Ay bakim bakim, gerçi ben adet oluyorum gibi ama bir sonraki aya inşallahCanım dil altından ateş ölçer olacak ama temassız değil temassız hiç normal çıkarmıyor bazen onunla da bakıyorum dengesiz çok İnşallah hepimiz alalım mmm
O zaman bugün 10.gün senin yumurtlama sonrası. Bazılarının adet günü ya da gecikme olunca çıkıyor. Belki öyle olur senin de. İnşallah birkaç güne güzel haberi verirsin umudumuzu kaybetmeyelimbenim yumurtlama günü 17 mayıstı. Çıkardı sanırım bu zamana kadar. Ama göğüs hassasiyeti ve ağrısı yumurtlamadan itibaren devam ediyor anlamadım bir şey
İnşallah canım hayırla sağlıkla olsun inşallah. İlk hamilelik kürtajla sonuçlanmıştı. Onda 16 Mayıs sattı ben 5 temmuzda betahcg 212 ile öğrenmiştimO zaman bugün 10.gün senin yumurtlama sonrası. Bazılarının adet günü ya da gecikme olunca çıkıyor. Belki öyle olur senin de. İnşallah birkaç güne güzel haberi verirsin umudumuzu kaybetmeyelim
Kaybın için çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasınİnşallah canım hayırla sağlıkla olsun inşallah. İlk hamilelik kürtajla sonuçlanmıştı. Onda 16 Mayıs sattı ben 5 temmuzda betahcg 212 ile öğrenmiştim
Evet başka şeylerle ilgilenmek gerekiyor gerçekten ya beklentiye girince hem zaman geçmiyor hemde boşuna kuruntu yapıyoruzYaa canım inşallah olur ozamaninsan rüya etkisinden kurtulamıyor gerçekten . Kızımda da rüyamda test ckmıstı sbah 6da uyandım ezan okuyordu test yapmıstım o gun rüyam gercek cıkmıstı. Ama neyse suanda trıbe gırmıcem cunku gecen ay meme hassasiyetim fln oldu arada dolgun hısstttm smdı de bu başladı boşa kendimi kandırmayaym arada sızı gırıyor e gecen de gırdı ama adet oldum modum düşüyor aynı sey olunca acıkcası
Amin inşallah teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın. Evet o da baya geçti. Adet günü tekrar test yapacağım bakalım nasip artıkKaybın için çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasınOnda da baya geç öğrenmişsin
Şefaatçin olsun canımAmin inşallah teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın. Evet o da baya geçti. Adet günü tekrar test yapacağım bakalım nasip artık
Çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şeyİnşallah canım hayırla sağlıkla olsun inşallah. İlk hamilelik kürtajla sonuçlanmıştı. Onda 16 Mayıs sattı ben 5 temmuzda betahcg 212 ile öğrenmiştim
Gebelik testiniz varsa yapın 6 gün gecikmeyle her türlü çıkar diye düşünüyorum(Hangisine yazacağımı bilemediğim için bu konu başlığınada yazayım dedim )2 aydır psikolojim bozulduğu için sürekli ng görmekten tabi, birliktelik yaşamadık çok, uzun zaman sonra bir gün birlikte olduk ve o günde orta ihtimal olabilecek yumurtlama tarihime denk gelmiş ve 6 gün geciktim sizce hamile olma ihtimalim varmıdır çok emin değilim böyle bir durum yaşayan varmı sürekli bir kasık ağrısı mevcut (geçen ay 21-26 nisan aralarında hasta oldum )
Negatif çıkma ihtimali olur mu acaba artık test yapmayada çekinir oldum kilodan kaynaklı sanırım 1 yıla yakındır korunmuyoruz hep negatif (çoğundada yumurtlama zamanını tutturamadık sanırım insan zamanla bilinçleniyor)Gebelik testiniz varsa yapın 6 gün gecikmeyle her türlü çıkar diye düşünüyorum
29una ben de randevu aldım yumurta takibine başlamak istiyorum. Önceden gittiğim bi doktor gebyfoll önermişti folik asit olarak omega 3 balık yağı falan var içinde başka takviye kullanmıyorum. Umarım bu ay uğurlu gelir elenen tayfayaMayıs ayında adet olan canım kadınlar Haziran ayı bize çok uğurlu gelsin balık burcu bebişlerimiz olsunben innovita ovulasyon testi sipariş ettim reglimin ertesi günü başlayacağım hemen yapmaya. Mayıs bizim ilk denememiz gibi bişeydi (Nisan'da tek ilişki olmuştu) 29 Mayıs'a da kadın doğumdan randevu aldım geçen ay reglimde test vermiştim onları göstereceğim birde ocean mommy takviye sipariş ettim kullananlar memnundu diye hatırlıyorum sizler neler yaptınız yapıyorsunuz Haziran'da planlarınız ne
Amin inşallah canım Allah razı olsunŞefaatçin olsun canımgeç döllenme mı oldu ozaman acaba
Çok teşekkür ederim. İnşallah birdaha yaşamayız. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Çok geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsınız böyle bir şeysağlıkla bebişiniz olsun
merhaba iğnenin etkisidir. ovitrellenin prospektüsünü okursanız detayı anlatmış. 10. güne kadar bhcg yapmayın iğneden dolayı yalancı pozitif çıkar diyor.Kızlar merhaba 9 mayısta sabah ve akşam birer adet olmak üzere 5 gün klomen kullandım sonrasında 21 mayısta ovitrelle iğne yaptım. İğne günü hariç bugün 6. günüm. Erken olduğunu biliyorum ama dayanamayıp 4. gün ve bugün test yaptım resimdeki şekilde belirgin çıkması iğnenin etkisinden midir yoksa bşy var mıdır
Evet kaset test erken gebelik testiyle yaparsam daha net mi sonuç alırım ona gore ilerleyen zamanlarda onunla yapayimmerhaba iğnenin etkisidir. ovitrellenin prospektüsünü okursanız detayı anlatmış. 10. güne kadar bhcg yapmayın iğneden dolayı yalancı pozitif çıkar diyor.
ayrıca yaptığınız kaset test erken gebelik testi de değil değil mi? onlar da 10-50 arası bhcg yi gösteriyor.
Ben de anlamsız karışık rüyalar görüyorum dün de gördüm neyin belirtisi bu hamilelik belirtisi miEvet özellikle anlamsız karışık rüyalar görüyorsan bu belirti
Merhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @nazemaydin @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs @duruasya 28 Nisan 25 Mayıs @gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs Crpe 26 Nisan 26 Mayıs @bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 26 Mayıs @burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs @Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @kendihalince 29 Nisan 27 Mayıs cookiep 2 Mayıs 28 Mayıs @halolita 28 Nisan 28 Mayıs @bef45 30 Nisan 28 Mayıs @aalesya 3 Mayıs 28 Mayıs @royaal 29 Nisan 29 Mayıs U Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs @subile 4 Mayıs 2 Haziran K kanguruf 7 Mayıs 3 Haziran Freshmommy 9 Mayıs 3 Haziran @Childdevelopment 10 Mayıs 4 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran @Evelynn 9 Mayıs 5 Haziran @sonsuzlugunyanks 4 Mayıs 5 Haziran @muendizleydiniz 9 Mayıs 6 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran @elay89 13 Mayıs 7 Haziran @annelik yolunda 7 Mayıs 7 Haziran @Burcinouz 11 Mayıs 7 Haziran @eliflevent 7 Mayıs 7 Haziran @merve0001 11 Mayıs 8 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @nisan97 12 Mayıs 8 Haziran @laylsari 9 Mayıs 9 Haziran @semocann 15 Mayıs 10 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran @sifa1986 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @Dbk3347 12 Mayıs 13 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Ozlenenhanim 13 Mayıs 14 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @nigdeli_ 26 Mayıs 19 Haziran Pamlok 26 Mayıs 20 Haziran @Candy7777 20 Mayıs 20 Haziran @beray1 23 Mayıs 21 Haziran @Ozlac 21 Mayıs 21 Haziran @guzelbiresinti 26 Mayıs 21 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @aceleciaycicegi 21 Mayıs 22 Haziran @beyazmanolya66 22 Mayıs 22 Haziran sdaak 24 Mayıs 24 Haziran @bestemilka 25 Mayıs 30 Haziran