- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.841
Yarım saatte 70 ve 100 de buyuk sancı 4 tane de küçük sancı cıktı benim canım. 2 doz yapıldı yarın tekrar yaptırcam inşallah. Haftada bir de proluton iğne yapılıyor canımBanada ciger gelistirici yaplmsti canim 24 saat aryla iki doz. 1 cm acilmam vrda daha fazla olmadi sukur. Progesteron igne haftada bir gunde iki fitil baslmstik canim igneyi bu hafta kestik fitilide haftaya kescez. Sancim hic cikmamsti canim arada yalanci sanci oluyor
Canim bol bol su ic ayakta durma sol tarafina donup yatYarım saatte 70 ve 100 de buyuk sancı 4 tane de küçük sancı cıktı benim canım. 2 doz yapıldı yarın tekrar yaptırcam inşallah. Haftada bir de proluton iğne yapılıyor canım
Tamam canım saolCanim bol bol su ic ayakta durma sol tarafina donup yat
Benim de 12 saat arayla29+4 iken ciğer geliştirici iğneyi sabah 2 akşam 2 vurdumherkesde 24 saat arayla demiş. Benim ki niye böyle oldu, ben anlamadım.
İyi olacak inşallah biz inanıyoruzYarım saatte 70 ve 100 de buyuk sancı 4 tane de küçük sancı cıktı benim canım. 2 doz yapıldı yarın tekrar yaptırcam inşallah. Haftada bir de proluton iğne yapılıyor canım
Çarşamba günü inşallah bir şey çıkmaz. Hayırlısı allahtan canımAnlıyorsun canım o kasılmayı ya. Normalin dışında bişey. Birden geliyor içerdede hissediyorsun onu zaten 10-15 sanıye sonra gecıyor. Benim kasık agrım fılan hıc olmadı hala da yok. Ama dedıgın gibi dönerken filan sızı oluyordu
Bende 12 saatte vuruldum canim. Farklı bir ilaçtır bizimki.29+4 iken ciğer geliştirici iğneyi sabah 2 akşam 2 vurdumherkesde 24 saat arayla demiş. Benim ki niye böyle oldu, ben anlamadım.
Allah yardımcıniz olsun inşallah vaktini bekler.Kızlar hastanedeyim ben. Güzel dualarınıza ihtiyacım var. Dünden beri karnım sertleşiyordu bebişin de hareketleri azalınca geldık. Sancım cıktı ciger gelıstırıcı yapıldı tekrar muayene olucam
Proluton ignenin amaci nedir cnm? Bize hic olmadi yani tum ikizlere yazilyorsa bize de tavsiye edilirdiProluton iğne gerçekten çok iyi. Ben kadın doğumcum ile resmen bu iğne için savaştım. Prolutex 12. Haftada kesildi yerine haftalık bu verildi merkez tarafından. O günden 30. Haftaya kadar her yazdığında gerek yok deyip durdu. 12 den 23 e kadar çok güzel düzenli geldim taki virüs çıkana kadar. 32 de bırakmam lazımdı en son 30 da vurulmuş oldum. 23 ten 30 a kadar da 4 iğne vuruldum. En son kadına yaz bir tanede bir tanedir dedim. Tamam yazacağım ama bu son dedi yazmadı sinir oldum. Tüp bebek merkezim önlem amaçlı ikiz olan gebelerde kesinlikle yaptırılmasını istiyoruz dedi. Kadın taktı ya acımıyor mu? Diyo. Yok diyorum Allah Allah iki hafta vurulan ağlıyor sende acı yok diyorsun. Yok yalan mı diyorum acıtmadı benim yerime ona dert oldu. Bugün eve azcık çeki düzen verelim dedik. Her şeyi eşim yaptı bir toz aldım lavabo sildim belim ağırdı. 32 bitti ama ikiz olunca 36 haftalar gibiyim artık
Merkezinle alakalı bir durum bu canım. Benim merkezim kesinlikle olacaksın dedi biz burda takip etsek bunu kesinlikle uyguluyoruz dedi. Ben doktorum gerek yok diyor dedim. Gerek duymakla alakası yok biz düşük yapacaksın diye demiyoruz. Erken doğumu önlüyor dedi. İlk haftalarda da demiştim canım benim merkez takviye ilaçlara çok önem veriyor. Ve sanirim topikte tüp bebek ilaçlarını en uzun devam ettiren benim. Coaspirin de yeni kesildi. Oksapar da doğuma kadar devam. Enzim yükseldi 8. Haftada prolutex yapıyordu kesmedi tüp bebek doktorum folik asiti kesti mesela. Bu süreçte aradılar üç haftada bir. 12. Haftamda 15 te ayrıntılı ultrason sürecinde en son üç hafta önce aradılar. Ciğer geliştirici vuruldum dedim sorun yok bizde yapıyoruz dedi hemşirem. Benim kadın doğum doktoruma kalsa canım 12. Haftada oksapar dahil hepsini kesecekti. Ben kullanacağım merkezim öyle istiyor dedim. Allahtan merkez hastane ile tüp bebek noktasında anlaşma yapmış. Kadın tanıyor onları yok diyemedi peki dedi.Proluton ignenin amacidir cnm? Bize hic olmadi yani tum ikizlere yazilyorsa bize de tavsiye edilirdi
Erken doğumu önleyen bir ilaç canım. İkizlerde erken doğum riski çok fazla 32. Haftaya kadar devam et sonrasında bebek artık doğsa da inşallah büyük sorunlar olmaz demişti.Proluton ignenin amaci nedir cnm? Bize hic olmadi yani tum ikizlere yazilyorsa bize de tavsiye edilirdi
Saol canımİyi olacak inşallah biz inanıyoruzbu kasılmalar hepimizde var da senin sıklaşınca mı şüphelendin ya da uzun mu sürdü
anladim cnm bizim tup bebek merkez gebelik takibi yapmiyorlar. Kalip atistan sonra kadin doguma gecebilirsiniz demisti bende eskiden gittim doktoruma gectim. Tup bebek drum Prof Selman Lacin Medicana'da yaptirdim cok iyi bir doktor her zaman buradayiz ne zaman isterseniz yardimci oluruz demisti. Ben coraspin 100mg olandan gunde bir iciyorum 32.haftada kesecem dedi hayirlisi bakalim.Erken doğumu önleyen bir ilaç canım. İkizlerde erken doğum riski çok fazla 32. Haftaya kadar devam et sonrasında bebek artık doğsa da inşallah büyük sorunlar olmaz demişti.
Canım teşekkür ediyorum ah ah benim sütüm olmayabilir genetik bir neden. Keşke olsa o zaman yüz kere okurumNesir hayırla, sağlıkla kucağına al bebişini ♥ çok heyecanlı
Doğumdan önce hepinize Tomris'in emzirme notlarını okumanızı ŞİDDETLE tavsiye ediyorum. Bizim için şu an her şey bir bilinmez. İkizleri doyuramam derken okudukça farklı düşünmeye başladım. Bir de meme ucu yaralarının sebebinin yanlış emzirme pozisyonu olduğunu söylüyor, belki de o kremlere kalkanlara hiç gerek olmayacak dediği gibiyse. Kısacası, mutlaka okuyun
Geçmiş olsun kuzum, inşallah zamanında sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelecek bebişin dualarımız seninleKızlar hastanedeyim ben. Güzel dualarınıza ihtiyacım var. Dünden beri karnım sertleşiyordu bebişin de hareketleri azalınca geldık. Sancım cıktı ciger gelıstırıcı yapıldı tekrar muayene olucam
Bende merkezde devam etmiyorum. Merkez Ankara da. Yaşadığım yerde 2 yıldır isim hakkını vermiş Ankara dan doktor falan gönderiyor. Ben beklemiyordum hani işleri bitti tamam herkes yoluna olur diye baktım. Ama sağ olsunlar aramaya devam ettiler ve ben onların dediğini ölçü aldım doktora da bunu söyledim. Bir düşük olsa Allah korusun senle işim bitecek yine onlara gideceğim. Biz sana böyle yap demiştik derlerse cevap veremem. Doktorum bunu duyunca zaten daha karışmadı. Şu iğneye takıntısı var orası ayrıanladim cnm bizim tup bebek merkez gebelik takibi yapmiyorlar. Kalip atistan sonra kadin doguma gecebilirsiniz demisti bende eskiden gittim doktoruma gectim. Tup bebek drum Prof Selman Lacin Medicana'da yaptirdim cok iyi bir doktor her zaman buradayiz ne zaman isterseniz yardimci oluruz demisti. Ben coraspin 100mg olandan gunde bir iciyorum 32.haftada kesecem dedi hayirlisi bakalim.
ben doğumu üni. hast yapacak olsamda hala tüp bebek dr na devam ediyorum. etmeseniz bile problem olduğunda mutlaka arayın diyolar. bide tüp bebekte başarı oranı doğan bebekle ölçülüyo diye biliyorum. eve götürdüğün bebek onlar için önemli.Bende merkezde devam etmiyorum. Merkez Ankara da. Yaşadığım yerde 2 yıldır isim hakkını vermiş Ankara dan doktor falan gönderiyor. Ben beklemiyordum hani işleri bitti tamam herkes yoluna olur diye baktım. Ama sağ olsunlar aramaya devam ettiler ve ben onların dediğini ölçü aldım doktora da bunu söyledim. Bir düşük olsa Allah korusun senle işim bitecek yine onlara gideceğim. Biz sana böyle yap demiştik derlerse cevap veremem. Doktorum bunu duyunca zaten daha karışmadı. Şu iğneye takıntısı var orası ayrıben oksapar dan çok korkuyorum iğne inşallah kan çok sulanmaz. Ben hem o dediğin aspirin hem iğne oldum. Şükür benimde 32. Haftaya girince bitti coaspirin. İğne devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?