- 22 Kasım 2023
- 994
- 427
- 29
Daha 13 gunum var acaba kuruntu mu yapıyorumOlsun ben hep şunu diyorum benim regl pcos tam dolayı gecikmeli oluyordu ama gebelik planlarken stresten hep ilaçla başlatıyoruz bi kaç aydır olsun zamanında başlıyor bu çok güzel bence ben on gün geç döllenme olmuşmudur diye bekliyorum ön gün ilaç sürüyor 4 gün gelmesi 24 gün boşa geçiriyorum o yüzden bırakın geleceği varsa zamanında gelsin ki yeni umutlar için boşa zaman kaybetmemiş olun
7 Haziran sizin e daha durunDaha 13 gunum var acaba kuruntu mu yapıyorum
Hadi inşallahBen duphastonu bitirdim bugün döngünün 3. Günü yarın doktor kontrolüm var bakalım nasıl bir yumurta takibi yapacağız bu ay
Ay ne bilim kuzum ya tribe girdim simdiden inşallah öyledir askim benim7 Haziran sizin e daha durunbelki çocuk gelecek kırmayın çocugun hevesini
Buna çok güldüm ve çok doğru bir de herkesin vücut yapısı anatomisi farklı yani benim aşağıda olur başkasınınki benden daha aşağıda hissedilir benimki yukarı sayılır ve hamilelik olur falan filan7 Haziran sizin e daha durunbelki çocuk gelecek kırmayın çocugun hevesini
Hani herkez beklentileri yaziyor ya bende sanıyorum ki herkez ayni sonra kendi kendime üzülüyorumBuna çok güldüm ve çok doğru bir de herkesin vücut yapısı anatomisi farklı yani benim aşağıda olur başkasınınki benden daha aşağıda hissedilir benimki yukarı sayılır ve hamilelik olur falan filan
Empati yeteneğin de çok iyidir senin benceHani herkez beklentileri yaziyor ya bende sanıyorum ki herkez ayni sonra kendi kendime üzülüyorum
Empati kurmayi cok severim ve karsimdaki insaninda yapmasini isterim bazi konularda evet canim benim 21 ve 22 mayis pik 23 catlamaEmpati yeteneğin de çok iyidir senin bencecanım daha var yenı yumurtladın dimi o zaman
Kesinlikle harika olurdu :)Bu arada kızlar düşünüyorum da keşke her kadında yerleşme kanaması görülse 1 hafta kala falan. O zaman boşuna hayaller kuramazdık ne güzel olurdu
Test üreticilerine byeee dersin o zamanBu arada kızlar düşünüyorum da keşke her kadında yerleşme kanaması görülse 1 hafta kala falan. O zaman boşuna hayaller kuramazdık ne güzel olurdu
Saol canim benimKız niye öyle düşünüyorsun, ben amerikadayım balla herkesin en az 4 çocuğu var nerdeyse bi biz millet olarak az çocuk yapıyoruz valla. Deme öyle şeyler:)
Evet bu sefer gözükmüyor insallah bebis vardik yoksada fazla bekletmeden adet olursun ki onumuzdeki maclara bakariz artik.Kızlarım günaydın, ilk idrarla da yaptım ben buda tek çizgi çıktı gölge yokya geç yumurtladım ya reglim gecikti anlayamadım, su gibi bir akıntım var regl öncesi böyle oluyor muydu hiç hatırlamıyorum sdaak Freshmommy @nigdeli_ aalesya @halolita
@duskapani
Kizlar dusa girmek gerekmiyo. zevk icin yapilmayan bisey oldugu icin gusul gerektirmiyoBende ilk defa duydum valla
Ben sadece afedersiniz lavobada ihtiyacımı yaparken bakıyorum rahim agzima yumurtlama gunumde açiliyorKizlar dusa girmek gerekmiyo. zevk icin yapilmayan bisey oldugu icin gusul gerektirmiyo
Canim senin yumurtan dün catlamis oluyo egerki duzenli adet goruyorsan. O yuzden sen bugunude degerlendir.Daha 13 gunum var acaba kuruntu mu yapıyorum
Kesinlikle innovitaKizlar bide bende bu ay adet olursam ovulasyon testti almayi dusunuyorum. Kullananlar Hangi marka oneriyosunuz. Bi de nasil yapiliyo acaba
Ben 21 ve 22 de pik gordum 23 te catlama oldu 24 ve 25 i degerlendiremedim bugunu degerlendircem artik umarim gec kalmis olmamCanim senin yumurtan dün catlamis oluyo egerki duzenli adet goruyorsan. O yuzden sen bugunude degerlendir.