- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.721
Benimde en korktugum şey canım ya galiba bende doğum öncesi alıcam araştırıyorum. Sen hangi marka aldınEvet canım kullanımında yazıyordu bide yara olmadan kullanmak gerekiyormuş doğumdan önce yavaş yavaş başlıycaö kullanmaya ☺ya annemde çok fazla olmuş bilememiş o zaman krem falan sadece 2.5 ay emmişim ben nolur nolmaz diye aldım inşallah faydası olur
Ya silverette çok pahalıİki tane bebeyle pek süt kalacağını sanmıyorumo kapaklardan çoğu alan memnun da silver marka baya pahalı 2 ay gerekli olacak bişeye 200 lira çok bende hep paradan gidiyorum ama inanın kullanim sürelerinden dolayı
Ya silverette çok pahalıydı 320 falandı bende silvernurse aldım ebebekte indirim denk geldi 156 liraydı hatta anneler gününde 150 ye düştüİki tane bebeyle pek süt kalacağını sanmıyorumo kapaklardan çoğu alan memnun da silver marka baya pahalı 2 ay gerekli olacak bişeye 200 lira çok bende hep paradan gidiyorum ama inanın kullanim sürelerinden dolayı
Silvernurse aldım canım ben yorumları iyiydi diğerine gerek yok yazmışlar silverette çok pahalı geldi indirimi takip et uygun olabiliyo 156 ya aldım benBenimde en korktugum şey canım ya galiba bende doğum öncesi alıcam araştırıyorum. Sen hangi marka aldın
Bende hem alıp hem diyorum ki millet gibi 2.ye kullanırımda diyemiyorum kullanacağım şurda kaç ayİki tane bebeyle pek süt kalacağını sanmıyorumo kapaklardan çoğu alan memnun da silver marka baya pahalı 2 ay gerekli olacak bişeye 200 lira çok bende hep paradan gidiyorum ama inanın kullanim sürelerinden dolayı
Çok güzel fikir oldu ben de bu şekilde çantayi hazirlarim
Markaları incelemedim de dediğin gibi olur silveretteyi görmüştüm pahalıydı. Silvernurse olsun yine de sen baya uyguna getirmişsin güle güle kullan.en iyisini yapıyorsun aslında o iki aylık süreçte ne kadar rahat etsek o kadar iyi. Lashion kremo 8. Ayda kullanmaya başlayınca da yara olmayan çok var ben onu deneyeceğim şansıma artikSilvernurse aldım canım ben yorumları iyiydi diğerine gerek yok yazmışlar silverette çok pahalı geldi indirimi takip et uygun olabiliyo 156 ya aldım ben
3 gün geriden biz geliyoruz peşinden bizde 29+1 olduk sata göre. Bizim kızların arası açılmaya başladı biri 1350 diğeri 1460. Az kilo almislar dedim yanlışta tarti olabilir fazla var eksik yok dedı doktor. Boylarını hiç demiyor ben ultrason kağıdına bakıp hesaplıyorum o da 37 ve 40. Tabi ne kadar doğru olcebiliyorsa ikiz olunca artık baya zor oluyor ultrasonda bakması. Bir çok grupta gördüm kilosu iyi olup solunum sıkıntısı olan olmuş artık tek duam sağlıklı dogsunlar da kilo doğunca aldırırız demek oluyor..Selam kizlarbizde bugün doktor kontrolümüze gittik şükür herşey yolunda sadece boyu doktoruma bi tik kisa geldi sanirim oglusumun sut ürünü bol tüket dedi 36 cm boyu sonrada anne babadan aliyo sonucta genleri diyo yani cokta uzun bisey bekleme der gibi kilosuna iyi dedi 1442 grm olmuş
Paşam 29+3 günlük doğumum da büyük ihtimal sezaryan olacak gibi çıkmışken alışverişimizi de yaptik e bebekden fiyatlar gayet iyiydi kendim icinde lohusa pijamalarimi ic camasirlarimi valizimi falan aldim epey yorucu gecti ama iyi oldu iyce agirlasmadan alisverisi yapmis oldum simdi kaldi onlarin yikanip utulenmesi Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasib etsin öyle guzellerki daha şimdiden evi bebek kokusu sardı
Evet canim tek bile olsa o kadar malzeme icinde karışıklik olur yazıp ayri ayri torbalamak en guzeliBirde onlar çok pahalı canım 15 liraya mal oldubende o poşetin adının yazdığı yere 5 li hastane çıkışı diye yazacağım. Birde benim iki bebek karışık olacak.
Canim aunen kilolarının cok olmasi aslinda cokda iyi degil ultrasonda büyük cikiyolar önden gidiyo gözüküyorlar iki haftaya kadar önden geriden giden norml ama fazlası erken doğum olabiliyo ve seker riskide var benim doktorum seker yuklemesi yaptırmadı sordum buqun aclik sekerin iyiydi dedi bide tokluga baksak yeterli dedi sağlıklı olsunlarda önemli olan o3 gün geriden biz geliyoruz peşinden bizde 29+1 olduk sata göre. Bizim kızların arası açılmaya başladı biri 1350 diğeri 1460. Az kilo almislar dedim yanlışta tarti olabilir fazla var eksik yok dedı doktor. Boylarını hiç demiyor ben ultrason kağıdına bakıp hesaplıyorum o da 37 ve 40. Tabi ne kadar doğru olcebiliyorsa ikiz olunca artık baya zor oluyor ultrasonda bakması. Bir çok grupta gördüm kilosu iyi olup solunum sıkıntısı olan olmuş artık tek duam sağlıklı dogsunlar da kilo doğunca aldırırız demek oluyor..
Amiin inşallah bende yikama ütüleme işini esimin evde olduğu 4 gun icinde yapmayi planliyorum ben cok cabuk yoruluyorum en azindan oda el atarBen iyi yırttım yıkama ütüdenbizde ailelerde alır. Annemle kayınvalideme kim ne almışsa yıkasın ütülesin hurcun içine koyup getirsin dedim geçen hafta onlardaki yıkandı. Bende kendi aldıklarımı yıkadım. Seve seve konuşa konuşa öpe koklaya astım. Öyle bir mutlulukki gözün aydın canım sağlığı yerinde olsun azıcıkta kısa olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Xsilver buldum bende canım 129 tl bakalım gümüş ne de olsa hepsiSilvernurse aldım canım ben yorumları iyiydi diğerine gerek yok yazmışlar silverette çok pahalı geldi indirimi takip et uygun olabiliyo 156 ya aldım ben
Bizim başka türlü olmaz canım. Eşim o çantayı allak bullak eder hepsi bir kıyafet vereceğim diye. Canım bu tamamen tesadüf oldu. Böyle desenli falan niyetimde yoktu büyük boy bulmakta zorlandık. Eşim birkaç yere bakıp öyle buldu. Birde baktım desenliÇok güzel fikir oldu ben de bu şekilde çantayi hazirlarimbuzimkilerin cinsiyeti aynı ama orda kolaylık olur
Marketlere baktı canım. Migrosta falan vardır. Bime falan bakmayın yok. Daha kapsamı geniş marketlerde var.Canım poşetleri nereden almış eşin bende aldırayım
Bende senin gibi düşünüyorum bu aralarındaki fark olayı beni yedi bitirdi. Kendime karar aldım. Çok sağlıklı davranmıyorum. Bunun önüne geçmem lazım yoksa doğduktan sonrada böyle devam eder. Bu stresle yaşanmaz. Sağlıkla kilo alsınlar, küveze girmeyelim, refleksleri tam gelişmiş olsun yeter canım3 gün geriden biz geliyoruz peşinden bizde 29+1 olduk sata göre. Bizim kızların arası açılmaya başladı biri 1350 diğeri 1460. Az kilo almislar dedim yanlışta tarti olabilir fazla var eksik yok dedı doktor. Boylarını hiç demiyor ben ultrason kağıdına bakıp hesaplıyorum o da 37 ve 40. Tabi ne kadar doğru olcebiliyorsa ikiz olunca artık baya zor oluyor ultrasonda bakması. Bir çok grupta gördüm kilosu iyi olup solunum sıkıntısı olan olmuş artık tek duam sağlıklı dogsunlar da kilo doğunca aldırırız demek oluyor..
İnstagramda çoğul gebelik sayfası var orda neler okudum neler o yüzden artık kilodan ziyade gelişimleri iyi olsun dedim. 37 38. Haftalari gören Bebekleri 3 kilo doğan ama aylarca solunum sıkıntısı çeken emme refleksi gelişmeyeni. .. tabi takdir Allah tan kötüyü çağırmakta değil sadece duayı doğru etmek..Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı eve bebişlerimizle dönmeyi nasip etsin.Bende senin gibi düşünüyorum bu aralarındaki fark olayı beni yedi bitirdi. Kendime karar aldım. Çok sağlıklı davranmıyorum. Bunun önüne geçmem lazım yoksa doğduktan sonrada böyle devam eder. Bu stresle yaşanmaz. Sağlıkla kilo alsınlar, küveze girmeyelim, refleksleri tam gelişmiş olsun yeter canım
Bende alırken öyle düşündüm gümüş nasılsaXsilver buldum bende canım 129 tl bakalım gümüş ne de olsa hepsi
Kutusunun fotoğrafını atar mısın canım ne diye arıycamı bileyim olmadı internette bakarımMarketlere baktı canım. Migrosta falan vardır. Bime falan bakmayın yok. Daha kapsamı geniş marketlerde var.
Şöyle bişey buldum 26×28cm diyo bunaMarketlere baktı canım. Migrosta falan vardır. Bime falan bakmayın yok. Daha kapsamı geniş marketlerde var.
Evet bu fermuarlısı. Niye bu kadar pahalı düzleri 3 4 lira sormadım ne kadara aldın diye.Şöyle bişey buldum 26×28cm diyo buna
Koroplast Fermuarlı Poşet Büyük Boy 12'li 26x28 cm Fiyatı
Koroplast Fermuarlı Poşet Büyük Boy 12'li 26x28 cm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Markette ucuzdur canım adamları aradım ankaradaymış kendi yerlerinde 13.45 mi neEvet bu fermuarlısı. Niye bu kadar pahalı düzleri 3 4 lira sormadım ne kadara aldın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?