmak yasaktır ama bizim işler mart itibari ile tamamen durdu mecbur kısa çalışma başvurdular cnm.
Nisan ayda hemen hemen hiç iş yoktu mayısta çok az tek tük iş oluyor. Bakalım SSK ne diyecek.

Yaa bizde evi boyattık ama taşınmış kadar olduk ne zormuş gerçi ben bişey yapmadım annemler sağolsun ama yine de stresi yetiyo insana
İkisinin bi farkı yok zaten bütün eşyalar elden geçiyo. Benim yardım edenim de yoktu kendim paketledim açtım hep ama hallettim çok şükür

O durumdayken iyi destek olmuş yine şirketin canım sevindim senin adına inşallah sıkıntı olmazda devam edersin yine ben doğum izninden sonra 1 ay falanda izin kullanıp döneceğim işe. Banada iyi olacak evden çalışmaya devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…