Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım senin ikizler normal bebege göre biraz daha kiloları az oluyor yani bulundugun yer nasıl bilmiyorum ama bizim burda dışarısı sıcak bile olsa evler serin oluyor. Bende ona göre ayarladım bişeyler. Dısarda giymelik kısa tulum evde uzun tulum aldım. Duruma göre yani. Müslin örtü de var üşürse örterim diye düşünüyorum. Bebekleri de cok kalına alıstırmamak lazım ama ana yüreği bakalım ne yapacagız 🤷🏼‍♀️ Bende şimdilik molfix aldım göbek oyuntulu 62 tane vardı içinde. Sonra sleppye gecmeyı dusunuyorum. Pişik yapma ihtimaline karsı tabi çok almamak lazım. Canım ben hamile kalmadan önce 38 giyiyordum hala aynı esortmanlarım oluyor ama L beden aldım rahat olsun diye. Zaten lastikli bişey esner Veya vucuda yapışır diye düşünüyorum. Ben gecen hafta aldım 36 tlydi. İndirimde daha da düşüyor fiyatı.
Uzun kollu tulum da aldım muslin örtü de Hatay da çok sıcak bugün 37 derece gösteriyordu araba temmuz ortasını düşünemiyorum evet benim evde serin oluyor bence en fazla 2 haftaya kısa kollu badilere geçeriz inşallah sağlıklı bir şekilde eve getirirsek doğar doğmaz. Bayb me göğüs pedi nasil? Ona da karar veremedim. Biberon Avent istiyorum ama şuan yenidoğan 260 cc 84 lira acaba değer mi vermeye bir yerine iki alınacak insan ister istemez düşünüyorica elimizde olduğu halde😕 Allah olmayanlara da versin bebek masrafı baya yüksek.

Canım önce depend migrosta bulabilirsen daha uygundu orda varmı bilmiyorum bende ebebekte almış bulundum iade sürem geçti. Beden ben büyük aldım ancak olur diye düşünüyorum. Sleepy 210 lu 103 liraydı trendyolda onu alcaz sanırım zaten 2 bebeğe 10 15 gün ya gider ya gitmez. Islak mendil değil pamuk aldık yenidoğan 3lü paket 2 tane ebebekten.bide kuru pamuk alcam.Kıyafet aldık bişeyler yettiği kadar artık 😂yetmezse alırız yine. Benim aldığım alt üstlerin ve 5lilerin çoğu uzun kollu. Birer tulum aldık. Bide kısa salopet tulum aldık inşallah bu yaz giyebilirler😂
Aşağı yukarı aynı fikirdeyiz benim de aldığım takımlar uzun kollu çıt çıt badi de uzun kollu almadim. Kısa slopet tulum e bebekte çok güzel vardı belki giydiremem erken olur diye olmadım😊 e bebek Baby me kendi ürünü galiba onun pamuklarini düşünüyorum bir dahaki gidişimde ama kolaylık olsun diye bir paket yenidogan ıslak mendil de bulunduracagim mühendisoğlunun önerdiği bir marka.

Uzun kollu tulum da aldım muslin örtü de Hatay da çok sıcak bugün 37 derece gösteriyordu araba temmuz ortasını düşünemiyorum evet benim evde serin oluyor bence en fazla 2 haftaya kısa kollu badilere geçeriz inşallah sağlıklı bir şekilde eve getirirsek doğar doğmaz. Bayb me göğüs pedi nasil? Ona da karar veremedim. Biberon Avent istiyorum ama şuan yenidoğan 260 cc 84 lira acaba değer mi vermeye bir yerine iki alınacak insan ister istemez düşünüyorica elimizde olduğu halde😕 Allah olmayanlara da versin bebek masrafı baya yüksek.
Ben lansinohun ikilisini almıştım ebebekten 100 liraydı şimdi 160 falan olmuş😑 lansinohu hem kullananlar memnundu hemde göğüs pompasına uyumlu diye tercih ettim inşallah bebelerde kullanır😂

Bide ben gümüş göğüs ucu kapağı aldım 😅 üstüne yine ped kapatmak gerekiyomuş süt sızmasın diye onada baby me alcam

Oo siz daha gecmediniz mi biz bir haftadır kısa kol takılıyoruz evde 😀 biberon almadım hic de arastırmadım bilgim yok o konuda canım ya. Evet gercekten masraflı 🤷🏼‍♀️ Baby me nin ıslak mendilini bir de pamugunu aldım canım gögus pedi almadım. Hatta lazım olur mu alsam mı diye düşünüyorum bende o konuda kararsızım

Bide ben gümüş göğüs ucu kapağı aldım 😅 üstüne yine ped kapatmak gerekiyomuş süt sızmasın diye onada baby me alcam
İki tane bebeyle pek süt kalacağını sanmıyorum 😅 o kapaklardan çoğu alan memnun da silver marka baya pahalı 2 ay gerekli olacak bişeye 200 lira çok 😊 bende hep paradan gidiyorum ama inanın kullanim sürelerinden dolayı 😂

Oo siz daha gecmediniz mi biz bir haftadır kısa kol takılıyoruz evde 😀 biberon almadım hic de arastırmadım bilgim yok o konuda canım ya. Evet gercekten masraflı 🤷🏼‍♀️ Baby me nin ıslak mendilini bir de pamugunu aldım canım gögus pedi almadım. Hatta lazım olur mu alsam mı diye düşünüyorum bende o konuda kararsızım
Ben geçeli 1 hafta oldu da artık hormonlardan örtünmeden yatar oldum😊

Ben lansinohun ikilisini almıştım ebebekten 100 liraydı şimdi 160 falan olmuş😑 lansinohu hem kullananlar memnundu hemde göğüs pompasına uyumlu diye tercih ettim inşallah bebelerde kullanır😂
Tam da kastettiğim bu fiyatlar bir anda baya oynuyor çok sıkı takip gerekiyor zamanında iyi almışsın o fiyata bende kaçirmazdim hep erken diye bekledim ilk alışverişi bugün yaptik😊

Teyzeleri bakın ben 5 li hastane çıkışlarını çantaya uygun hale getirdim. Sadece içine birer bez ile birer çorap girecek. 😘

🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG-20200514-WA0028.jpeg
    IMG-20200514-WA0028.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20200514-WA0030.jpeg
    IMG-20200514-WA0030.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 21
Selam kizlar 👋 bizde bugün doktor kontrolümüze gittik şükür herşey yolunda sadece boyu doktoruma bi tik kisa geldi sanirim oglusumun sut ürünü bol tüket dedi 36 cm boyu sonrada anne babadan aliyo sonucta genleri diyo yani cokta uzun bisey bekleme der gibi 😂 kilosuna iyi dedi 1442 grm olmuş
Paşam 29+3 günlük doğumum da büyük ihtimal sezaryan olacak gibi çıkmışken alışverişimizi de yaptik e bebekden fiyatlar gayet iyiydi kendim icinde lohusa pijamalarimi ic camasirlarimi valizimi falan aldim epey yorucu gecti ama iyi oldu iyce agirlasmadan alisverisi yapmis oldum simdi kaldi onlarin yikanip utulenmesi Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasib etsin öyle guzellerki daha şimdiden evi bebek kokusu sardı 🤗🤗

Selam kizlar 👋 bizde bugün doktor kontrolümüze gittik şükür herşey yolunda sadece boyu doktoruma bi tik kisa geldi sanirim oglusumun sut ürünü bol tüket dedi 36 cm boyu sonrada anne babadan aliyo sonucta genleri diyo yani cokta uzun bisey bekleme der gibi 😂 kilosuna iyi dedi 1442 grm olmuş
Paşam 29+3 günlük doğumum da büyük ihtimal sezaryan olacak gibi çıkmışken alışverişimizi de yaptik e bebekden fiyatlar gayet iyiydi kendim icinde lohusa pijamalarimi ic camasirlarimi valizimi falan aldim epey yorucu gecti ama iyi oldu iyce agirlasmadan alisverisi yapmis oldum simdi kaldi onlarin yikanip utulenmesi Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasib etsin öyle guzellerki daha şimdiden evi bebek kokusu sardı 🤗🤗
Ben iyi yırttım yıkama ütüden 😂bizde ailelerde alır. Annemle kayınvalideme kim ne almışsa yıkasın ütülesin hurcun içine koyup getirsin dedim 😂 😂 geçen hafta onlardaki yıkandı. Bende kendi aldıklarımı yıkadım. Seve seve konuşa konuşa öpe koklaya astım. Öyle bir mutlulukki 💞💞 gözün aydın canım sağlığı yerinde olsun azıcıkta kısa olsun 😅 rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 😘

Cok guzeller canim bende bu kilit posetlerden almayi düşünüyorum tul kese baktim ama büyük boy yoktu bunlara koyup üstüne kağıt yapıştıririm kolay bulsunlar diye 😄
Birde onlar çok pahalı canım 15 liraya mal oldu 😂 bende o poşetin adının yazdığı yere 5 li hastane çıkışı diye yazacağım. Birde benim iki bebek karışık olacak.

İyi yapmıssın almakla bende bakalım ihtiyac olursa aldırırm dedim herkeste yara olmuyormus. Kapakları kullanırken krem kullanılmazmıs canım bilgin olsun
Evet canım kullanımında yazıyordu bide yara olmadan kullanmak gerekiyormuş doğumdan önce yavaş yavaş başlıycaö kullanmaya ☺ya annemde çok fazla olmuş bilememiş o zaman krem falan sadece 2.5 ay emmişim ben nolur nolmaz diye aldım inşallah faydası olur

Back