ya ben yaptım testi yaptım tam duşa girmeden önce negatif diye attım çöpe gitti , sonra duşa girip çıktım hızlıca dedim çöpe bir bakayım aşırı silik grimsi çizgi, sonra fotoğraf çektim ışık ayarıyla felan oynadım çizgi var gibide yok gibide bilemedimİnce çizgi falan çıktı mı sonrasında
Kuzum atsana testi bı.ortalama kaç dakika sonra baktinya ben yaptım testi yaptım tam duşa girmeden önce negatif diye attım çöpe gitti , sonra duşa girip çıktım hızlıca dedim çöpe bir bakayım aşırı silik grimsi çizgi, sonra fotoğraf çektim ışık ayarıyla felan oynadım çizgi var gibide yok gibide bilemedim
atmıştım ama bir daha ekliyim max 10-15 dk işte hızlıca duş aldım sonra hemen baktımKuzum atsana testi bı.ortalama kaç dakika sonra baktin
Hepsi aynı testKuzum atsana testi bı.ortalama kaç dakika sonra baktin
Ayy kuzum sanki var gibi yaaaaa varmı başka testin yapsan tekrar.ama benim içime doğan var sanki öle kuruma çizgisi gibi görünmüyor.ay hadi inşallah ayağını süru arkadan biz gelelimHepsi aynı test
Ayy kuzum sanki var gibi yaaaaa varmı başka testin yapsan tekrar.ama benim içime doğan var sanki öle kuruma çizgisi gibi görünmüyor.ay hadi inşallah ayağını süru arkadan biz gelelim
Canım ilk resimde baya belli oluyor rengiyle oynamadigin.yinede erken sevinmeyelim yarın sabah tekrar yap inşallah hayırlı haberlerle düş siteyeyani çıplak gözlede yok gibi aslında anlamadım , testim var yarın sabah ilk idrarla tekrarlicam bakalım
Beni de ekler misiniz sat 17 Mayıs bat 13 haziranMerhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @nazemaydin @Polymnia S senosderler 25 Nisan 22 Mayıs A amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs duruasya 28 Nisan 25 Mayıs G gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs M Melek9501 26 Nisan 27 Mayıs burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @kendihalince 29 Nisan 27 Mayıs Coocoo 1 Mayıs 28 Mayıs cookiep 2 Mayıs 28 Mayıs halolita 28 Nisan 28 Mayıs B bef45 30 Nisan 28 Mayıs aalesya 3 Mayıs 28 Mayıs royaal 29 Nisan 29 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs @duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs @subile 4 Mayıs 2 Haziran @kanguruf 7 Mayıs 3 Haziran @kartanesi8892 9 Mayıs 3 Haziran @Childdevelopment 10 Mayıs 4 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran @Evelynn 9 Mayıs 5 Haziran @sonsuzlugunyanks 4 Mayıs 5 Haziran @muendizleydiniz 9 Mayıs 6 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran @elay89 13 Mayıs 7 Haziran annelik yolunda 7 Mayıs 7 Haziran @Burcinouz 11 Mayıs 7 Haziran @eliflevent 7 Mayıs 7 Haziran @berna9696 10 Mayıs 7 Haziran @Djansu 8 Haziran @merve0001 11 Mayıs 8 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @nisan97 12 Mayıs 8 Haziran @Jane Jetgil 13 Mayıs 9 Haziran @laylsari 9 Mayıs 9 Haziran @mysterious7 12 Mayıs 10 Haziran semocann 15 Mayıs 10 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran Cemile hatun 15 Mayıs 11 Haziran vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @Dbk3347 12 Mayıs 13 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Ozlenenhanim 13 Mayıs 14 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @harivefaa 26 Mayıs 17 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @nigdeli_ 26 Mayıs 19 Haziran @Pamlok 26 Mayıs 20 Haziran @Candy7777 20 Mayıs 20 Haziran @beray1 23 Mayıs 21 Haziran @Ozlac 21 Mayıs 21 Haziran @guzelbiresinti 26 Mayıs 21 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @aceleciaycicegi 21 Mayıs 22 Haziran @beyazmanolya66 22 Mayıs 22 Haziran @zlmtnz 27 Mayıs 24 Haziran sdaak 24 Mayıs 24 Haziran @beezuus 24 Mayıs 25 Haziran @Crpe 27 Mayıs 27 Haziran @meraklime 26 Mayıs 27 Haziran @bestemilka 25 Mayıs 30 Haziran @asiliris 28 Mayıs 3 Temmuz @brckm 4 Haziran 4 Temmuz
te yapma birer gün ara vererek yap ben hep böylr yapuyorumKizlar şimdi hesaplama yapıyorum. Geçen hafta 23 de başlamış değerlendirme 4 kez oldu. Sizde de bu gece tekrar değerlendirme fazla olur mu üst üste 3 gün. 23 Mayıs gece 1. 26 Mayıs gece 1 -2 arası 28 Mayıs gece 1 29 Mayıs gece 1.
Ama arkadasım tam catlama gunu denemiş simdi kız bebek bekliyor hıc bir teori tutmadı bende demiştiSoyle canm. Iki cesit sprem var biri hizli olan biri yavas olan hizli olan erkek yavas olan kiz. Yumurtlama catlama zamani girilen iliskide erkek spermi hizla yumurtaya ulastigindan hemen dollenme gerceklesmekte. Kiz spermi yavas ilerler ama erkek sperminden daha uzun yasar ve yumurta gec catlarsa o zaman da kiz spermi yumurtayi doller. Inasaalah anlatabilmisimdir.
Nasibi olan kazanıyor sanırımAma arkadasım tam catlama gunu denemiş simdi kız bebek bekliyor hıc bir teori tutmadı bende demişti
Benim çatlama ve öncesindeki 3 gün de ilişki oldu o zaman artık Allah'a kaldı nasip. Ama bir arkadaşım erkek çocuğun rahime tutunması daha zor oluyor demişti. Bilemiyorum.Soyle canm. Iki cesit sprem var biri hizli olan biri yavas olan hizli olan erkek yavas olan kiz. Yumurtlama catlama zamani girilen iliskide erkek spermi hizla yumurtaya ulastigindan hemen dollenme gerceklesmekte. Kiz spermi yavas ilerler ama erkek sperminden daha uzun yasar ve yumurta gec catlarsa o zaman da kiz spermi yumurtayi doller. Inasaalah anlatabilmisimdir.
Bana da var gibi geldi canım ama bu testlere de belli olmuyor ki inşallah vardırHepsi aynı test
Yasınızı ayıp olmaz ise sorabilir miyimArkadaşlar testim den birsey anlamadım sanırım yüksek beni bilgilendirirseniz sevinirim
37 yaşımYasınızı ayıp olmaz ise sorabilir miyim
işte evet bizim şansımıza bana bozuk test denk gelmiştirBana da var gibi geldi canım ama bu testlere de belli olmuyor ki inşallah vardır
başka marka bi test alsan imkanın varsa bence kesin gebelik var hamilesin deişte evet bizim şansımıza bana bozuk test denk gelmiştir
Prolaktin biraz yüksek sankiArkadaşlar testim den birsey anlamadım sanırım yüksek beni bilgilendirirseniz sevinirim