- 20 Mayıs 2024
- 782
- 858
- 26
Yumurtlaman olmuş bence ısı artışı daha çok yumurtlamadan sonra vücutta progesteron salgılanmasından kaynaklanıyor 14 gün takip etmek lazım sonunda düşmüyorsa hamilesindir düştüğü gün ya da ertesi gün ben de adet oluyorum geneldeKızlar geçen ayki tablomda düşüş olmamıs hatta az ısı ıle ilerlemıs bu ay düşüp çıktı tekrar ınsallah yerleşme düşüşüdür rüyamda da gördüm bir garibim sabahtan beri. Bu sabah çıkmış ısı daha da ikisini de koyuyorum bu ay ısım daha istikrarlı geçen ay zaten yumurtlamadan sadece bir gün önce bir ilişki olmuş diğer iki ilişki de 4-5 gün öncesiydi yani bu ay tam yumurtlama dönemi değerlendirebildik size de örnek olsun vücut ısısı gerçekten gerçek hatta burada öyle bir topik var kızıma hamile kalmadan önce oradaydım ve bütün hamile kalanların ısısı böyle artıyordu nisan ayında görüldüğü gibi adet günü düştü mesela o sabahı anladım kanama olacağını kalpler ilişki malum normal zamanlara ilişki eklemesi yapmıyorum Sadece doğurgan dönemannelik yolunda duskapani @Crpe sdaak aalesya @goldBride @Burcinouz Pamlok halolita
Benim de oyle hemen de şaşmaz iner adet sabahı yumurtlama da 11.gün gecesi oldu düşüp tekrar cıktı umarım yerlesme düşüşüdür diyorumYumurtlaman olmuş bence ısı artışı daha çok yumurtlamadan sonra vücutta progesteron salgılanmasından kaynaklanıyor 14 gün takip etmek lazım sonunda düşmüyorsa hamilesindir düştüğü gün ya da ertesi gün ben de adet oluyorum genelde
Evet özellikle anlamsız karışık rüyalar görüyorsan bu belirtigünaydın herkese, ben hiç rüya görmeyen insan bu ay rüyalara doymadım ya her gün bir rüya görüyorum sanırım bu da belirti
Baya az kalmış o zaman yaYok kız iki hafta değil 7 günüm var çatlama olduğu bir hafta oldu çatlamadan önce de iki gün öncesi ilişki hatta bir buçuk gün. çatlama günü ve ertesi sabah yine ilişki oldu 3 ilişki ile kupaya adım adım kaldı bı hafta ya rüyamda o kadar mutluydum kiAllah'ım hep dua ediyorum asıl yıllarca bekleyenlere bir an önce müjdeyi göndersin Rabbimmm
Evet Hemde çok anlamsız rüyalar ay da yıl da bir görürdüm rüya 2 haftadır nerdeyse her gece görüyorumEvet özellikle anlamsız karışık rüyalar görüyorsan bu belirti
Yaa canım inşallah olur ozamanBaya az kalmış o zaman yaama son 1 hafta kaplumbağa yavaşlığında geçiyor bende geçen sene daha çocuk assla düşünmezken rüyamda ikiz bebeklerim olduğunu görmüştüm ve sevgisini öyle içten hissetmiştim ki 1 hafta etkisinden çıkamadım şimdi keşke ikizlerim olsa diyorum
Ben de oyleEvet Hemde çok anlamsız rüyalar ay da yıl da bir görürdüm rüya 2 haftadır nerdeyse her gece görüyorum
Canimmm insallah vardir. Bende deniyecem bu ısı olayini. Sen kizinda 5 gun sonrasinda ogrenmistin. Test yapsana bakalim erken gebelik falan bakalim bizde. Heyecan yaptim kiz bendeeYok kız iki hafta değil 7 günüm var çatlama olduğu bir hafta oldu çatlamadan önce de iki gün öncesi ilişki hatta bir buçuk gün. çatlama günü ve ertesi sabah yine ilişki oldu 3 ilişki ile kupaya adım adım kaldı bı hafta ya rüyamda o kadar mutluydum kiAllah'ım hep dua ediyorum asıl yıllarca bekleyenlere bir an önce müjdeyi göndersin Rabbimmm
Kendimi tutmaya çalışıyorum evet 5 günde yerlesmişti ama onda sırf testere dişli aslan pençesi ıcıyorum dye yapmak zorunda kaldım cezve 2 kez taştı Allah tarafındanCanimmm insallah vardir. Bende deniyecem bu ısı olayini. Sen kizinda 5 gun sonrasinda ogrenmistin. Test yapsana bakalim erken gebelik falan bakalim bizde. Heyecan yaptim kiz bendee
Bat 26.05. Sat 19 haziran ( bu regl hesaplama yaptim)Yok ben yeni batı sordum dün başlamış ya o yüzden tabloda güncellemek için
Ben de bugün dayanamadım yaptım tertemiz bir tek çizgiBat 31 i test yaptım bugün sabah negatif
Kuzum kac gün var kimisi kaset testte 7 gün kala vs göruyorbiz o yüzden acele ediyoruz ben de tek gorcek gb hissettiğim için bir kac gun dha mutlu takılayım kafasına giriyorumBen de bugün dayanamadım yaptım tertemiz bir tek çizgiBirkaç gün sonra tekrar yapacağım yumurtlamam geç oldu bu ay ama yine de yapayım dedim ne akla hizmet yaptım ben de bilmiyorum
Canım benim de dün 36.7’ye düştü. Önceki 3 gün 36.8’di. Bugün de 36.9’a çıktı. Bakalım nasıl ilerleyecek.Kızlar geçen ayki tablomda düşüş olmamıs hatta az ısı ıle ilerlemıs bu ay düşüp çıktı tekrar ınsallah yerleşme düşüşüdür rüyamda da gördüm bir garibim sabahtan beri. Bu sabah çıkmış ısı daha da ikisini de koyuyorum bu ay ısım daha istikrarlı geçen ay zaten yumurtlamadan sadece bir gün önce bir ilişki olmuş diğer iki ilişki de 4-5 gün öncesiydi yani bu ay tam yumurtlama dönemi değerlendirebildik size de örnek olsun vücut ısısı gerçekten gerçek hatta burada öyle bir topik var kızıma hamile kalmadan önce oradaydım ve bütün hamile kalanların ısısı böyle artıyordu nisan ayında görüldüğü gibi adet günü düştü mesela o sabahı anladım kanama olacağını kalpler ilişki malum normal zamanlara ilişki eklemesi yapmıyorum Sadece doğurgan dönemannelik yolunda duskapani @Crpe sdaak aalesya @goldBride @Burcinouz Pamlok halolita
Hadi şu tez bizde de tutsun yaa. Buradaki herkes çok yakın zamanda hamıle kalsın aminnCanım benim de dün 36.7’ye düştü. Önceki 3 gün 36.8’di. Bugün de 36.9’a çıktı. Bakalım nasıl ilerleyecek.
Valla kaç gün var inan bilmiyorumKuzum kac gün var kimisi kaset testte 7 gün kala vs göruyorbiz o yüzden acele ediyoruz ben de tek gorcek gb hissettiğim için bir kac gun dha mutlu takılayım kafasına giriyorum
Bu kdr erken geliyor muydu hıc ben bir umutlandım ama sanki yerleşme olabilir mikızlar selam, normalden 5 gün önce reglim başladı yerleşme kanaması diyemem ama normal regl kanaması da değil sökülecek gibiyim ama sökülmüyorum da bugün 3.gün az az geliyor.. kafalar karışık ama muhtemelen reglimdir.
sdaak SAT 25 Mayıs- BAT 30 Haziran
Amin inşallah canımHadi şu tez bizde de tutsun yaa. Buradaki herkes çok yakın zamanda hamıle kalsın aminnve hamilelik topıgınde konusalım. Sonra
Hosgeldınnn bebişli bir ay olur umarımmYaaa canım benim hoşbulduumm inşallah bebişlerimize bu grupta kavuşuruz hepp birlikte yılmak yok yolumuza devam edeceğiz
Benden 1 gün önce fln ozaman tarihin canım hemen hemen aynıyız glb benım 19 Mayıs aksamı gecsı çatladı. Takvımlerden 20sıydı oyuzden 20sıne ekledim pozitifi. 7 gunum var senin de oyle sayılır gibi geldi bana da. Hıc takılma ozaman daha cokk var. Arkadasıma aldırcam burdakı eczaneden bıkact test 3 kala fln bakmaya baslıcam sanrmValla kaç gün var inan bilmiyorumVücut ısıma bakılırsa daha 7 gün var. Ben acaba önce yumurtlamış olabilir miyim diye bi deneyim dedim çıkmadı. 18 Mayıs akşam yumurta akı akıntı gelmişti vücut ısıma göre de 19’u görünüyor çatlama. O yüzden 2-3 gün daha bekleyim bakalım. Elimde test var diye yaptım Bi de adet öncesi hiç göğüs ağrısı olmaz dün baya ağrıdı o yüzden yaptım
benim yumurtlama günü 17 mayıstı. Çıkardı sanırım bu zamana kadar. Ama göğüs hassasiyeti ve ağrısı yumurtlamadan itibaren devam ediyor anlamadım bir şeyBen de bugün dayanamadım yaptım tertemiz bir tek çizgiBirkaç gün sonra tekrar yapacağım yumurtlamam geç oldu bu ay ama yine de yapayım dedim ne akla hizmet yaptım ben de bilmiyorum