- 7 Haziran 2024
- 348
- 401
Hayırlısıyla hamilesiniz gibi duruyor 3 gün gecikme için biraz açık renk galiba ama çok bilgi sahibi değilim yanıltmak istemem.Gebelik testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla hamilesiniz gibi duruyor 3 gün gecikme için biraz açık renk galiba ama çok bilgi sahibi değilim yanıltmak istemem.Gebelik testi
Gebelik gözüküyor canım kan ver netlik kazansınEki Görüntüle 3448550 testin doğruluk payı ne kadar acaba çizgi görünüyor mı bi sıkıntı var mı çizgide acaba .. 2 yıllık evliyim defalarca test yaptım bu zamana kadar ikinci çizgiyi hiç görmedim adetim 3 gün gecikti sadece..
Teşekkürler içim içime sıgmıyor inşallah öyledirBence Tebrikler Hamilesiniz
İnşallah Allah gönlüne göre versin darısı bana olsunTeşekkürler içim içime sıgmıyor inşallah öyledir
Canım yerlesme düşüşleri olabilir döllenme hemen olmus ıse. Evett ya 27 ya 28 yumurtlama sen uygulamayı pek kale alma onlar yıllık ortalamaları da hesaplıyor aylık döngü fln. Akıntı ayrı vs hangi tarihte oldu28 haziran yumurtlama günüm diye tahmin ediyorum 13. Günde yumurtlama görüyorum çünkü ve ertesi gün sıcaklık artışı da oldu. Ama uygulama 1 temmuz yumurtlama diyor anlamadım ben bu işten
Eki Görüntüle 3448487
Hamilesinn canmmm hemen bizimle günleri ve belirtilerini paylaşır msnEki Görüntüle 3448550 testin doğruluk payı ne kadar acaba çizgi görünüyor mı bi sıkıntı var mı çizgide acaba .. 2 yıllık evliyim defalarca test yaptım bu zamana kadar ikinci çizgiyi hiç görmedim adetim 3 gün gecikti sadece..
Amin inşallah canım bu müjdeyi bekleyen herkese nasip olsunİnşallah Allah gönlüne göre versin darısı bana olsun
5 haziran son adetim ilk günü.. Adetten 10 gün sonra bi lekelenme oldu bırde dün oldu adet günlerim normalde ama olmadım henüz test yaptım bende bel agrısı çok ve hafif kasık agrıları ama 2 -3 gündür anlamsız mide bulantısı var ben üşüttüm sandımHamilesinn canmmm hemen bizimle günleri ve belirtilerini paylaşır msn
Korunmuyorken nasıl üşüttün sandın canım ilk gebelik mi. Bariz hamılelık var ne güzel ne mutlu5 haziran son adetim ilk günü.. Adetten 10 gün sonra bi lekelenme oldu bırde dün oldu adet günlerim normalde ama olmadım henüz test yaptım bende bel agrısı çok ve hafif kasık agrıları ama 2 -3 gündür anlamsız mide bulantısı var ben üşüttüm sandım
Evet yapmıştımPeki yumurtlama takibi yapmışmıydınız
İnsan çok ümit edince olmayınca artık bende gebelik felan aklıma gelmedi hiç malum yaz ayı yerlerde Uzanıyordum ondan soğuk mu aldım yerden acaba diye bulantıyı ona yordum.. Bide bu kadar erken bulantı olabiliylr mu acaba..Korunmuyorken nasıl üşüttün sandın canım ilk gebelik mi. Bariz hamılelık var ne güzel ne mutlu
Ay canım ya çok sevindimmm sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar hayırlısı ile bebişimizi gördük şimdilik herşey yolunda kalp atışı ve haftamız aynı çıktı 8. Haftadayız çok duygulandım gördüğümde, Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah
Gerçekten o an çok eşsiz oluyor Ben hala unutmadım kızım ilk gördüğüm anı ilk kalp atışını Hayırlı olsun kuzucuğum sağlıkla kucağına al inşallahKızlar hayırlısı ile bebişimizi gördük şimdilik herşey yolunda kalp atışı ve haftamız aynı çıktı 8. Haftadayız çok duygulandım gördüğümde, Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah
Yumurtlamanızmı geç olmuştu ben tam 14. Gün yumurtlama gördümEvet yapmıştım
Ah maalesef hiç hatırlamıyorum aradan 5 sene geçti, sadece ovulasyon ile takip edip gebe kalmıştım ve doktorum geç döllenme dediYumurtlamanızmı geç olmuştu ben tam 14. Gün yumurtlama gördüm
Muhtemelen geç yumurladiniz yada yumurtlamadan sonraki ilişkide hamile kaldınız bizim yumurtlamadan sonra ilişki olmadı şehir dışındaydı eşim o yüzden pek ihtimal vermiyorum bugün catlamadan sonra 14. Gün tam aslında bugünde olmam gerek ama catlamadan 12. Gün sonra oluyordum belki bu ay değişir bakalım zaten regl sancilarida başladı yavaştan olacak gibiyimAh maalesef hiç hatırlamıyorum aradan 5 sene geçti, sadece ovulasyon ile takip edip gebe kalmıştım ve doktorum geç döllenme dedi
Amin inşallah canım çok sağolAy canım ya çok sevindimmm sağlıkla ilerlesin inşallah