Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benimde en korktugum şey canım ya galiba bende doğum öncesi alıcam araştırıyorum. Sen hangi marka aldın

Ya silverette çok pahalı
Ya silverette çok pahalıydı 320 falandı bende silvernurse aldım ebebekte indirim denk geldi 156 liraydı hatta anneler gününde 150 ye düştü düşündüm bi kaç kere krem alsam aynı fiyata gelir diye

Bende hem alıp hem diyorum ki millet gibi 2.ye kullanırımda diyemiyorum kullanacağım şurda kaç ay ama işte o bi kaç ayda 2 bebekle acı çekmek istemedim inşallah bol bol süt olurda emziririz

Silvernurse aldım canım ben yorumları iyiydi diğerine gerek yok yazmışlar silverette çok pahalı geldi indirimi takip et uygun olabiliyo 156 ya aldım ben
Markaları incelemedim de dediğin gibi olur silveretteyi görmüştüm pahalıydı. Silvernurse olsun yine de sen baya uyguna getirmişsin güle güle kullan.en iyisini yapıyorsun aslında o iki aylık süreçte ne kadar rahat etsek o kadar iyi. Lashion kremo 8. Ayda kullanmaya başlayınca da yara olmayan çok var ben onu deneyeceğim şansıma artik

3 gün geriden biz geliyoruz peşinden bizde 29+1 olduk sata göre. Bizim kızların arası açılmaya başladı biri 1350 diğeri 1460. Az kilo almislar dedim yanlışta tarti olabilir fazla var eksik yok dedı doktor. Boylarını hiç demiyor ben ultrason kağıdına bakıp hesaplıyorum o da 37 ve 40. Tabi ne kadar doğru olcebiliyorsa ikiz olunca artık baya zor oluyor ultrasonda bakması. Bir çok grupta gördüm kilosu iyi olup solunum sıkıntısı olan olmuş artık tek duam sağlıklı dogsunlar da kilo doğunca aldırırız demek oluyor..

Canim aunen kilolarının cok olmasi aslinda cokda iyi degil ultrasonda büyük cikiyolar önden gidiyo gözüküyorlar iki haftaya kadar önden geriden giden norml ama fazlası erken doğum olabiliyo ve seker riskide var benim doktorum seker yuklemesi yaptırmadı sordum buqun aclik sekerin iyiydi dedi bide tokluga baksak yeterli dedi sağlıklı olsunlarda önemli olan o

Amiin inşallah bende yikama ütüleme işini esimin evde olduğu 4 gun icinde yapmayi planliyorum ben cok cabuk yoruluyorum en azindan oda el atar

Çok güzel fikir oldu ben de bu şekilde çantayi hazirlarim buzimkilerin cinsiyeti aynı ama orda kolaylık olur
Bizim başka türlü olmaz canım. Eşim o çantayı allak bullak eder hepsi bir kıyafet vereceğim diye. Canım bu tamamen tesadüf oldu. Böyle desenli falan niyetimde yoktu büyük boy bulmakta zorlandık. Eşim birkaç yere bakıp öyle buldu. Birde baktım desenli

Bende senin gibi düşünüyorum bu aralarındaki fark olayı beni yedi bitirdi. Kendime karar aldım. Çok sağlıklı davranmıyorum. Bunun önüne geçmem lazım yoksa doğduktan sonrada böyle devam eder. Bu stresle yaşanmaz. Sağlıkla kilo alsınlar, küveze girmeyelim, refleksleri tam gelişmiş olsun yeter canım

İnstagramda çoğul gebelik sayfası var orda neler okudum neler o yüzden artık kilodan ziyade gelişimleri iyi olsun dedim. 37 38. Haftalari gören Bebekleri 3 kilo doğan ama aylarca solunum sıkıntısı çeken emme refleksi gelişmeyeni. .. tabi takdir Allah tan kötüyü çağırmakta değil sadece duayı doğru etmek..Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı eve bebişlerimizle dönmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…