Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

32 nin içinde bulunduğu haftada alınabiliyormus canım 32+0 da gidemedigimden 5 e alabildim. Sadece çalışamaz rapormu da 37+5 te almak zorundayım o kadar.
Aa anladım canım çok sağol çalışabilir bitince tekrar çalışamazmı alıyoruz o sürede doğum yaparsak noluyo acaba kafamda deli sorular

Aa anladım canım çok sağol çalışabilir bitince tekrar çalışamazmı alıyoruz o sürede doğum yaparsak noluyo acaba kafamda deli sorular
Doğum yapınca da doğum belgen oluyo zaten tarihi belli. o tarihten sonra kalan iznin doğum sonuna aktarılıyo diye biliyorum

Selam hanımlar. Benim de kontrol bugündü. Malesef bebeğimin eşi hala aşağıda. Daha önce sezeryanım olduğu için, yapışması dan şüphelendi doktor. Kanama durumunda bebegi alacaklar. İnşallah bi. Kaç hafta daha görürüm. Şuanda 31+4 1730gr. Ameliyatim bu durumda riskli o yüzden beni farklı bir şehirle yönlendirecek..
Dua edermisiniz bana kızlar, ne olursa olsun hayırlısı sağlıkla olsun.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebiş biraz daha sabreder. ♥

Canım size yakın büyükşehir çok iyi kadın doğum doktorları var. Birde onlar görsün. Kendini üzme. Oğlunda etkilenir heyecanla kardeşini bekliyor. Rahim yapışması ultrasonla net bakınca belli olmuyor mu? İhtimalle de olmaz ki. Bebişler 2300 2500 olana kadar az sabır beklerseler. Rabbim bu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsun

İnan bende bilmiyorum evet zaten oğlumda diyarbakır'da doğdu ben mardindeyim. Bu oğlumda eğer böyle devam ederse oğlumu doğum yaptığım hastaneye gidecem
Insallah bidahaki kontrolde daha Güzel haberler alırım. Bebeğimin sağlığı iyi olması bir nebze de olsa beni rahatlatıyor.

Suyu, bebeğin rahme yakınlığı, açılma, sancı yoksa çokta panik yapmamak gerekiyor. İnsan panik yapınca sağlıklı düşenemiyor. Ne zaman çağırdı tekrardan. Bence artık süre kısalmalı. Benim önce 3 haftaya yarın gideceğim 17 gün olacak diyeceğim daha erken çağır. Tedavi ile gebe kalmışım iki bebek. Hayırlısı rabbim korusun hepsini

Evet son 3 haftaya kadar yasal çalışma hakkımız var. Sonra çalışamaz raporu veriliyor.Ben okumuştum yönetmelikte bebegin doğum tarihinden önce doğması durumunda kullanılamayan izinleri doğum sonrasına aktarılır diye. Bu virüs yönetmelikleri de değiştirir belki.

geçmiş olsun canım aklına kötü getirme iyi düşün iyi olsun

İnşallah vakti zamanında gelir.Allah şifa versin inşallah. Arkadaşım yakın zamanda sizin benzeriniz durumda 33+2 de doğum yaptı.onun daha farklı sorunları da mevcuttu.bebek çok az kuvözde kaldı şimdi ikisi de iyiler.

Bugün ilk defa nstye girdim kağıda bakınca korkulacak bir durum yok ama artık 10gune bir görmek istiyorum seni dedi. Kana durumunda hemen gel dedi. Suyu normal iyi de değil yani. Ben sadece bebeğimin hareketlerine güvenerek biraz daha rahatim. Zaten. Genelde yatıyordum aynen devam edecem. Nasip

Aslında ben erken doğacak diye bir his taşımıyorum, korkmuyorum da, sadece ameliyatım riskli olması beni endişelendiriyor .

Yadee canım inşallah yeri değişir plesantanın dualarımız seninle. İyi bir yer bulduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah kalbini ferah tut

Allah razı olsun. Evet eğer böyle kalırsa gideceğim yer oğlumun da doğduğu hastane ve doktor.
Sakin kalıp iyi düşünmeye çalıșiyorum bugünün yüzü suyu hürmetine hepimiz sağlıkla hayırlı vakitte kavuşalım

Benim 2 haftaya düştü canım sonra daha azalır mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…