- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.221
Evet sarı renkli olan. Sıkma hiç dokunma ben çok korkuyorumHerkese iyi bayramlar dilerim
Sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlara...
Minnaklarimm ilk süt derken sarı olan mı? Benden de ucunu sıkınca sarı bişey geldi çok az ama.
Canim göğsünü sıkma cok yanlis kasilmaya sebep oluyomus erken doğum olma riski olabilir yaziyodu uygulamada ben ellemiyorum bile benimde cok kaşınıyo ama korkmdan el surmuyorumHerkese iyi bayramlar dilerim
Sağlıklı huzurlu mutlu nice bayramlara...
Minnaklarimm ilk süt derken sarı olan mı? Benden de ucunu sıkınca sarı bişey geldi çok az ama.
Canim hoşgeldin bence sen doguma kadar baska yere yazma birseyEvet sarı renkli olan. Sıkma hiç dokunma ben çok korkuyorumdamla şeklinde kuru birkaç defa ucunda bir şey gördüm öncesinde ama ilk defa sıvı olarak ucunda gördüm.
Canim bence son haftalarını bekle bende duydum ama birde hafifçe krem surmen belki zararsiz olabilr ama sıkmak kasilmaya sebep yinede krem icinde erken benceMinnaklarimm M Mucizem20 bit kaç kere gördüm sarı sıvıyı ve sıktıgımda çıktı kurulukarşıma oluyor onuda temizledim baya bir halt etmişim bir daha ellemem bi de ben göğüs ucu kremini bu aydan itibaren sürüyorum ara ara yara olmaması için ilerde.doğum yapan arkadaşlar hep öyle tavsiyede bulundu duydunuz mu bilmiyorum biraz olsun engelliyormuş
Bende 30 dan sonra gümüş kapağı takmaya başlıycam canım ara araMinnaklarimm M Mucizem20 bit kaç kere gördüm sarı sıvıyı ve sıktıgımda çıktı kurulukarşıma oluyor onuda temizledim baya bir halt etmişim bir daha ellemem bi de ben göğüs ucu kremini bu aydan itibaren sürüyorum ara ara yara olmaması için ilerde.doğum yapan arkadaşlar hep öyle tavsiyede bulundu duydunuz mu bilmiyorum biraz olsun engelliyormuş
8.aydan itibaren sür dediler her gün olmasa da duşlardan sonra sürüyorum. Gece gece bu konuda yazıştık rüyamda göğüslerimden süt fıskiriyorduCanim bence son haftalarını bekle bende duydum ama birde hafifçe krem surmen belki zararsiz olabilr ama sıkmak kasilmaya sebep yinede krem icinde erken bence
İki bebiş emecek bende mi alsam ya bi de göğüs acısıyla uğraşmak istemiyorumBende 30 dan sonra gümüş kapağı takmaya başlıycam canım ara ara
Benim de en korktugum şey o acıİki bebiş emecek bende mi alsam ya bi de göğüs acısıyla uğraşmak istemiyorumkız kardeşim ağlaya ağlaya emzirdi ilk aylar. Ya bende işe yaramazsa diye düşündüğumden alasım gelmiyor
Senin için çok sevindim canım 36 yı bitirdin çok şükürO kolosturom denen sivi iki aydir geliyor benden canim sutyenlerim batti hep yikaninca geciyor Allahtanben daha gogus ucu kremini surmeye baslamdim 36 dan sonra sur demisti arkadaslar bugun tam 36+0 olduk sukur bende artik basliycam surmeye
Hangi markayı aldın ayıp olmazsa ne kadaraBenim de en korktugum şey o acıAldım gecen hafta. Ara ara takıyorum şimdi
Xsilver diye bi marka canım 129 tlydi indirimdeydi bilmiyorum şimdi de aynı mıHangi markayı aldın ayıp olmazsa ne kadara
Hepsi burada da hala 129 tl canımHangi markayı aldın ayıp olmazsa ne kadara
Cok sagol canim sen kacsin suanSenin için çok sevindim canım 36 yı bitirdin çok şükür
Ay ben de
33+2 olduk canım.Cok sagol canim sen kacsin suan
Hadi gozun aydin canim33+2 olduk canım.Kaldı 4 hafta şükür annem iki üç güne geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?