- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.561
Benim e bebek uygulamasındaki bebiş gibi göstermeyeceğim diyip duruyor oradaki bebişKızlar cinsiyeti göremedik. Üç kere aldı ultrasona aralıklarla ama kapattı bacakları. Yüzünü de kapattı. Kıza benzettim ama kesin değil dedi. Doktor dürttükçe o kapattı arkasını döndü.❤❤ Boyu uzun yalnız inşallah doğuma kadar da Sonra da öyle gider. Bi de hareketlerini günde en az bir kere hissediyorum artık çok şükür. Cinsiyeti de öğrenseydim rahatlıcaktım ama ayrıntılıya kaldı artık
Göstermedi mi göstermiyorlar yaKızlar cinsiyeti göremedik. Üç kere aldı ultrasona aralıklarla ama kapattı bacakları. Yüzünü de kapattı. Kıza benzettim ama kesin değil dedi. Doktor dürttükçe o kapattı arkasını döndü.❤❤ Boyu uzun yalnız inşallah doğuma kadar da Sonra da öyle gider. Bi de hareketlerini günde en az bir kere hissediyorum artık çok şükür. Cinsiyeti de öğrenseydim rahatlıcaktım ama ayrıntılıya kaldı artık
Haftasına göre normal canım. Buradaki tablo ortalama boy kilo yani illa bu olacak değil ama ortalama böyleymiş.Göstermedi mi göstermiyorlar yaBugun bende iki kere yattım sedyeye yüzünü göstermedi sıpa doktor renkli verecekti ne güzel veremedi Tam olarak kaç haftalıksın? Bugun 16+3 üz biz 14 cmdi normal mi uzun mu bilemedim
Saol canımHaftasına göre normal canım. Buradaki tablo ortalama boy kilo yani illa bu olacak değil ama ortalama böyleymiş.
Amin insallah canimHayırlı olsuuuun Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahnasıl bişey aldınız?
Canim cok uzuldum rabbim insallah tekrar nasip eder kac haftalikti?Günaydın kızlar dün kontrol günümdü hamileligimi öğrendiğimden beri ilk kez korkmadan Dr masasına oturdum çünkü yaklaşık 15 gündür ne ağrım ne lekelenme hiçbiri yoktu bu yüzden büyük bir merakla gittim çünkü cinsiyetini öğrenecektim eşim ilk kez benimle içeri girdi bebeğimizi görmek için öncesinde pek cesaret edemedi ama Dr yüzü birden değişti anladım tabi birşey olduğunu kalbi durmuştu her gittiğimde gümbür gümbür atan minik kalbi durmuştu Dr iki gün olmuş dedi aslında yazmayacaktım buraya sizi üzmek istemiyorum dünde beri tek duam siz sağlıkla alın kucaklariniza inşallah banada dua edin sizinle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin
Rabbim tez zamanda yeniden yüzünü güldürsün canımGünaydın kızlar dün kontrol günümdü hamileligimi öğrendiğimden beri ilk kez korkmadan Dr masasına oturdum çünkü yaklaşık 15 gündür ne ağrım ne lekelenme hiçbiri yoktu bu yüzden büyük bir merakla gittim çünkü cinsiyetini öğrenecektim eşim ilk kez benimle içeri girdi bebeğimizi görmek için öncesinde pek cesaret edemedi ama Dr yüzü birden değişti anladım tabi birşey olduğunu kalbi durmuştu her gittiğimde gümbür gümbür atan minik kalbi durmuştu Dr iki gün olmuş dedi aslında yazmayacaktım buraya sizi üzmek istemiyorum dünde beri tek duam siz sağlıkla alın kucaklariniza inşallah banada dua edin sizinle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin
Canım baktım senin beşiğe şimdi netten çok güzel ama 0-3 yaş diyor. Tek bebiş olsaydı düşünmeden alırdım.. İki tane olunca çok fazla oluyor 0-6 yaş aralığı inşallah bulurum. Bunu alsam iki yıl sonra tekrar parayı yatıp kalkıp beşiğe vermiş olacağımAmin insallah canimanne yani karyola besiklerden canim 3 kademeli meltem smart cok kaliteli o markayi tavsiye ederim cok rahat sallaniyor ve hic ses yok. Cok baktik hep ses cikryolrdi malzemesi cok kaliteli degildi.. sen nasil bisey dsnuyosun can
nim?
Canim cok uzuldum rabbim insallah tekrar nasip eder kac haftalikti?
13 haftalık sağolun kızlarRabbim tez zamanda yeniden yüzünü güldürsün canım
Canim gecmis olsun, kac haftaliktin? Doktor neden boyle oldugunu soyledimi? Rabbim tez zamanda kucagini doldursunGünaydın kızlar dün kontrol günümdü hamileligimi öğrendiğimden beri ilk kez korkmadan Dr masasına oturdum çünkü yaklaşık 15 gündür ne ağrım ne lekelenme hiçbiri yoktu bu yüzden büyük bir merakla gittim çünkü cinsiyetini öğrenecektim eşim ilk kez benimle içeri girdi bebeğimizi görmek için öncesinde pek cesaret edemedi ama Dr yüzü birden değişti anladım tabi birşey olduğunu kalbi durmuştu her gittiğimde gümbür gümbür atan minik kalbi durmuştu Dr iki gün olmuş dedi aslında yazmayacaktım buraya sizi üzmek istemiyorum dünde beri tek duam siz sağlıkla alın kucaklariniza inşallah banada dua edin sizinle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin
Daha once kic yasadinmi boyle busiy?13 haftalık sağolun kızlar
Günaydın kızlar dün kontrol günümdü hamileligimi öğrendiğimden beri ilk kez korkmadan Dr masasına oturdum çünkü yaklaşık 15 gündür ne ağrım ne lekelenme hiçbiri yoktu bu yüzden büyük bir merakla gittim çünkü cinsiyetini öğrenecektim eşim ilk kez benimle içeri girdi bebeğimizi görmek için öncesinde pek cesaret edemedi ama Dr yüzü birden değişti anladım tabi birşey olduğunu kalbi durmuştu her gittiğimde gümbür gümbür atan minik kalbi durmuştu Dr iki gün olmuş dedi aslında yazmayacaktım buraya sizi üzmek istemiyorum dünde beri tek duam siz sağlıkla alın kucaklariniza inşallah banada dua edin sizinle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin
Buna bayıldım işte böyle bir şey arıyorumEki Görüntüle 2580905 böyle kullandım şimdiye kadar içi gayet geniş oğlum 2 yaşında.
Eki Görüntüle 2580906 odasına geçince yatağı açmayı düşünüyorum.
Bu arada 2 sene önce bin TL ye aldığım yatak şuanda 1.700 TL olmuş
Daha once kic yasadinmi boyle busiy?
Yok canım düşük yaptım daha önce 7 haftalikti sağolun kızlar Allah razı olsun sizin bebeklerinizi korusun takdiri ilahi pazartesi ameliyatla alınacak bebeğimÇok üzüldüm cnm senin için çok zor biliyorum. Allah sabır versin.
Cok tesekkur ederim canim evet 3 yasa kdr zaten ondan snra montesore gecircem insallah ayy iki tane olunca masraflrda cogaliyr tabi canlari sagolsunCanım baktım senin beşiğe şimdi netten çok güzel ama 0-3 yaş diyor. Tek bebiş olsaydı düşünmeden alırdım.. İki tane olunca çok fazla oluyor 0-6 yaş aralığı inşallah bulurum. Bunu alsam iki yıl sonra tekrar parayı yatıp kalkıp beşiğe vermiş olacağımgüle güle kullansın canım bebişin
Bizde sabah sipariş verdik canımAmin insallah canimanne yani karyola besiklerden canim 3 kademeli meltem smart cok kaliteli o markayi tavsiye ederim cok rahat sallaniyor ve hic ses yok. Cok baktik hep ses cikryolrdi malzemesi cok kaliteli degildi.. sen nasil bisey dsnuyosun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?