Canim sen acaba rahim agzi derken vajina girisinden mi bahsediyosun. Cunku rahim agzini gozle goremiyoruz. Vijina icinde oldugu icinBen sadece afedersiniz lavobada ihtiyacımı yaparken bakıyorum rahim agzima yumurtlama gunumde açiliyor
Evet evet vajina girişi ciş yaptigimis yer dudak gibo varyaCanim sen acaba rahim agzi derken vajina girisinden mi bahsediyosun. Cunku rahim agzini gozle goremiyoruz. Vijina icinde oldugu icin
Ben ilk defa bu ay bir gebenin günlüğünün testlerini kullandım ama memnun kalmadım belki de ben beceremedim ama alırsam innovitayı öneriyorlar yada laboquickKizlar bide bende bu ay adet olursam ovulasyon testti almayi dusunuyorum. Kullananlar Hangi marka oneriyosunuz. Bi de nasil yapiliyo acaba
Ben cok memnunum innovitayi yumurtlamayi cok iyi gösteriyorBen ilk defa bu ay bir gebenin günlüğünün testlerini kullandım ama memnun kalmadım belki de ben beceremedim ama alırsam innovitayı öneriyorlar yada laboquick
Bazi gruplarda laboquick bozdu falan diyolardi pik gostermesi gereken zamanlarda silik gozukuyomus innobita alallim. Büyük ihtimal sende bebis yoksa birlikte yaparizzBen ilk defa bu ay bir gebenin günlüğünün testlerini kullandım ama memnun kalmadım belki de ben beceremedim ama alırsam innovitayı öneriyorlar yada laboquick
Ben innovita kullanıyorum ve uygulama olarakta fermometer uygulamasında otomatik algılama yapıyorum yüzdesini görmek için sabah ilk idrar ile yapmayın yanlış sonıç verebilir yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesiyorum Max yazan yere kadar 5 sanıye idrara batırıyorum 5 dk sonra sonuç net cıkmıs oluyor zaten uygulamadan okutuyorum yüzde kaç olduğunu söylüyor zatenKizlar bide bende bu ay adet olursam ovulasyon testti almayi dusunuyorum. Kullananlar Hangi marka oneriyosunuz. Bi de nasil yapiliyo acaba
İdrar dan sonra bakmanız sizi yanıltır idrar dan önce bakılması gerekiyorBen sadece afedersiniz lavobada ihtiyacımı yaparken bakıyorum rahim agzima yumurtlama gunumde açiliyor
Idrardan once bakıyorum kuzum ama bitti benim yumurtlama catlama gunumu bekliyorum kasik agrim var umarim bebek yerlesiyordurİdrar dan sonra bakmanız sizi yanıltır idrar dan önce bakılması gerekiyor
Umarım ☺Idrardan once bakıyorum kuzum ama bitti benim yumurtlama catlama gunumu bekliyorum kasik agrim var umarim bebek yerlesiyordur
Laboquick kullanıyorum ben memnunumKizlar bide bende bu ay adet olursam ovulasyon testti almayi dusunuyorum. Kullananlar Hangi marka oneriyosunuz. Bi de nasil yapiliyo acaba
Bana da saglik ocagindaki doktor vermişti ama korun demisti regl zamanimda ictim sonra bıraktımKizlarr bide bi kac ay once dr bana d vitaminin cok dusuk demisti ilac verdi. Ama ben kullanamadim. Bi kac yerde d vitamini yumurtlamayi etkiliyo falan diye okudum sizce de boyle bi durum olabilir mi
Benim 11-12si yumurtlama olması gerekiyordu ama böyle çıktı testte. Bende sonra test yapmayı bıraktım sizce arada yumurtlamayı kaçırdım mı yoksa daha sonra mı yumurtlama olduBen cok memnunum innovitayi yumurtlamayi cok iyi gösteriyor
Evet innovita alalım bencedeBazi gruplarda laboquick bozdu falan diyolardi pik gostermesi gereken zamanlarda silik gozukuyomus innobita alallim. Büyük ihtimal sende bebis yoksa birlikte yaparizz
Yumurtlama yok gözüküyor bu testlerde bence ama diger kizlar neder bilmiyorum kuzumBenim 11-12si yumurtlama olması gerekiyordu ama böyle çıktı testte. Bende sonra test yapmayı bıraktım sizce arada yumurtlamayı kaçırdım mı yoksa daha sonra mı yumurtlama oldu
O zaman geç yumurtlama oldu reglim de gelmedi daha zatenYumurtlama yok gözüküyor bu testlerde bence ama diger kizlar neder bilmiyorum kuzum
Evet d vitamini yumurta kalitesi ile ilgili sdiye bi çok yerde okudum bende hafta da iki gün alıyorum benimki normal seviyedeKizlarr bide bi kac ay once dr bana d vitaminin cok dusuk demisti ilac verdi. Ama ben kullanamadim. Bi kac yerde d vitamini yumurtlamayi etkiliyo falan diye okudum sizce de boyle bi durum olabilir mi
Olabilir kuzumO zaman geç yumurtlama oldu reglim de gelmedi daha zaten