- 28 Mayıs 2024
- 43
- 16
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat bat yazmanız yeterliMerhabalar bende listeye girmek istiyorum aranızda yeniyim ne yapmam gerekiyor
ben keselere rağmen hala inanamıyorum kalp atısı diyorum bekliyorum doktorumdan sen kucagına alana kadar inanmıcan diyor dün akşamki biraz garip gibi ama bence çok haklı sebeplerimiz var eşimle ultrason cihazlarını arastırıylrduk böyle eve almalıBenim beta 6939 çıkmış artık hamile olduğuma inanmaya basladim.rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Maşallah çok güzel değer canım tebrik ederimBenim beta 6939 çıkmış artık hamile olduğuma inanmaya basladim.rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
O tarihler ne oluyor regl tarihlerimiz miSat bat yazmanız yeterli
Yok artık daha neler sana ikiz olabilir demisti di miben keselere rağmen hala inanamıyorum kalp atısı diyorum bekliyorum doktorumdan sen kucagına alana kadar inanmıcan diyor dün akşamki biraz garip gibi ama bence çok haklı sebeplerimiz var eşimle ultrason cihazlarını arastırıylrduk böyle eve almalı
Son regl tarihiniz sat gelecek beklenen regl tarihiniz batO tarihler ne oluyor regl tarihlerimiz mi
Keseler evet kalpleride duyunca tamam dicez yani inşallah tamam hamileyim derimYok artık daha neler sana ikiz olabilir demisti di mi
Anladım umarım uğur getirir BismillahirrahmanirrahimSon regl tarihiniz sat gelecek beklenen regl tarihiniz bat
Masallah canın bende kalp atışında daha emin olucam insallahKeseler evet kalpleride duyunca tamam dicez yani inşallah tamam hamileyim derim
Yani Nisan ayı iyidir güzeldir bahar severim olur yani bana da uyar aminnnnben totem yapıyorum eşimde bende nisan doğumluyuzz
Bu ay balık veya koç burcuna denk geliyor bir dahaki ay da koç veya boğa. Burç konusu önemli eşim zaten koç. İki koçla baş edebilir miyim bilmiyorum. Bu ay hamile olanlar muhtemelen balık annesi olacaktır. O yüzden hamile kalmak istiyordum açıkçası ama nasip. Önümüzdeki aya kalanlar muhtemelen koç annesi olacaktır. Yani yeter ki olsun tabii de, Allah yardımcı olsun şimdiden koç annelerineYani Nisan ayı iyidir güzeldir bahar severim olur yani bana da uyar aminnnn
Ben de tam bu sebeple bu ay için endişeliydim bir kere korunmadık iki kere de tam korunduk sayılmaz 6 ay olmadı şimdi de olmaz heralde diye düşündüm bat yarın tatil 10 gün sonra merakla bekliyorumkızlar ağustos başı tatile kaçacağız biz , tabi bu ay olur mu olmaz mı Allah bilir , olduğunu varsayarsak denize girmek , araçla yolculuk etmek vs gebeliğinde başında tehlikesi vs olur mu ? daha önce düşük yaşamış biri olarak çok pimpirikli ve maalesef korkularla yaşayan bir insan oldum bu ay korunup korunmama konusunda bu yüzden çok kararsızım , tecrübe den oldu mu hiç
Ayy allahım ınsallaah ınsallahhastanedeyım sımdı beklıyorum bakalım dr uimagination forever canım resmen var umarım sağlıklı bir gebeliktirrr
Kanı verdin mi önce doktormu görcek nolcakAyy allahım ınsallaah ınsallahhastanedeyım sımdı beklıyorum bakalım dr u
Yumurtlamadan yaklasık 5 gun sonra başdönmesi kusma yasadım vertigodan şüphelendim kbb doktorum yok gebelikden olabilir bekle dedi. Bi sorun görünmediğini söyledi Bugun biraz karın agrım var baskada hiç bir belirtimde yoktatlım betan biraz düşük ama yınede kesin konuşmak yanlış olur şuan agrım kanaman var mı
Hem muane olcam hem kan vercem kuzum kadın dogumcuma geldımKanı verdin mi önce doktormu görcek nolcak