- 14 Haziran 2023
- 6.336
- 5.078
- 23
Aynen kafan dağılır ben sevdim kuzımBaşlıyim bende ya bu ay kafamı dinlicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kafan dağılır ben sevdim kuzımBaşlıyim bende ya bu ay kafamı dinlicem
Hahahahaha dimi profil fotosu bile Hürrem olmuşken yakışırHadi kız Hürrem patlat bir tane bu ay o zaman
Evet sana bundan sonra Hürrem dıyecegmHahahahaha dimi profil fotosu bile Hürrem olmuşken yakışır
De kız Hürrem de belki onun gibi olurum bayıldım kadına ya tam benlikEvet sana bundan sonra Hürrem dıyecegm
Evet ya stresi yönetmek çok zor. Allah büyük inşallah bizler de anne olacağızelimde olmuyor bazen
Kız sen şimdiye kadar nasıl izlemedin ben 3. Yü bitirdim her sahneyi ezbere bilirimDe kız Hürrem de belki onun gibi olurum bayıldım kadına ya tam benlik
Bilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi. Ben tarihi dizi/filmleri pek sevmiyorum belkide oyüzden aklıma gelmedi. Ama bunu sevdim. Hele Hürreme bayıldımKız sen şimdiye kadar nasıl izlemedin ben 3. Yü bitirdim her sahneyi ezbere bilirim
Hey gidi ne izlerdimBilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi. Ben tarihi dizi/filmleri pek sevmiyorum belkide oyüzden aklıma gelmedi. Ama bunu sevdim. Hele Hürreme bayıldım
Buna tarihi denmez full entrikaBilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi. Ben tarihi dizi/filmleri pek sevmiyorum belkide oyüzden aklıma gelmedi. Ama bunu sevdim. Hele Hürreme bayıldım
Ay bize de dua edermisinnnn hacda. hatta varsa yarn oburgun cksın dye edermsn bence alakası yoktur ıdrarı okuması yeterlıBen 2 3 saniye batırdım hep ondan mı silik cikti acaba testlerim
18 haziranda yumurtlamam oldu birlikte arayalım
Bu mutlulukların daha güzelleri sizlerin olsınAğladım ben şuan gerçekten
Amin hepimizin bebeklerini kucaklarına aldıgı günleri görelimBunu okurken böyle oldum kendim olmuş gibi sevindim bana da umut verdi çünkü senin de aynı yollardan geçtiğini pcosla mücadele ettiğini çok beklediğini biliyorum Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
İnşallah canım hepimizeYa benim bile gözlerim doldu okurken canım Allah kucağınıza sağlıkla aldığınız günü de nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım. Şimdi yeniden hamile kalmaya yeni umutlar yeni heyecanlar inşallahÇok geçmiş olsun canım ya