- 3 Ağustos 2019
- 2.168
- 5.155
- 39
Bende yüksek anlıyorum nette araştırma yapıyorum FAKAT hiç anlamıyorumProlaktin biraz yüksek sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yüksek anlıyorum nette araştırma yapıyorum FAKAT hiç anlamıyorumProlaktin biraz yüksek sanki
Saat 12 gibi çatlama oldu degerlendirdim gece. Bu geceye kadar dewam eder mi karar veremiyorum. Benimde işime gelir anam ağladı ama işte diyorum ya bugün ki değerlendirme tutarsa diyeÜst üs
te yapma birer gün ara vererek yap ben hep böylr yapuyorum
Hangi marka alayım sizce ? predictor mu ?başka marka bi test alsan imkanın varsa bence kesin gebelik var hamilesin de
Öyle deme yarın belli olur ama nedense bana var gibi geldi.Rabbim yüzünü güldürsünişte evet bizim şansımıza bana bozuk test denk gelmiştir
İyi diyorlar ona canım. Al bakalım hadi bize güzel haberler verHangi marka alayım sizce ? predictor mu ?
Predictor ya da prodoctor al canımHangi marka alayım sizce ? predictor mu ?
Prodoctor iyi değil diyorlar canım. predictor daha iyiPredictor ya da prodoctor al canım
DEĞERLERİN YÜKSEK. ADET ZAMANIMI VERDİN TAHLİLİ ? PROLAKTİN İÇİN İLAÇLA DÜZELEBİLİYOR. Birde bu tahlili yaptırmadan önce en az 3-4 gün ilişki olmaması gerekiyor.Arkadaşlar testim den birsey anlamadım sanırım yüksek beni bilgilendirirseniz sevinirim
Adetin 3.gunu verdim Fhs çok yüksek dimiDEĞERLERİN YÜKSEK. ADET ZAMANIMI VERDİN TAHLİLİ ? PROLAKTİN İÇİN İLAÇLA DÜZELEBİLİYOR. Birde bu tahlili yaptırmadan önce en az 3-4 gün ilişki olmaması gerekiyor.
Amin cümlemizin inşallahÖyle deme yarın belli olur ama nedense bana var gibi geldi.Rabbim yüzünü güldürsün
ben prodoctorla öğrenmiştim yükselişi de onunla takip etmiştim.Hangi marka alayım sizce ? predictor mu ?
Hepsi yüksek çıkmış doktorun ne diyecek bakalım.Adetin 3.gunu verdim Fhs çok yüksek dimi
Adet bitiminden sonra rahim filmi cekileceim sonrası da doktor a kontroleHepsi yüksek çıkmış doktorun ne diyecek bakalım.
Ya bende ilk gebeliğimi gece öğrenip uyduruk bi testti markasını bile hatırlamıyorum , sabah kana gittim beta 34 tü onda daha belirgindi tabi bariz belliydiben prodoctorla öğrenmiştim yükselişi de onunla takip etmiştim.
Ben regl olmadım hala bekliyorum gelmesiniKızlaaaar günü geçenler var neler oldu neler yaptınız bizi de bilgilendirin gebelik var mı yok mu yoksa yeni tarihleriniz neler @senosderler @amyjegga @duruasya @gardenya21 @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @Bahar esinti @kendihalince Coocoo @cookiep halolita @bef45 @aalesya @royaal
rahim filmi çok iyi olur. Bende adet olursam çekileceğim bu ay. Kontrollü gitmek lazım.Adet bitiminden sonra rahim filmi cekileceim sonrası da doktor a kontrole
bende regl olmadım hala , arafta bi yerde beklemedeyimKızlaaaar günü geçenler var neler oldu neler yaptınız bizi de bilgilendirin gebelik var mı yok mu yoksa yeni tarihleriniz neler @senosderler @amyjegga @duruasya @gardenya21 @bzcxa @Melek9501 @burrrr1331 @Bahar esinti @kendihalince Coocoo @cookiep halolita @bef45 @aalesya @royaal