Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeyda benim de adetime sekiz gün var bir kaybım var ilk bebeğimde göğüslerimden anlamıştım yumurtlamadan altı gün sonra tahriş olmuştu göğüs uçlarım kıpkırmızı olmuştu kabuk bağlamıştı şimdi yine yumurtlamanın üstünden altı gün geçti göğüslerde bi şey yok ama kasık batmam var iki gündür yani ben vücudumu çok dinleyen biriyim hemen farklı yorumluyorum acaba var mı diyorum ama insan ne kadar merak etse de aslında o negatifi görünce kahroluyor yani her regl dönemi bi çöküş oluyor ağlıyorum falan sonra yine yumurtlama dönemiyle şaha kalkıyorum beraber sabredelim inşallah ilkinde çok yıpratmıştım kendimi sonra oluverdi habersiz tatil planı yaparken ama sonuç hüsran şimdi yine yıpratıyorum kendimi içten içe bi de o içimdeki acı geçer belki yeni bir melek bebek gelirse diye bekliyorum hani emin ol bebek haberini alınca bu sabırsızlıklar boşunaymış diyeceğiz yinekızlar adetime 9 gün var test yapsam çıkar mı acaba aşırı merak ediyorum en erken reglden kaç gün önce öğrendiniz sürekli olarak bunu düşünüyorum ilk defa sanki bu ay hamileymişim gibi hissediyorum
Canım noldu sende fıtık mı vardı yaKızlar bel fıtığım çok kötü bugün mahvoldum
Benide ekler misinizTabi ki hoşgeldiniz
evet ya yıllardır var bi 4-5 senedir en son geçen gebelikten önce böyleydim tam fizik tedaviye başlayacaktım doktor gebelikte yapamayız dedi istirat ve kremlerle ağrılarım geçmişti şimdi bi üç beş gündür beni yokluyordu bugün mahvettiCanım noldu sende fıtık mı vardı ya
Ekim anneleri kankim alyanilŞeyda benim de adetime sekiz gün var bir kaybım var ilk bebeğimde göğüslerimden anlamıştım yumurtlamadan altı gün sonra tahriş olmuştu göğüs uçlarım kıpkırmızı olmuştu kabuk bağlamıştı şimdi yine yumurtlamanın üstünden altı gün geçti göğüslerde bi şey yok ama kasık batmam var iki gündür yani ben vücudumu çok dinleyen biriyim hemen farklı yorumluyorum acaba var mı diyorum ama insan ne kadar merak etse de aslında o negatifi görünce kahroluyor yani her regl dönemi bi çöküş oluyor ağlıyorum falan sonra yine yumurtlama dönemiyle şaha kalkıyorum beraber sabredelim inşallah ilkinde çok yıpratmıştım kendimi sonra oluverdi habersiz tatil planı yaparken ama sonuç hüsran şimdi yine yıpratıyorum kendimi içten içe bi de o içimdeki acı geçer belki yeni bir melek bebek gelirse diye bekliyorum hani emin ol bebek haberini alınca bu sabırsızlıklar boşunaymış diyeceğiz yine
Acaba mıevet ya yıllardır var bi 4-5 senedir en son geçen gebelikten önce böyleydim tam fizik tedaviye başlayacaktım doktor gebelikte yapamayız dedi istirat ve kremlerle ağrılarım geçmişti şimdi bi üç beş gündür beni yokluyordu bugün mahvetti
İnanıyorum ama gerçekten her regl dönemi kahroluyorum ağlıyorum üzülüyorum sonra sanki yenileniyorumEkim anneleri kankim alyanil
Allah bize güzel günler göstersin, hepimize
Bi umut bilemiyorum şuan yorgunluk dışında hiç nir belirtim yok bugün gögüs sızımda geçti nasip bekleyip göreceğiz pek var gibi hissetmiyorumAcaba mı
Bi umut bilemiyorum şuan yorgunluk dışında hiç nir belirtim yok bugün gögüs sızımda geçti nasip bekleyip göreceğiz pek var gibi hissetmiyorum
İkimizde inşallah en hayırlı zamandaaaBirimiz artık bu emojiyi almalı hayırlısıyla
İkimizde inşallah en hayırlı zamandaaa
Benim bata 2-3 gün kaldı yumurtlamaya göre tabi kürtajdan sonra biliyorsun şaştı durduBenim ilk gebeliğimdeki göğüs ucu kabarcıkları tam anlamıyla geçmedi o yüzden belirti bulamıyorum ben zaten sekiz gün kala belirti belli olmaz herhalde
Sen test yapsan çıkar benim ilkinde iki gün kala pozitif çıktı bi de 127 değerle öğrenmiştimBenim bata 2-3 gün kaldı yumurtlamaya göre tabi kürtajdan sonra biliyorsun şaştı durdu
Ben olmam gereken gün gece test yapmıştım siliktiSen test yapsan çıkar benim ilkinde iki gün kala pozitif çıktı bi de 127 değerle öğrenmiştim
Tamamen döllenmeyle ilgili benimki çok erken olmuştu regl sonrasıBen olmam gereken gün gece test yapmıştım silikti
Ertesi sabah hemen 34 tü
3 gün kala yaptığımda negatifti
Aynen bat günü test yapmayı düşünüyorum artık hayırlısıTamamen döllenmeyle ilgili benimki çok erken olmuştu regl sonrası
Rica ederim ne demekAyyy canımmmm çookk teşekkür ederim mala anlatır gibi anlatmış valla
Bende ovülasyon testiyle bakmıştım ama gerçekten çok farklı bi psikoloji yaAynen bat günü test yapmayı düşünüyorum artık hayırlısı
Geçen ayda geciktm garip bi silik çizgiler felan