Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün tekrar kan verecek misinİnşallah canım hepimize
Aynen ya acaba ne yapacak diye diye bir hal oldumBuna tarihi denmez full entrika
Cumartesi canım değerim yüksek olduğu için doktorum cumartesi gel dedi iki günde bire gerek yok dedi ama bana cumartesi olmuyorBugün tekrar kan verecek misin
Git ver bence anlasınnlar ne olacak sankı anası bellı babası bellı sorarlarsa süpheleniyorum dersinKızlar günaydııın, sabah erken gebelik testi yaptım karartı vardı silik gibi belli belirsiz gibi ama görüyorum yani o net. Regli olmadım şuanda bir belirtimde yok regliye dair, bir tek dün çektiğim ufak çaplı ağırlar. Hiç bu kadar muallakta kalmamıştım şeytan diyor ki git kan ver, kız kardeşim ve kayınvalidem burada o yüzden bir bahane bulamıyorum gitmek için. Çabuk morarıyorum hemen anlarlar, geçen akşamda kan testi verdiğimde kolum mosmor döndüm anlaşıldı hemen. Of ne yapayım ya stres aldı başını gidiyor
At bakalım bize varsa testinKızlar günaydııın, sabah erken gebelik testi yaptım karartı vardı silik gibi belli belirsiz gibi ama görüyorum yani o net. Regli olmadım şuanda bir belirtimde yok regliye dair, bir tek dün çektiğim ufak çaplı ağırlar. Hiç bu kadar muallakta kalmamıştım şeytan diyor ki git kan ver, kız kardeşim ve kayınvalidem burada o yüzden bir bahane bulamıyorum gitmek için. Çabuk morarıyorum hemen anlarlar, geçen akşamda kan testi verdiğimde kolum mosmor döndüm anlaşıldı hemen. Of ne yapayım ya stres aldı başını gidiyor
Geçmez ki 3 gün varCumartesi canım değerim yüksek olduğu için doktorum cumartesi gel dedi iki günde bire gerek yok dedi ama bana cumartesi olmuyor
Ya ondan değil tabi Ya çıkmazsa ? Birde o var şimdiGit ver bence anlasınnlar ne olacak sankı anası bellı babası bellı sorarlarsa süpheleniyorum dersin
canim gidip kan ver ver bisey olmaz, ogrenirsin hem bakalim ne olucak cikar suan kanda belli belirsiz bile olsa cift cizgiyi gorduysen bilee hadiiiiiYa ondan değil tabi Ya çıkmazsa ? Birde o var şimdi
Bak ışık ayarını kıstım biraz belli oluyorAt bakalım bize varsa testin
Of çok stres yaptım vallacanim gidip kan ver ver bisey olmaz, ogrenirsin hem bakalim ne olucak cikar suan kanda belli belirsiz bile olsa cift cizgiyi gorduysen bilee hadiiiii
Ayyy evett çok yeni olabilir kuzumm görünüyorBak ışık ayarını kıstım biraz belli oluyor
Çok hafif görünüyor canım bence kan testi verBak ışık ayarını kıstım biraz belli oluyor
Ay evet ya bencede belli çıplak gözle daha belli yani buradan ne kadar belirgin bilmiyorum amaAyyy evett çok yeni olabilir kuzumm görünüyor
Sen naptın canım? Test denedin mi hiç nasıl görünüyor diye?canim gidip kan ver ver bisey olmaz, ogrenirsin hem bakalim ne olucak cikar suan kanda belli belirsiz bile olsa cift cizgiyi gorduysen bilee hadiiiii
Regle ne kadar kaldıAy evet ya bencede belli çıplak gözle daha belli yani buradan ne kadar belirgin bilmiyorum ama
Yani varsada varla yok arası bence çünkü aşırı silikÇok hafif görünüyor canım bence kan testi ver
Bazı uygulamalarda dün bazılarında bugün olmam gerekiyor yaniRegle ne kadar kaldı
Kaynananız yarın da sizdeyse bence yarını bekleyin ve biraz sabredin derim Burada herkesin gebelik haberlerinden insan biraz heyecanlanıyor sizi anlıyorum geçen ay ben de öyleydim kendini kaptırıyorsun. Sonra kan verdim negatif çıkınca bir de uğraştığım için daha çok üzüldüm. Yarın gidiyorlarsa bence sakin kalıp yarını beklemek daha makul olur. Anlarlarsa onlar da beklentiye girecek.Bazı uygulamalarda dün bazılarında bugün olmam gerekiyor yani