Hee tamam canımAile hekimim 10 gün öncesinde yapmıyor canım. Bekle biraz bakalım demişti oğlumda
Herkes gördüğüne göre var sanırımBende gördüm canım
Canım olsun sağlıkla olsun keşke bizler de yaşasak o duyguyu bizlere de dua hep bir anne olarak aramak çok zor hasret çekmek kayıp yaşamak çok zor rabbim acılar göstermesinHerkes gördüğüne göre var sanırım
İçinizi rahatlatmak için bir hafta sonra tekrar kan verin benceKızlar merhaba. Dün prodoctor ile test yaptım 1 saat sonra çift çizgi oldu. Tabiki dikkate almadım ve sabah ilk idrarla bir daha yaptım. Bu sefer daha silik bir çizgi oldu. İki tane pozitif görünce haliyle özel hastaneye kan vermeye gittim. Kan değerim 2 çıktı ve doktor direkt gönderdi beni. Bende hiçbir zaman kuruma çizgisi bile çıkmazdı. Kan değeri sonradan değişir mi?
Adet oldum maalesef 2 test de hatalıymışİçinizi rahatlatmak için bir hafta sonra tekrar kan verin bence
Prodoctir cok guvenilir dgil 5 dakikadan sonra cikan sonucu ciddiye alma zatenAdet oldum maalesef 2 test de hatalıymış
İkincisi 3 dk'da çıktı diye güvenmiştim zaten. Tavsiye edeceğiniz başka bir marka var mı?Prodoctir cok guvenilir dgil 5 dakikadan sonra cikan sonucu ciddiye alma zaten
Novacheck surelab labaquick bu markalar asla ikinci cizgi cıkartmiyorİkincisi 3 dk'da çıktı diye güvenmiştim zaten. Tavsiye edeceğiniz başka bir marka var mı?
arkadaş adetim yeni bitti ve çok kısa sürdü normal adetlerim gibi de aman aman bi kanamam olmadı sadece adetim geç 1-2 gümn geç geld ve hiç olmadıgı kadar şiddetli bel ağrısı mide bulantım vardı gelmeyince gebelik sandım, şu an adetim bitti ama deigisik duygu durumum var ve bel ve bacak ağrısından ölecek gibiyim. heyecanlanmakta istemiyorum test yapmadım sizce yapsam cıkar mı testte ? bi tanıdıgım 6 haftalık hamile oldugunu ogrendiginde sok olmustu cunku 6 hafta icinnde regl geçirmişti. ne yapmalıyım
Merhaba ben de bu ay femara ovitrelle uygulandı adete 8 gün var ve bugün beni aşırı zorlayan bacak sızlamalarım var ve ara ara giriyor hatta şuan yine yaşıyırom bu bi belirtimi sizinki geçti mi acabaCanımm valla bacak sızlaması akıntı bende de var inşallahh gebeyizdirrrr
Artmed güvenilir bir test markasıdir aslinda siz begenmediniz mi pek hata olmazKızlar merhaba test kurbanı kraliçesi geldıadete 3 gün kaldı ben yine test yaptım ama bu sefer artımed degil eşim baska marka almıs first diye bir marka ben şimdi yaptım bu testi guvenmelimiyim sizce sizde görüyormusunuz 2 dk içinde belirdi
Gecen ay Arka arkaya iki test yaptım bu sekilde cıktı aynı gün kan verdim negatifdi malesefArtmed güvenilir bir test markasıdir aslinda siz begenmediniz mi pek hata olmaz
Ben regl oldumMerhaba ben de bu ay femara ovitrelle uygulandı adete 8 gün var ve bugün beni aşırı zorlayan bacak sızlamalarım var ve ara ara giriyor hatta şuan yine yaşıyırom bu bi belirtimi sizinki geçti mi acaba
Benim ki de regl gibi ya hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBen regl oldum