- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.861
Öyle tabi canım sağlıkla gelsin inşzuzu3838 çok geçmiş olsun. Vakti zamanı gelmişse elden bişey gelmez ama açılma yok su sıkıntısı yok kilosuda iyi birşey olmaz inşallah. Seni deniyordur bebişin
İnşallah canım cok saolGeçmiş olsun kuzum, inşallah zamanında sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelecek bebişin dualarımız seninle
Ben olursa olumsuz bir durum olursa geride embriyolarım var. Ne diyeceğim ilkinde kafama göre takıldım yine geldim mi risk almadım. Ne derse o mutlak itaatben doğumu üni. hast yapacak olsamda hala tüp bebek dr na devam ediyorum. etmeseniz bile problem olduğunda mutlaka arayın diyolar. bide tüp bebekte başarı oranı doğan bebekle ölçülüyo diye biliyorum. eve götürdüğün bebek onlar için önemli.
Aayy aynen canim bizde dünden beri esimle yatak odasinda besik icin yer actik birde sifonyerimi bebis icin kullanicam odasini yapana kadar onlari falan bosalttik daha doğrusu o yapti bende yardim etmeye çalıştım ama cok yoruldum aksam da bebisin kiyafetlerinden yikadik biraz cok keyfli ama yorucuydu bittimProluton iğne gerçekten çok iyi. Ben kadın doğumcum ile resmen bu iğne için savaştım. Prolutex 12. Haftada kesildi yerine haftalık bu verildi merkez tarafından. O günden 30. Haftaya kadar her yazdığında gerek yok deyip durdu. 12 den 23 e kadar çok güzel düzenli geldim taki virüs çıkana kadar. 32 de bırakmam lazımdı en son 30 da vurulmuş oldum. 23 ten 30 a kadar da 4 iğne vuruldum. En son kadına yaz bir tanede bir tanedir dedim. Tamam yazacağım ama bu son dedi yazmadı sinir oldum. Tüp bebek merkezim önlem amaçlı ikiz olan gebelerde kesinlikle yaptırılmasını istiyoruz dedi. Kadın taktı ya acımıyor mu? Diyo. Yok diyorum Allah Allah iki hafta vurulan ağlıyor sende acı yok diyorsun. Yok yalan mı diyorum acıtmadı benim yerime ona dert oldu. Bugün eve azcık çeki düzen verelim dedik. Her şeyi eşim yaptı bir toz aldım lavabo sildim belim ağırdı. 32 bitti ama ikiz olunca 36 haftalar gibiyim artık
İnş canım saolzuzu3838 canim cok geçmiş olsun dikkat et kendine bolca dinlen insallah vaktinde zamaninda gelir kuzucuk bu sertlesme dedigin bende de oluyo ayakta fazla kaldigimda olur benim genelde
Bir saat belim ağırdı. Annem geliyor şükür iki haftaya bu temizlik o gelene kadar bize yeterAayy aynen canim bizde dünden beri esimle yatak odasinda besik icin yer actik birde sifonyerimi bebis icin kullanicam odasini yapana kadar onlari falan bosalttik daha doğrusu o yapti bende yardim etmeye çalıştım ama cok yoruldum aksam da bebisin kiyafetlerinden yikadik biraz cok keyfli ama yorucuydu bittim
Keske bende yemek istemesemBir saat belim ağırdı. Annem geliyor şükür iki haftaya bu temizlik o gelene kadar bize yeterolacağı yok başka türlü artık bir şey yemekte istemiyorum. Sıcaklarda başladı. Hayırlısı ile rabbim 36. Haftayı atlatmayı nasip etsin
Hayırlısı canim sen dinlen tedbirini al taktir Allahin ınsallah vaktini bekliycektirİnş canım saoldüzenli olursa sıkıntı zaten canım aklında olsun. Benim şuan 5-6 dakıkada bir gelıyor
aktarılıyo diye biliyorum ama personel işleri daha iyi bilir bence sor.Kızlar Bu çalışabilir raporunu istediğimiz zaman çalışamaza çevirebiliyo muyuz? Mesela 32 sonunda çalışabilir aldım ama 34 sonu çalışamaz oldu diyelim o iki haftayı bile aktarabiliyo muyuz sonraya
İnşallah gelir çok zor bir duygu. Kendimi tek başıma kalmış gibi hissediyorum. Kim olursa olsun o olmazsa yetmeyecek gibi bir his. Özel izinle gelecek onların şehirde yasak kalkmadı daha. Ailen nerden gelecek sorunsuz yetişir canım inşallahKızlar dua edin benim de annem gelebilsin. Yurtdışından gelecekoğlumda küvezden çıkardığım gün gelmişti
Düşününce çok az kaldı..
İnşallah gelir çok zor bir duygu. Kendimi tek başıma kalmış gibi hissediyorum. Kim olursa olsun o olmazsa yetmeyecek gibi bir his. Özel izinle gelecek onların şehirde yasak kalkmadı daha. Ailen nerden gelecek sorunsuz yetişir canım inşallah
Senin iş daha zor. Geride bir minik daha var. Senin doğuma kadar açılır inşallah izinlerler. Temmuz başına kadar bayağı normale dönmüş olur her şey inşallahAynen inşallah cnm. Bide oğlum da var şimdiden bensiz kalacağı için bir günlüğüne bile olsa tuhaf hissediyorum. Bari annemi onun yanında bilsem içim rahat edecek.
Senin iş daha zor. Geride bir minik daha var. Senin doğuma kadar açılır inşallah izinlerler. Temmuz başına kadar bayağı normale dönmüş olur her şey inşallah
Benimde çoğu şey tamam. Annem gelince tamamen tam olacak. Aslında bir sürü şeyde kayınvalidemler aldı da 8. Sınıfa giden kaynım var. Sınavı 20 sine aldılar onların gelme durumu karıştı. Bende çantaya koydum annem sadece onlu çıkışı getirdi mi bebişler hazır. Bende eksik var. Spor pijama almam lazım, emzirme atleti, anne alt iç çamaşırı, birde ev içinde şuan hiçblr yazlığım olmuyor. Kıyafet bakmam lazım. Kesinlikle hastaneye sokma çocuğu. İnşallah küveze girmezler bir aksilik olmaz akşam doğurup ertesi akşama evde olmayı bende rabbimden diliyorumInşallah. Ufak tefek eksikler dışında ben tamamım ya sen? Ufak hastane çantam da hazır. Pijama ve ilk giyeceği hastane çıkışıni koymadım çantaya daha erken diye ama hazır
Ben sadece bir gece kalmayı düşünüyorum hastanede oğlumu özlerim ya. Hastaneye de bu durumlar sürdükçe gelmesini istemem.
Benimde çoğu şey tamam. Annem gelince tamamen tam olacak. Aslında bir sürü şeyde kayınvalidemler aldı da 8. Sınıfa giden kaynım var. Sınavı 20 sine aldılar onların gelme durumu karıştı. Bende çantaya koydum annem sadece onlu çıkışı getirdi mi bebişler hazır. Bende eksik var. Spor pijama almam lazım, emzirme atleti, anne alt iç çamaşırı, birde ev içinde şuan hiçblr yazlığım olmuyor. Kıyafet bakmam lazım. Kesinlikle hastaneye sokma çocuğu. İnşallah küveze girmezler bir aksilik olmaz akşam doğurup ertesi akşama evde olmayı bende rabbimden diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?