Sadece glikoza mı bakıldı HbA1c’ye ve insülin değerine vs de bakıldı mı?Bende ilk duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü verende Allah alanda Allah canim boylesi hayirliymiş deyip Allaha sığınmak zorundayim glukozum 108 cikti doktorum sekerden uzak dur dedi normalde yesillik cok yiyen bi insanim bunlar hep imtihan deyip Rabbime sığınıyorum yumurtam 12.18mm miş sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bende dediğin gibi simdi rahatim ama çok şükür üzülmüyorum
Hba1c hangi tahlil oluyo canimSadece glikoza mı bakıldı HbA1c’ye ve insülin değerine vs de bakıldı mı?
Ona bakmamış herhalde görünmüyor 3 aylık şeker diyorlar şeker hastalığı teşhisi için önemli bir kriter. İnsülinin normal çıkmış açlık şekerin yüksek sadece onu da düşürürsün tatlıyı paketli gıdayı azaltırsan. Bir de bana doktor günde 20 dk yürüyüş önermişti. Bende gebelik şekeri vardı kızımdayken çok dikkat ettim sorun olmadı. 5 yıl sonra Hba1c dediğim değer sınırda çıkmıştı biraz dikkat edip hareketi artırıp sonraki tahlile kadar düşürmüştüm. Şeker Lh hormonunu mu artırıyormuş az önce öyle bir şey okudum sanki yazında.Hba1c hangi tahlil oluyo canim
Oyle dedi doktor 23.6 cikti ama ben bu tahlilleri ovulasyon gunumde verdim lh yüksek cikmasi normal degil miOna bakmamış herhalde görünmüyor 3 aylık şeker diyorlar şeker hastalığı teşhisi için önemli bir kriter. İnsülinin normal çıkmış açlık şekerin yüksek sadece onu da düşürürsün tatlıyı paketli gıdayı azaltırsan. Bir de bana doktor günde 20 dk yürüyüş önermişti. Bende gebelik şekeri vardı kızımdayken çok dikkat ettim sorun olmadı. 5 yıl sonra Hba1c dediğim değer sınırda çıkmıştı biraz dikkat edip hareketi artırıp sonraki tahlile kadar düşürmüştüm. Şeker Lh hormonunu mu artırıyormuş az önce öyle bir şey okudum sanki yazında.
Belki bu ay duyarız güzel haberleriniBen 21 22 mayis pik gordum 23unde gittim sabah ovulasyon gunundesin dedi sonra eve geldim saatim gelince test yaptım catlama gördüm
Azicikta olsa umudum vardi kaybettimBelki bu ay duyarız güzel haberlerinihayırlısıyla insallah
Yumurta çift olursa değil çift yumurta döllenirse çift yumurta ikizi tek yumurtada çift sperm döllenirse tek yumurta ikizi olur umarım anlatabilmişimdir karıstı gibi oldu birazDurrrrr çift yumurtlama olursa ikizmi olur.bilmiyorum gerçekten gulmeyin
Anladım canım Rabbim nasıl derse öyle.biz dileriz o verir ama gönlüm teker teker versin hayırlısıyla sağlığıyla sihhatiyle güzel ahlakıyla.hepimizi güldürsün rabbim.Yumurta çift olursa değil çift yumurta döllenirse çift yumurta ikizi tek yumurtada çift sperm döllenirse tek yumurta ikizi olur
Ayyy benim genetiğin ikiz kaynıyor anneannem babaannem halamlar torunları kuzenim hamile ikiz keşke benimde ikiz olsa çocukluğumda bile derdim benim ikizlerim olacak şimdi diyorum ne ikizi galiba hiç olmayacakAnladım canım Rabbim nasıl derse öyle.biz dileriz o verir ama gönlüm teker teker versin hayırlısıyla sağlığıyla sihhatiyle güzel ahlakıyla.hepimizi güldürsün rabbim.
Canım rabbim gonlunden geçeni hakkında hayırlı eylesin.ben açıkçası ikizden yana değilim tabi rabbim bilir.bide öle düşünme 40 yaşında umudum var senin yaşın kaç bilmiyorum ama Allah'tan ümidini kesme.Ayyy benim genetiğin ikiz kaynıyor anneannem babaannem halamlar torunları kuzenim hamile ikiz keşke benimde ikiz olsa çocukluğumda bile derdim benim ikizlerim olacak şimdi diyorum ne ikizi galiba hiç olmayacak
29 um ben umudumu kesmiyorum ama yine de bazenCanım rabbim gonlunden geçeni hakkında hayırlı eylesin.ben açıkçası ikizden yana değilim tabi rabbim bilir.bide öle düşünme 40 yaşında umudum var senin yaşın kaç bilmiyorum ama Allah'tan ümidini kesme.
Bende ilk doğumu 29 da yaptım canım.cokda güzel bir yaş bence.zahmetsiz rahmet olmuyor.o yüzden dileriz cabalariz rabbim layık görürse verir.umidini kaybetme sakın Eylül'de kürtaj oldum çok sarsıldım çok üzüldüm ama toparlanip yine istedim bekliyorum olur veya olmaz olanda da hayır vardır olmayanda da.29 um ben umudumu kesmiyorum ama yine de bazen
Aa evet ovulasyon zamanı pik yapar zaten şeker ne alaka anlamadım. Açlık şekeri önceki gün geç vakitte yediğin tatlıdan dolayı bile yüksek çıkabilir yani ona bakıp teşhis koyulur mu kiOyle dedi doktor 23.6 cikti ama ben bu tahlilleri ovulasyon gunumde verdim lh yüksek cikmasi normal degil mi
Hem ona bakti hemde amh 1.01 olmasına yaşima göre bu sonuç olmamasi gerekiyormuş ay valla doktorlarda bi dengesiz anlayamıyorumAa evet ovulasyon zamanı pik yapar zaten şeker ne alaka anlamadım. Açlık şekeri önceki gün geç vakitte yediğin tatlıdan dolayı bile yüksek çıkabilir yani ona bakıp teşhis koyulur mu kiÇok anlamsız geldi.
Yine de LH hormonu yumurtlama döneminde olduğun için normal aslında o sırada yumurtlama döneminde olduğunu gözden kaçırmış olabilir belki. Amh değeri 0. Küsürlerde olup doğal yolla hamile kalanlar da çok. Sonuçta yumurtan var ve spermle karşılaşırsa gayet döllenebilir yani. Yumurtası çok olan da ayda 1 tane yumurtluyor sonuçta üçer beşer yumurtlayıp hangisi tutarsa olmuyor ki:)) İçini ferah tut olur inşallahHem ona bakti hemde amh 1.01 olmasına yaşima göre bu sonuç olmamasi gerekiyormuş ay valla doktorlarda bi dengesiz anlayamıyorum
Bu marka bu ay beni çok üzgü iki kez silik çizgi çıkardı ama adet oldum maalesefYurtdışındaydın sanırım bulursan first response pembe olandan al o net çıkarıyor canım.
Merhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @nazemaydin @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs @duruasya 28 Nisan 25 Mayıs @gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs @bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs @Melek9501 26 Nisan 27 Mayıs @burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs @Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @kendihalince 29 Nisan 27 Mayıs @bluecam 1 Mayıs 28 Mayıs @cookiep 2 Mayıs 28 Mayıs @halolita 28 Nisan 28 Mayıs @bef45 30 Nisan 28 Mayıs @aalesya 3 Mayıs 28 Mayıs @royaal 29 Nisan 29 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs @subile 4 Mayıs 2 Haziran @kanguruf 7 Mayıs 3 Haziran Freshmommy 9 Mayıs 3 Haziran @Childdevelopment 10 Mayıs 4 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran @Evelynn 9 Mayıs 5 Haziran @sonsuzlugunyanks 4 Mayıs 5 Haziran @muendizleydiniz 9 Mayıs 6 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran elay89 13 Mayıs 7 Haziran @annelik yolunda 7 Mayıs 7 Haziran Reed Flowers 11 Mayıs 7 Haziran @eliflevent 7 Mayıs 7 Haziran @berna9696 10 Mayıs 7 Haziran @Djansu 8 Haziran @merve0001 11 Mayıs 8 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @nisan97 12 Mayıs 8 Haziran @Jane Jetgil 13 Mayıs 9 Haziran @laylsari 9 Mayıs 9 Haziran @mysterious7 12 Mayıs 10 Haziran @semocann 15 Mayıs 10 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran Cemile hatun 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @Dbk3347 12 Mayıs 13 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Ozlenenhanim 13 Mayıs 14 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @nigdeli_ 26 Mayıs 19 Haziran @Pamlok 26 Mayıs 20 Haziran @Candy7777 20 Mayıs 20 Haziran beray1 23 Mayıs 21 Haziran @Ozlac 21 Mayıs 21 Haziran @guzelbiresinti 26 Mayıs 21 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @aceleciaycicegi 21 Mayıs 22 Haziran @beyazmanolya66 22 Mayıs 22 Haziran @zlmtnz 27 Mayıs 24 Haziran sdaak 24 Mayıs 24 Haziran @beezuus 24 Mayıs 25 Haziran @Crpe 27 Mayıs 27 Haziran M meraklime 26 Mayıs 27 Haziran @bestemilka 25 Mayıs 30 Haziran @asiliris 28 Mayıs 3 Temmuz @brckm 4 Haziran 4 Temmuz
Öyle düşünme tabiki olacakAyyy benim genetiğin ikiz kaynıyor anneannem babaannem halamlar torunları kuzenim hamile ikiz keşke benimde ikiz olsa çocukluğumda bile derdim benim ikizlerim olacak şimdi diyorum ne ikizi galiba hiç olmayacak