- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.981
Haha geçen yazda ben büyüttüm öyle hatta kuşun bile yavrusu oldu diye bunalıma girmiştimKızlar bizim Minnaklar ikiyken dört oldular
Güvercindede bit oluyo demişlerdi bize bişey olmadı kuşlar gidince balkonu kapattırdık hemen hala gelmeye çalışıyolarYok değil canım yaban güvercini
Canım raporu 32+0da almak gerek miyormu yani 32 haftalıkkenBen 32+5 te almıştım 37+5 te bitecekti.36 dayım 10 gün kalmıştı benim. Ama hiç baslatamayanlara nasıl olacak bilemiyorum. Bir de çalışamaz raporunu almam gerekecekmi acaba.
Allah seni napmasınnHaha geçen yazda ben büyüttüm öyle hatta kuşun bile yavrusu oldu diye bunalıma girmiştim
32 nin içinde bulunduğu haftada alınabiliyormus canım 32+0 da gidemedigimden 5 e alabildim. Sadece çalışamaz rapormu da 37+5 te almak zorundayım o kadar.Canım raporu 32+0da almak gerek miyormu yani 32 haftalıkken
Aa anladım canım çok sağol çalışabilir bitince tekrar çalışamazmı alıyoruz o sürede doğum yaparsak noluyo acaba32 nin içinde bulunduğu haftada alınabiliyormus canım 32+0 da gidemedigimden 5 e alabildim. Sadece çalışamaz rapormu da 37+5 te almak zorundayım o kadar.
Doğum yapınca da doğum belgen oluyo zaten tarihi belli. o tarihten sonra kalan iznin doğum sonuna aktarılıyo diye biliyorumAa anladım canım çok sağol çalışabilir bitince tekrar çalışamazmı alıyoruz o sürede doğum yaparsak noluyo acabakafamda deli sorular
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebiş biraz daha sabreder. ♥Selam hanımlar. Benim de kontrol bugündü. Malesef bebeğimin eşi hala aşağıda. Daha önce sezeryanım olduğu için, yapışması dan şüphelendi doktor.Kanama durumunda bebegi alacaklar. İnşallah bi. Kaç hafta daha görürüm. Şuanda 31+4 1730gr. Ameliyatim bu durumda riskli o yüzden beni farklı bir şehirle yönlendirecek..
Dua edermisiniz bana kızlar, ne olursa olsun hayırlısı sağlıkla olsun.
Canım size yakın büyükşehir çok iyi kadın doğum doktorları var. Birde onlar görsün. Kendini üzme. Oğlunda etkilenir heyecanla kardeşini bekliyor. Rahim yapışması ultrasonla net bakınca belli olmuyor mu? İhtimalle de olmaz ki. Bebişler 2300 2500 olana kadar az sabır beklerseler. Rabbim bu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsunSelam hanımlar. Benim de kontrol bugündü. Malesef bebeğimin eşi hala aşağıda. Daha önce sezeryanım olduğu için, yapışması dan şüphelendi doktor.Kanama durumunda bebegi alacaklar. İnşallah bi. Kaç hafta daha görürüm. Şuanda 31+4 1730gr. Ameliyatim bu durumda riskli o yüzden beni farklı bir şehirle yönlendirecek..
Canım size yakın büyükşehir çok iyi kadın doğum doktorları var. Birde onlar görsün. Kendini üzme. Oğlunda etkilenir heyecanla kardeşini bekliyor. Rahim yapışması ultrasonla net bakınca belli olmuyor mu? İhtimalle de olmaz ki. Bebişler 2300 2500 olana kadar az sabır beklerseler. Rabbim bu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsun
Suyu, bebeğin rahme yakınlığı, açılma, sancı yoksa çokta panik yapmamak gerekiyor. İnsan panik yapınca sağlıklı düşenemiyor. Ne zaman çağırdı tekrardan. Bence artık süre kısalmalı. Benim önce 3 haftaya yarın gideceğim 17 gün olacak diyeceğim daha erken çağır. Tedavi ile gebe kalmışım iki bebek. Hayırlısı rabbim korusun hepsiniİnan bende bilmiyorumevet zaten oğlumda diyarbakır'da doğdu ben mardindeyim. Bu oğlumda eğer böyle devam ederse oğlumu doğum yaptığım hastaneye gidecem
Insallah bidahaki kontrolde daha Güzel haberler alırım. Bebeğimin sağlığı iyi olması bir nebze de olsa beni rahatlatıyor.
Evet son 3 haftaya kadar yasal çalışma hakkımız var. Sonra çalışamaz raporu veriliyor.Ben okumuştum yönetmelikte bebegin doğum tarihinden önce doğması durumunda kullanılamayan izinleri doğum sonrasına aktarılır diye. Bu virüs yönetmelikleri de değiştirir belki.Aa anladım canım çok sağol çalışabilir bitince tekrar çalışamazmı alıyoruz o sürede doğum yaparsak noluyo acabakafamda deli sorular
geçmiş olsun canım aklına kötü getirme iyi düşün iyi olsunSelam hanımlar. Benim de kontrol bugündü. Malesef bebeğimin eşi hala aşağıda. Daha önce sezeryanım olduğu için, yapışması dan şüphelendi doktor.Kanama durumunda bebegi alacaklar. İnşallah bi. Kaç hafta daha görürüm. Şuanda 31+4 1730gr. Ameliyatim bu durumda riskli o yüzden beni farklı bir şehirle yönlendirecek..
İnşallah vakti zamanında gelir.Allah şifa versin inşallah. Arkadaşım yakın zamanda sizin benzeriniz durumda 33+2 de doğum yaptı.onun daha farklı sorunları da mevcuttu.bebek çok az kuvözde kaldı şimdi ikisi de iyiler.Selam hanımlar. Benim de kontrol bugündü. Malesef bebeğimin eşi hala aşağıda. Daha önce sezeryanım olduğu için, yapışması dan şüphelendi doktor.Kanama durumunda bebegi alacaklar. İnşallah bi. Kaç hafta daha görürüm. Şuanda 31+4 1730gr. Ameliyatim bu durumda riskli o yüzden beni farklı bir şehirle yönlendirecek..
Suyu, bebeğin rahme yakınlığı, açılma, sancı yoksa çokta panik yapmamak gerekiyor. İnsan panik yapınca sağlıklı düşenemiyor. Ne zaman çağırdı tekrardan. Bence artık süre kısalmalı. Benim önce 3 haftaya yarın gideceğim 17 gün olacak diyeceğim daha erken çağır. Tedavi ile gebe kalmışım iki bebek. Hayırlısı rabbim korusun hepsini
İnşallah vakti zamanında gelir.Allah şifa versin inşallah. Arkadaşım yakın zamanda sizin benzeriniz durumda 33+2 de doğum yaptı.onun daha farklı sorunları da mevcuttu.bebek çok az kuvözde kaldı şimdi ikisi de iyiler.
Yadee canım inşallah yeri değişir plesantanın dualarımız seninle. İyi bir yer bulduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah kalbini ferah tut
Benim 2 haftaya düştü canım sonra daha azalır mı bilmiyorumSuyu, bebeğin rahme yakınlığı, açılma, sancı yoksa çokta panik yapmamak gerekiyor. İnsan panik yapınca sağlıklı düşenemiyor. Ne zaman çağırdı tekrardan. Bence artık süre kısalmalı. Benim önce 3 haftaya yarın gideceğim 17 gün olacak diyeceğim daha erken çağır. Tedavi ile gebe kalmışım iki bebek. Hayırlısı rabbim korusun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?