Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ya aferin o tatlı oglusa şimdiden karnesine pekiyi veriyoruz güçlü, dirençli yavrularımız bizim. Tıpkı bizim gibi aynı kaderi yaşamışız eğer tutmasaydi bir daha tedaviye başlayacaktık ama bizim bebisler annelerine kiyamadilar demek

Aynen canim.cok şükür ki tuttular da bizi o yorucu yıpratıcı süreçten kurtardılar Allah bütün olmayanlara nasib etsin insallah

Kızlar sizdede kaşıntı var mı? Vücudumun her yanı kaşınıyor. Karaciğer enzim yüksekliği (gebelik kolestazi) kaşıntısı değil. 37. Haftadayim gebelik şekeri de var insülin kullanıyorum. Bide geçen hafta hipotiriodi çıktı. Bende yok yok. Eylül ayı tüp bebek annesiyim bide beş yıllık doğumhane ebesiyim şansıma herşey geliyor. Şekere bağlı vajinal enfeksiyon cabası. Pp

Buraya da geleyim bari. Sevindim bi yanlışlık olmadıysa bende hep derdim tedavi cocuklar i cok tatlı oluyor gerçekten. Genetik tarama olmadi ama bakalım kinder süpriz lerimiz nasıllar

Canım ya bende gebelik kolestazı oluştu. Onun kaşıntısını üç hafta çektim ama çok şükür iki gün önce dahiliye doktoru ilaç verdi. Çok çok rahatladım. Sorunun bundan olsa ilaçları atardım sana ama diğer dediklerin hakkında bilgim yok. Biraz sabır az kalmış doğuma hayırlısı ile inşallah sona gelmişsin

Cok iyi canim masallah mutlu sona iyce yaklaştın hadi bakalim sağlıkla darisida hepimizin başına

Cok güzel yaaa masallah tontisine Benim de yarın randevum inşallah güzel haberlerle dönerim bende.

Masallah kuzuya sağlıkla gelsın annesi

Maşallah 13 gün ne ki göz açıp kapayıncaya

Maşallah az kaldı hamileliğin son günleri tadını çıkar

Bakalım yarından sonra sen mi Jhulia nın mı? önce doğuracağı netleşir ay çok heyecanlı gerçekten.

Topiğin yarısı ikiz bebişle doldu benim cinsiyet farklı çikolata böyle yaptırmak istiyorum ama şimdi mi yoksa virüs kalkıp ziyaret yasağı sona erip, her şey normale döndüğü zaman mı? Hastane önüne gelirse en azından çikolata ikram etmek istiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200518-112158.png
    374,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200518-112327.png
    425,9 KB · Görüntüleme: 23
Maşallah boyu kilosu çok güzel fıstığın 13 gün, günler geçmez şimdi sana sağlıkla kucağına al inşallah ♥

Çok güzelmiş bunlar ♥ biz de bi çikolata yapalım diyoruz, ağustosa kadar ortam düzelir mi bilinmez ama senin doğuma hastaneye gelme durumu çok sıkıntı. Bence de nolur nolmaz bulundur çikolatanı

Ben de yaptiracaktim ama virüsten dolayı vazgeçtim.Hastaneye kimse gelmeyecek zaten e bu süreçte mümkünse eve de gelmesinler.Dua yaptigim zaman alırım diye planlıyorum bende.Belki sizin zamana kadar normallesir hayat çok daha rahat olursunuz

Çok güzelmiş bunlar ♥ biz de bi çikolata yapalım diyoruz, ağustosa kadar ortam düzelir mi bilinmez ama senin doğuma hastaneye gelme durumu çok sıkıntı. Bence de nolur nolmaz bulundur çikolatanı
Bende kesin kimse alınmıyor senin zamana belki azalır hatta bitmiş olur. Arkadaşlarımın çoğu gitmiş olacak. Düz normal çikolata alıp bunu hediyelikle vermeyi de düşünüyorum aslında kafam karışık

Sizden bir hafta sonra doğuyorum canım imzama bakma sen 15 Haziran 22 Haziran arası gibi duruyor ki bir terslik olmaz en iyi senaryo ile giderse.

Ay yazarken eksik olmuş. Sonrasında ev için bulundur çikolatanı nolur nolmaz demek istedim hani hastaneye gelmek zor da eve belki yakın olanlardan gelen olur. O da 40'ı çıkana kadar kabul etmesen en iyisi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…