- 26 Şubat 2024
- 1.430
- 1.339
HCG yükseldikten sknra bi önemi yok tabi ama düşük hCG de yakalamak isteyenler için çok farkediyorGebelik testinde saat cok onemlı degıldır derler gercekten suan ıstedıgım kadar su ıceyım kacta yaparsam yapayım cıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HCG yükseldikten sknra bi önemi yok tabi ama düşük hCG de yakalamak isteyenler için çok farkediyorGebelik testinde saat cok onemlı degıldır derler gercekten suan ıstedıgım kadar su ıceyım kacta yaparsam yapayım cıkıyor
Evet canım kesinlikle DRM tatıle cıkmıs 12 temmuza randevu oluşturdum adet olursam da tam ortasına denk gelecek yumurta vs catlama zamanına şöyle güzelce bir hormonlarıma falan baktırmak istiyorum Çünkü sadece erkekte değil kadındaki hormonsal dengesizlik de kimyasala sebep oluyormuş Ben de bir şey yoksa da eşim baktırsın istiyorumHCG yükseldikten sknra bi önemi yok tabi ama düşük hCG de yakalamak isteyenler için çok farkediyor
Dün ilişki oldıysa bişey kaçmaz silik leş neyi tâkip edinKızlar ovü testim pik olmuş doktor bana vajinal fitil verdi bir gün fitil bir gün ilişki olacak dedi kullandım ama bu kurala uyamadım her gün ilişki yaptım bugün de fitil günü, sizce değerlendirmesem yarın değerlendirsem kaçırır mıyım şansı?
Kimyasala erkeklerin beslenmesi de sebep oluyormuş canım bir doktordan duymuştum, eşine fast food yemek istediğinde önüne ıspanağı koyup bu şekil dikileceksinEvet canım kesinlikle DRM tatıle cıkmıs 12 temmuza randevu oluşturdum adet olursam da tam ortasına denk gelecek yumurta vs catlama zamanına şöyle güzelce bir hormonlarıma falan baktırmak istiyorum Çünkü sadece erkekte değil kadındaki hormonsal dengesizlik de kimyasala sebep oluyormuş Ben de bir şey yoksa da eşim baktırsın istiyorum
Hahahahah alemsinn ne güldüm kız bu arada eşim o kadar sağlıklı besleniyor ki bal tayin pekmez kuruyemiş çok sever et ağırlıklı beslenir ki kendisi tam bir et delisidir sürekli mangal yapar kebap yer tatlılara bayılır abur cubur çok yemez meyve falan çok yer sebzeleri de yer hani çok şükür bir kızımız var ama kimyasal gebelik neden oluyor acaba benden kaynaklı mı diye düşünmüyor değilim kızımdan önce de olmuştu çünküKimyasala erkeklerin beslenmesi de sebep oluyormuş canım bir doktordan duymuştum, eşine fast food yemek istediğinde önüne ıspanağı koyup bu şekil dikileceksin
Testte resmen var gibi gözüküyordu. Bu testlere artık hiç güvenim kalmadı ya. Sıkma canını canım.Kızlar maalesef çıkmadı Kan verdim ama yokmuş
Bence de testlerde net Pembe görmeden gebeyim dememelıyız artıkTestte resmen var gibi gözüküyordu. Bu testlere artık hiç güvenim kalmadı ya. Sıkma canını canım.
Benimde bugun 6 gun test yaptimKızlar adete 6 gün var ben dayanamadım freeyle erken gebelik testi yaptım ama çok mu erken davrandım bilemedim
canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin insallah <3 haberdar edicemDualarım seninle canım, inşallah artmıştır ve evine mutlulukla aklında soru işareti olmadan gidersin. Benim de bugün 14.gün hiç test yapmadım ve yapmaya da korkuyorum. Benim uygulama da 29 unu gösteriyor ama bakalım. Güzel gelişmeleri bekliyorum inşallah haberdar edersin yine
Canım 5bin olmadan kese görünmüyor canını sıkma boş yereKızlar hatırlarmısınız bilmem 4 gün önce 159 beta ile öğrenmiştim bugün verdim ve sonuç 1750 ama bu betayla hala kese görünmedi çok moralim bozuldu
benim 3124 le küçücük bir kese görünmüştü. 10 gün sonra da kalp atışını duymuştum.Kızlar hatırlarmısınız bilmem 4 gün önce 159 beta ile öğrenmiştim bugün verdim ve sonuç 1750 ama bu betayla hala kese görünmedi çok moralim bozuldu
YAAA AMA YA BU TESTLERE UYUZ OLUYORUM. BENDEDE 1 DEFA POZİTİF ÇIKTI. ERTESİ GÜN YAPTIM NEGATİFTİ. KISMET SAĞLIK OLSUN. TEMMUZDA GELİR BELKİ SAĞLIKLA GELSİNLERDE.Kızlar maalesef çıkmadı Kan verdim ama yokmuş
Umudum yoktu o yüzden çok aşırı üzülmedim, sağlık olsunYAAA AMA YA BU TESTLERE UYUZ OLUYORUM. BENDEDE 1 DEFA POZİTİF ÇIKTI. ERTESİ GÜN YAPTIM NEGATİFTİ. KISMET SAĞLIK OLSUN. TEMMUZDA GELİR BELKİ SAĞLIKLA GELSİNLERDE.
Benim 4 gün kaldı canım sabırla bekliyorumBenimde bugun 6 gun test yaptim
Negativ erken davrandim
Diye dusunuorum
Ay yok sıkmıyorum artıkTestte resmen var gibi gözüküyordu. Bu testlere artık hiç güvenim kalmadı ya. Sıkma canını canım.
Valla şaşırdım ya baya görmüştüm ilginç. Hayırlı zamanda bebişkerimiz olsun inşallahBu arada regli oldum sat 26 Haziran bat 27 temmuz sdaak