- 9 Mart 2019
- 1.596
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.121
Ya aferin o tatlı oglusa şimdiden karnesine pekiyi veriyoruzAynen canim benimkide oyle sayilir iki tedavi 13 embriyo 3 tane kaldi embriyomuz ve doktorum elimzdekilrri bitiricegiz artik belliki cok kaliteli degiller demisti digerleri tutmayinca ama benim oğlusum Rabbiminde izniyle annesini sıkı sıkı tutundu cok şükür
Aynen canim.cok şükür ki tuttular da bizi o yorucu yıpratıcı süreçten kurtardılar Allah bütün olmayanlara nasib etsin insallahYa aferin o tatlı oglusa şimdiden karnesine pekiyi veriyoruzgüçlü, dirençli yavrularımız bizim. Tıpkı bizim gibi aynı kaderi yaşamışız eğer tutmasaydi bir daha tedaviye başlayacaktık ama bizim bebisler annelerine kiyamadilar demek
Buraya da geleyim bari. Sevindim bi yanlışlık olmadıysaBizim bebişler seçilmiş bebiş teyzesi inşallah hepsi çok sağlıklı, zeki, çok tatlı bebiş olacaklar. Ünlüler para verip tedavi oluyorlar ki en iyi kalitede sperm ile yumurta birleşsin çocukları sağlıklı ve zeki doğsun diyetabi onlar genetik tarama da yaptırıyorlar
Canım ya bende gebelik kolestazı oluştu. Onun kaşıntısını üç hafta çektim ama çok şükür iki gün önce dahiliye doktoru ilaç verdi. Çok çok rahatladım. Sorunun bundan olsa ilaçları atardım sana ama diğer dediklerin hakkında bilgim yok. Biraz sabır az kalmış doğuma hayırlısı ile inşallah sona gelmişsinKızlar sizdede kaşıntı var mı? Vücudumun her yanı kaşınıyor. Karaciğer enzim yüksekliği (gebelik kolestazi) kaşıntısı değil. 37. Haftadayim gebelik şekeri de var insülin kullanıyorum. Bide geçen hafta hipotiriodi çıktı. Bende yok yok. Eylül ayı tüp bebek annesiyim bide beş yıllık doğumhane ebesiyim şansıma herşey geliyor. Şekere bağlı vajinal enfeksiyon cabası. Pp
Cok iyi canim masallah mutlu sona iyce yaklaştın hadi bakalim sağlıkla darisida hepimizin başınaŞimdi kontrolden çıktım annişler doktor her şey nromal dedi. İnşallah öyledir50cm olmuş 3200 kilo olmuş bakalım inşallah ultrasonda yanılma olmaz bir de ilk kez yüzünü tam gördüm çok net olmasa da . Çok heyecanli idi veee son 13 gün şimdi nst bekliyorum
Cok güzel yaaa masallah tontisineŞimdi kontrolden çıktım annişler doktor her şey nromal dedi. İnşallah öyledir50cm olmuş 3200 kilo olmuş bakalım inşallah ultrasonda yanılma olmaz bir de ilk kez yüzünü tam gördüm çok net olmasa da . Çok heyecanli idi veee son 13 gün şimdi nst bekliyorum
Masallah kuzuya sağlıkla gelsın annesiŞimdi kontrolden çıktım annişler doktor her şey nromal dedi. İnşallah öyledir50cm olmuş 3200 kilo olmuş bakalım inşallah ultrasonda yanılma olmaz bir de ilk kez yüzünü tam gördüm çok net olmasa da . Çok heyecanli idi veee son 13 gün şimdi nst bekliyorum
MaşallahŞimdi kontrolden çıktım annişler doktor her şey nromal dedi. İnşallah öyledir50cm olmuş 3200 kilo olmuş bakalım inşallah ultrasonda yanılma olmaz bir de ilk kez yüzünü tam gördüm çok net olmasa da . Çok heyecanli idi veee son 13 gün şimdi nst bekliyorum
Şimdi kontrolden çıktım annişler doktor her şey nromal dedi. İnşallah öyledir50cm olmuş 3200 kilo olmuş bakalım inşallah ultrasonda yanılma olmaz bir de ilk kez yüzünü tam gördüm çok net olmasa da . Çok heyecanli idi veee son 13 gün şimdi nst bekliyorum
Bakalım yarından sonra sen miŞimdi kontrolden çıktım annişler doktor her şey nromal dedi. İnşallah öyledir50cm olmuş 3200 kilo olmuş bakalım inşallah ultrasonda yanılma olmaz bir de ilk kez yüzünü tam gördüm çok net olmasa da . Çok heyecanli idi veee son 13 gün şimdi nst bekliyorum
Maşallah boyu kilosu çok güzel fıstığınŞimdi kontrolden çıktım annişler doktor her şey nromal dedi. İnşallah öyledir50cm olmuş 3200 kilo olmuş bakalım inşallah ultrasonda yanılma olmaz bir de ilk kez yüzünü tam gördüm çok net olmasa da . Çok heyecanli idi veee son 13 gün şimdi nst bekliyorum
Yarın ola hayrola
Çok güzelmiş bunlar ♥ biz de bi çikolata yapalım diyoruz, ağustosa kadar ortam düzelir mi bilinmez ama senin doğuma hastaneye gelme durumu çok sıkıntı. Bence de nolur nolmaz bulundur çikolatanıTopiğin yarısı ikiz bebişle doldubenim cinsiyet farklı çikolata böyle yaptırmak istiyorum ama şimdi mi yoksa virüs kalkıp ziyaret yasağı sona erip, her şey normale döndüğü zaman mı? Hastane önüne gelirse en azından çikolata ikram etmek istiyorum.
Ben de yaptiracaktim ama virüsten dolayı vazgeçtim.Hastaneye kimse gelmeyecek zaten e bu süreçte mümkünse eve de gelmesinler.Dua yaptigim zaman alırım diye planlıyorum bende.Belki sizin zamana kadar normallesir hayat çok daha rahat olursunuzTopiğin yarısı ikiz bebişle doldubenim cinsiyet farklı çikolata böyle yaptırmak istiyorum ama şimdi mi yoksa virüs kalkıp ziyaret yasağı sona erip, her şey normale döndüğü zaman mı? Hastane önüne gelirse en azından çikolata ikram etmek istiyorum.
Bende kesin kimse alınmıyor senin zamana belki azalır hatta bitmiş olur. Arkadaşlarımın çoğu gitmiş olacak. Düz normal çikolata alıp bunu hediyelikle vermeyi de düşünüyorum aslında kafam karışıkÇok güzelmiş bunlar ♥ biz de bi çikolata yapalım diyoruz, ağustosa kadar ortam düzelir mi bilinmez ama senin doğuma hastaneye gelme durumu çok sıkıntı. Bence de nolur nolmaz bulundur çikolatanı
Sizden bir hafta sonra doğuyorum canım imzama bakma senBen de yaptiracaktim ama virüsten dolayı vazgeçtim.Hastaneye kimse gelmeyecek zaten e bu süreçte mümkünse eve de gelmesinler.Dua yaptigim zaman alırım diye planlıyorum bende.Belki sizin zamana kadar normallesir hayat çok daha rahat olursunuz
Ay yazarken eksik olmuş. Sonrasında ev için bulundur çikolatanı nolur nolmaz demek istedimBende kesin kimse alınmıyor senin zamana belki azalır hatta bitmiş olur. Arkadaşlarımın çoğu gitmiş olacak. Düz normal çikolata alıp bunu hediyelikle vermeyi de düşünüyorum aslında kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?