Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben olursa olumsuz bir durum olursa geride embriyolarım var. Ne diyeceğim ilkinde kafama göre takıldım yine geldim mi risk almadım. Ne derse o mutlak itaat evet birçok merkez bunu gözardı ediyor aslında gerçek başarı eve sağlıklı bebek götürmek.

Aayy aynen canim bizde dünden beri esimle yatak odasinda besik icin yer actik birde sifonyerimi bebis icin kullanicam odasini yapana kadar onlari falan bosalttik daha doğrusu o yapti bende yardim etmeye çalıştım ama cok yoruldum aksam da bebisin kiyafetlerinden yikadik biraz cok keyfli ama yorucuydu bittim

zuzu3838 canim cok geçmiş olsun dikkat et kendine bolca dinlen insallah vaktinde zamaninda gelir kuzucuk bu sertlesme dedigin bende de oluyo ayakta fazla kaldigimda olur benim genelde

Bir saat belim ağırdı. Annem geliyor şükür iki haftaya bu temizlik o gelene kadar bize yeter olacağı yok başka türlü artık bir şey yemekte istemiyorum. Sıcaklarda başladı. Hayırlısı ile rabbim 36. Haftayı atlatmayı nasip etsin

Keske bende yemek istemesem git gide istahim açıldı benim.de ama sicak konusnda katiliyorum benum evim bide en ust kat aşırı sıcak oluyo bugun ilk kez dondurma yedim bende şu çantamı hazirlasam baska birsey yapamam artik annemler gelip yapacak temizliğimi ınsallah atlatırsın canim epey yaklaştin sende kendini fazla yormamaya dikkat et

Kızlar Bu çalışabilir raporunu istediğimiz zaman çalışamaza çevirebiliyo muyuz? Mesela 32 sonunda çalışabilir aldım ama 34 sonu çalışamaz oldu diyelim o iki haftayı bile aktarabiliyo muyuz sonraya

Kızlar dua edin benim de annem gelebilsin. Yurtdışından gelecek oğlumda küvezden çıkardığım gün gelmişti
Düşününce çok az kaldı..
İnşallah gelir çok zor bir duygu. Kendimi tek başıma kalmış gibi hissediyorum. Kim olursa olsun o olmazsa yetmeyecek gibi bir his. Özel izinle gelecek onların şehirde yasak kalkmadı daha. Ailen nerden gelecek sorunsuz yetişir canım inşallah

Aynen inşallah cnm. Bide oğlum da var şimdiden bensiz kalacağı için bir günlüğüne bile olsa tuhaf hissediyorum. Bari annemi onun yanında bilsem içim rahat edecek.

Aynen inşallah cnm. Bide oğlum da var şimdiden bensiz kalacağı için bir günlüğüne bile olsa tuhaf hissediyorum. Bari annemi onun yanında bilsem içim rahat edecek.
Senin iş daha zor. Geride bir minik daha var. Senin doğuma kadar açılır inşallah izinlerler. Temmuz başına kadar bayağı normale dönmüş olur her şey inşallah

Senin iş daha zor. Geride bir minik daha var. Senin doğuma kadar açılır inşallah izinlerler. Temmuz başına kadar bayağı normale dönmüş olur her şey inşallah

Inşallah. Ufak tefek eksikler dışında ben tamamım ya sen? Ufak hastane çantam da hazır. Pijama ve ilk giyeceği hastane çıkışıni koymadım çantaya daha erken diye ama hazır
Ben sadece bir gece kalmayı düşünüyorum hastanede oğlumu özlerim ya. Hastaneye de bu durumlar sürdükçe gelmesini istemem.

Benimde çoğu şey tamam. Annem gelince tamamen tam olacak. Aslında bir sürü şeyde kayınvalidemler aldı da 8. Sınıfa giden kaynım var. Sınavı 20 sine aldılar onların gelme durumu karıştı. Bende çantaya koydum annem sadece onlu çıkışı getirdi mi bebişler hazır. Bende eksik var. Spor pijama almam lazım, emzirme atleti, anne alt iç çamaşırı, birde ev içinde şuan hiçblr yazlığım olmuyor. Kıyafet bakmam lazım. Kesinlikle hastaneye sokma çocuğu. İnşallah küveze girmezler bir aksilik olmaz akşam doğurup ertesi akşama evde olmayı bende rabbimden diliyorum

Bitane iç giyim bende almam gerek siyah alırım temiz giyerim doğumdan sonra. Şimdiki giydiklerim daha oğlumdan kalma emzirme atletini mutlaka eksik etme, çok faydasını göreceksin. Bende az önce dolabımı düzenledim. Doğumdan sonra serin ve emzirme kolaylığı olan elbiselerimi öne çıkardım(tesettürlüyüm) misafir vs yokken zaten pijama t-shirt takılırım.

Bide ben ikram olarak şerbet ve kuru pasta düşünüyorum. 40 kimiz çıkınca (virüs de tamamen yoksa tabi) mevlit yapacam. Ozaman bebek şekeri vs düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…