yok asla erken geldiği olmadı ilk defa 5 gün öncesinden oldum genelde hep gecikirBu kdr erken geliyor muydu hıc ben bir umutlandım ama sanki yerleşme olabilir mi
boşa harcamayın testlerinizi. bnce erken gebelik testi alın bekleyin ovitrelleden 11 gün sonra erken gebelik testi yapın. ya da 12-13Evet kaset test erken gebelik testiyle yaparsam daha net mi sonuç alırım ona gore ilerleyen zamanlarda onunla yapayim
Bence 5 gün önce yumurtlamadıysanız gebelik vardır ya test yok mu elinizde çok merak ettim ben böyle çok heyecanlanıyorum test yapacak kişileri görünceyok asla erken geldiği olmadı ilk defa 5 gün öncesinden oldum genelde hep gecikir
maalesef test yok elimdeBence 5 gün önce yumurtlamadıysanız gebelik vardır ya test yok mu elinizde çok merak ettim ben böyle çok heyecanlanıyorum test yapacak kişileri görünce
Peki 15 gün önce ise yumurtlama o zaman adet tarihiniz gelmiş görünüyor çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra ortalama kanama başlarmaalesef test yok elimdeyok yumurtlamam 15 gün önceydi değerlendirdik ama hep negatif çıktığı için test yapasım da yok valla ne yalan söyliyim
yok ben genelde 36. gün yada 40.gün regl olurum ama ilk defa 29.gün regl olur gibi oldum ona şaşırdım. olur gibi diyorum çünkü az az geliyor açık pembe şeklinde hiç ağrım yok hatta sanki pembe bir akıntı gibi..Peki 15 gün önce ise yumurtlama o zaman adet tarihiniz gelmiş görünüyor çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra ortalama kanama başlar
Anladım ama galiba geç yumurtluyordunuz bu sefer erken yumurtlamış olabilirsiniz eğer adet ise onu demek istedim İnşallah gebelik vardır Ben sizin yerinize olsam test alır bakardım en geç yarın sabahyok ben genelde 36. gün yada 40.gün regl olurum ama ilk defa 29.gün regl olur gibi oldum ona şaşırdım. olur gibi diyorum çünkü az az geliyor açık pembe şeklinde hiç ağrım yok hatta sanki pembe bir akıntı gibi..
Hayirli olsun hamileliginiz, hastaneye gidip hemen kan versin bence cok cok sevindim sizin adiniza baya belirginler cizgilerKızlar buradaki neredeyse her konuyu okumuş ve birçok konuya da yorum yapmış biriyim. Kasım ya da Aralık ayından beri deniyoruz hiç gebelik elde edemedim. En az 3-4 farklı doktora gittim her tahlilimi yaptırdım ama 6-7 aydır olmadığı için gitgide umutlarım tükenmişti. Ayın 11inde pik ve çatlama gördüm. Perşembeden beri de özellikle gece sabaha karşı adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve özellikle dün çok yoğun bir akıntı (böyle su gibi saydam) yaşadım. Normalde adet dönemi dahil hiç kasık ağrım olmazdı ama bebek planladığımızdan beri her adet öncesi ağrı oldu neredeyse psikolojik olabilir. Bugün sabah 2 adet test yaptım ve idrar damlatır damlatmaz ikinci çizgiler belirdi. Beklenen adet tarihim dündü ama çok ağrım olduğu için herhalde sökülemiyor diye düşündüm. Bugün sabah kalktığımda da bir şey olmadığını görünce test yaptım. O kadar korkarak yaptım ki ya çizgi göremezsem diye.
Bu ay HSG filmi çektirmiştim onun etkisi oldu mu bilemiyorum. Birkaç gün daha bekleyip kan testi vereceğim. Bir de 2 aydır adet döneminde başlayıp yumurtlamaya kadar hayıt otu ekstresi içtim sabah akşam tok. Arifoğlundan almıştım. Sanırım çizgiler iyi değil mi?
Canım bekle bakalım belki değişirBen de bugün dayanamadım yaptım tertemiz bir tek çizgiBirkaç gün sonra tekrar yapacağım yumurtlamam geç oldu bu ay ama yine de yapayım dedim ne akla hizmet yaptım ben de bilmiyorum
Maşallah resmen Ben buradayım diyor Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağnııza alın kıpkırmızıKızlar buradaki neredeyse her konuyu okumuş ve birçok konuya da yorum yapmış biriyim. Kasım ya da Aralık ayından beri deniyoruz hiç gebelik elde edemedim. En az 3-4 farklı doktora gittim her tahlilimi yaptırdım ama 6-7 aydır olmadığı için gitgide umutlarım tükenmişti. Ayın 11inde pik ve çatlama gördüm. Perşembeden beri de özellikle gece sabaha karşı adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve özellikle dün çok yoğun bir akıntı (böyle su gibi saydam) yaşadım. Normalde adet dönemi dahil hiç kasık ağrım olmazdı ama bebek planladığımızdan beri her adet öncesi ağrı oldu neredeyse psikolojik olabilir. Bugün sabah 2 adet test yaptım ve idrar damlatır damlatmaz ikinci çizgiler belirdi. Beklenen adet tarihim dündü ama çok ağrım olduğu için herhalde sökülemiyor diye düşündüm. Bugün sabah kalktığımda da bir şey olmadığını görünce test yaptım. O kadar korkarak yaptım ki ya çizgi göremezsem diye.
Bu ay HSG filmi çektirmiştim onun etkisi oldu mu bilemiyorum. Birkaç gün daha bekleyip kan testi vereceğim. Bir de 2 aydır adet döneminde başlayıp yumurtlamaya kadar hayıt otu ekstresi içtim sabah akşam tok. Arifoğlundan almıştım. Sanırım çizgiler iyi değil mi?
Canım sen ne yapacaksın ne zaman test alacaksın başkaCanım sen ne yapacaksın ne zaman test alacaksın başkaCanım bekle bakalım belki değişir
Bizim aslında genel rutinimiz haftada 3-4 beraberlik bebekten bağımsız. Yumurtlama takibini sadece meraktan yapıyorum. Ama pik olduğunu bilmeden o gün uyandığımızda birlikte olmuştuk 1-2 saat sonra piki gördüm bir de ertesi gün geceyi değerlendirmiştim.Hayirli olsun hamileliginiz, hastaneye gidip hemen kan versin bence cok cok sevindim sizin adiniza baya belirginler cizgiler
Pik gordukten sonra hangi gunler denemistiniz?
Maşallah inşallah hamilelikte de engel olmaz O zaman biz de öyleyiz normalde haftada 3-4 kez olur ama yumurtlama erken oldu benim mesela 11 gün gecesi yumurtladım bu ay İyi ki de takip etmişim çünkü o gün ertesieşimin nöbeti vardı okuldan eve getirttim gece evde olmayacak diyeBizim aslında genel rutinimiz haftada 3-4 beraberlik bebekten bağımsız. Yumurtlama takibini sadece meraktan yapıyorum. Ama pik olduğunu bilmeden o gün uyandığımızda birlikte olmuştuk 1-2 saat sonra piki gördüm bir de ertesi gün geceyi değerlendirmiştim.
Tabi bazen bilmek gerekiyor tarihi. Ben bile içim rahat etsin diye yapıyorum. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder hepimizin hamileliği sağlıkla ilerler inşallahMaşallah inşallah hamilelikte de engel olmaz O zaman biz de öyleyiz normalde haftada 3-4 kez olur ama yumurtlama erken oldu benim mesela 11 gün gecesi yumurtladım bu ay İyi ki de takip etmişim çünkü o gün ertesieşimin nöbeti vardı okuldan eve getirttim gece evde olmayacak diyebenim de 10 gün ilişki oldu 12 ve 13 sabah oldu İnşallah sizin gibi biz de hamileliğimizi öğreniriz
Amin Peki göğüs hassasiyetiniz falan var mıydı Ben de geçen ay korumayı bıraktım ama bir sürü ama bir sürü belirti yaşadım ve bu ay öyle belirtilerim yok arada pıt pıt soluma Ağrı giriyor bir de 2gündür falan baş dönmem var geçen ay da çok bıçak saplanması ve göz ağrısı yaşadığım için bu ay göğüste takılmak istemiyorum sizin farklı mı oldu yani ağrısızı olmadı mı arada göğsüm sızlıyor ama geçen ayki gibi adet olurum diye korkuyorumTabi bazen bilmek gerekiyor tarihi. Ben bile içim rahat etsin diye yapıyorum. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder hepimizin hamileliği sağlıkla ilerler inşallah
Yaptım canım yazdım ama görmedin sanırım. Gölge gibi çıktı yaptığım da direkt yarım saat önce yaptım. Yarın ilk idrarla tekrar takip edicem.Canım sen ne yapacaksın ne zaman test alacaksın başkaCanım sen ne yapacaksın ne zaman test alacaksın başka
Canım yapsana erken gebelik testi kaç gün kaldı bat aKızlar benim baş dönmem devam ediyor ya hiç iyi eğilim sürekli başım dönüyor sağlık ocağına gidip tansiyonuma baktırmak istiyorum. İlk düşük olan hamileliğimde tansiyonum çok düşüyordu o geldi aklıma bugün