- 19 Nisan 2024
- 1.062
- 1.180
canım testi tekrarladın mı?bende regl olmadım hala , arafta bi yerde beklemedeyim
hadi inşallah hayırlı haberler verirsin 2 hafta sonra.seninle neredeyse aynıyız.benımde dun catlama oldu aramız 2-3 gün oynar.Kızlar ben erken yumurtlamamışım, bence şimdi başladı yumurtlamam çünkü ovulasyon testi koyulaşmaya başladı. Bugün 14.günüm zaten muhtemelen normal şekilde ilerliyor yumurtlama sürecim.
Ama yani ne akıntı var ne kasıklarımda ağrı var anlamadım ben. Pazar pazartesi yaşadığım belirtiler tam yumurtlama belirtisiydi ama test çok silikti. Şimdi de test iyice koyulaştı ama belirti yok.
Ama tabi bu testin şerefine akşamı hemen değerlendiricez
Eki Görüntüle 3434824
Tabiki rabbim nasibi olani gonderiyo. Benim planlibolarak yaptigim biseybdegildi ama sonradan ogrendigimde kizimda catlama oncesi oglumuda catlama zamanina denk geldigi icin bende tutmustu.Ama arkadasım tam catlama gunu denemiş simdi kız bebek bekliyor hıc bir teori tutmadı bende demişti
Ben dun erken gebelik yaptim negatif malesef. Bi an once adet olmayi bekliyorum.Kızlaaaar günü geçenler var neler oldu neler yaptınız bizi de bilgilendirin gebelik var mı yok mu yoksa yeni tarihleriniz neler @senosderler @amyjegga @duruasya @gardenya21 @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @Bahar esinti @kendihalince @bluecam @cookiephalolita @bef45 aalesya @royaal
Silik olana kadar denmeye devam et canim garintile isiniKızlar ben erken yumurtlamamışım, bence şimdi başladı yumurtlamam çünkü ovulasyon testi koyulaşmaya başladı. Bugün 14.günüm zaten muhtemelen normal şekilde ilerliyor yumurtlama sürecim.
Ama yani ne akıntı var ne kasıklarımda ağrı var anlamadım ben. Pazar pazartesi yaşadığım belirtiler tam yumurtlama belirtisiydi ama test çok silikti. Şimdi de test iyice koyulaştı ama belirti yok.
Ama tabi bu testin şerefine akşamı hemen değerlendiricez
Eki Görüntüle 3434824
Canim zaten kesin diye bisey yok mesela bazi erkeklerde sorun olabiliyo soyleki spremin saglikli olmasi vok onemli kiminde spermin ileriyo gitme sorunu olabilir kimde sperm kalite dusuklugu olabilir. Benim bi tanidigim tup bebek tedevasi yapan drun yaninda calisiyodu. O bize demisti hatta drlar gebelere spermler saglikliysa bi erkek bi kiz koyular. Ama sagliksiz sperm varsa saglikli olanlar kiz ya da erkek fark etmeksizin tedavi yapilar.Benim çatlama ve öncesindeki 3 gün de ilişki oldu o zaman artık Allah'a kaldı nasip. Ama bir arkadaşım erkek çocuğun rahime tutunması daha zor oluyor demişti. Bilemiyorum.
Belirtin var mı canım?Ben dun erken gebelik yaptim negatif malesef. Bi an once adet olmayi bekliyorum.
Ay hadi inşallahhadi inşallah hayırlı haberler verirsin 2 hafta sonra.seninle neredeyse aynıyız.benımde dun catlama oldu aramız 2-3 gün oynar.
Canım adet gelmediyse hala umut var belki gec yerlesme flndır ne durumdasnBen martta oldum kimyasal, Nisan da gecikme oldu 9 gün. Bu 2. Ay artık hala gecikme olur mu bilmiyorum ki. Sizin ki daha geçen ay olduğu için normal olabilir.
Predictor early en iyi gebelik testi kızıma 9 gün kala öğrendim bununlaHangi marka alayım sizce ? predictor mu ?
Sıcaklık gebelik belirtisi mi? E hadi hayırlısı benimde ayağımın altı yanıyor ama umudumKızlar gögus kahverengi alanın cevresınde beyaz pütürlüklerim bariz aksam dan beri belirgin olmus. Daha da arttı belirtimmmm. damarım da belli bu sabah yne 36.9 uyandım şuan 37.3 ısım okdr sıcagm ji arkadasm kaldı gıtti cok yorulmusum o da dedı hep cok sıcaksın. sürekli başım dönüyor 4 gün kaldı test yapmıcam 2 gundha beklıcem glb ole baslıcam yapmaya eşim dokunamıyor bana okdr sıcagım kı dokunan hasta sanır . Sol yumurtalık sabah poiıt pıt agrıdı hep sabah meme hassasiyetim coktu taş gbydı ya uyandıgımda. Son 4 gunum zor gececek bembeyaz akıntım da geliyor hep
Vücut ısısı yumjrtlama sonrası artar. Adete bıkac gun kala veya gununde düşer benm giderek arttı ve cok Yüksek normal zamandan. Evet kişinin sabıt ısısından brz fazla olması belirti ama bu adet gunu flnn dusmemesı lazm tabi. Isının yanında gogus kabarcıgı damar belirginlesmesı agrı akıntı ve basdonme. Kasık agrısı belırtlerımle brlestrnce umutlanyrmSıcaklık gebelik belirtisi mi? E hadi hayırlısı benimde ayağımın altı yanıyor ama umudum
Az
Sanmıyorum canım gecikiyor benim muhtemelen. Ara ara Kasık ağrım var sırtım ağrıyor biraz meme ucu sızlaması var hafif şekilde. Ve çok halsizimCanım adet gelmediyse hala umut var belki gec yerlesme flndır ne durumdasn
Ama bunlar da baya belirti ya dur bakalım bekle brz dha belkı çıkar 2guneSanmıyorum canım gecikiyor benim muhtemelen. Ara ara Kasık ağrım var sırtım ağrıyor biraz meme ucu sızlaması var hafif şekilde. Ve çok halsizim
Kısmet artık canım bişey diyemiyorumAma bunlar da baya belirti ya dur bakalım bekle brz dha belkı çıkar 2gune
Canım benimde 13 haziran gösteriyor ama bir yerde okudum yumurtlama değil çatlamanin üzerine 14 gün koyun diyorlarAy hadi inşallahsenin bat ne görünüyor şu an? Benim takvime göre 15 haziran