- 20 Mayıs 2024
- 787
- 860
- 26
HoşgeldinizHerkese merhabayeni kayıt oldum.
Hepimize sağlıklı, güzel haberler alacağımız bir ay diliyorum. Aranıza katılmayı çok isterim. Ben 32 yaşındayım bir çocuğum var. Bugün adet oldum. Önümüzdeki ayı sizlerle birlikte bekleyeceğimBAT: 21 haziran
Hepimiz için umduğumuzu bulduğumuz, neşe, sevinç dolu bir ay olsun.
Belki de vardır canım belli olmazBende belirti de yok hala ya çok garip. Neyse bir sonraki aya diyelim artık
Bende ilk defa duydum vallaBen de çok merak ettim bunu ama her elle kontrolde duşa girmek gerekiyor mu acaba
Regl öncesi bazen bendeseffaf akıntı oluyır belki gel döllenmedir yumurtlama tarihiniz ne zamandıKızlarım günaydın, ilk idrarla da yaptım ben buda tek çizgi çıktı gölge yokya geç yumurtladım ya reglim gecikti anlayamadım, su gibi bir akıntım var regl öncesi böyle oluyor muydu hiç hatırlamıyorum sdaak Freshmommy @nigdeli_ @aalesya halolita
@duskapani
Merhaba SAT 29 nisan BAT 29 haziranMerhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @nazemaydin @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs Pamlok 30 Nisan 25 Mayıs @duruasya 28 Nisan 25 Mayıs @gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs @Crpe 26 Nisan 26 Mayıs @bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 26 Mayıs @burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs @Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @kendihalince 29 Nisan 27 Mayıs @cookiep 2 Mayıs 28 Mayıs halolita 28 Nisan 28 Mayıs @bef45 30 Nisan 28 Mayıs @aalesya 3 Mayıs 28 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs @duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs @nigdeli_ 1 Mayıs 1 Haziran @kanguruf 7 Mayıs 3 Haziran Freshmommy 9 Mayıs 3 Haziran @Childdevelopment 10 Mayıs 4 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran @Evelynn 9 Mayıs 5 Haziran @sonsuzlugunyanks 4 Mayıs 5 Haziran @muendizleydiniz 9 Mayıs 6 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran @elay89 13 Mayıs 7 Haziran annelik yolunda 7 Mayıs 7 Haziran Reed Flowers 11 Mayıs 7 Haziran @eliflevent 7 Mayıs 7 Haziran @merve0001 11 Mayıs 8 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @nisan97 12 Mayıs 8 Haziran @laylsari 9 Mayıs 9 Haziran @semocann 15 Mayıs 10 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran @sifa1986 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Ozlenenhanim 13 Mayıs 14 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @Candy7777 20 Mayıs 20 Haziran @beray1 23 Mayıs 21 Haziran @Ozlac 21 Mayıs 21 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @aceleciaycicegi 21 Mayıs 22 Haziran @beyazmanolya66 22 Mayıs 22 Haziran
29 Mayıs 29 Haziran olabilir mi ☺ hoşgeldinizMerhaba SAT 29 nisan BAT 29 haziran
HoşgeldinizHerkese merhabayeni kayıt oldum.
Hepimize sağlıklı, güzel haberler alacağımız bir ay diliyorum. Aranıza katılmayı çok isterim. Ben 32 yaşındayım bir çocuğum var. Bugün adet oldum. Önümüzdeki ayı sizlerle birlikte bekleyeceğimBAT: 21 haziran
Hepimiz için umduğumuzu bulduğumuz, neşe, sevinç dolu bir ay olsun.
Ekledim ilk sayfadaki tabloda görebilirsiniz isminiziHoş bulduk sağolun, beni de ekleyebilir misin SAT: 26 mayıs BAT: 21 haziran
Yumurtlamamı malesef bilmiyorumRegl öncesi bazen bendeseffaf akıntı oluyır belki gel döllenmedir yumurtlama tarihiniz ne zamandı
Olsun ben hep şunu diyorum benim regl pcos tam dolayı gecikmeli oluyordu ama gebelik planlarken stresten hep ilaçla başlatıyoruz bi kaç aydır olsun zamanında başlıyor bu çok güzel bence ben on gün geç döllenme olmuşmudur diye bekliyorum ön gün ilaç sürüyor 4 gün gelmesi 24 gün boşa geçiriyorum o yüzden bırakın geleceği varsa zamanında gelsin ki yeni umutlar için boşa zaman kaybetmemiş olunAkintim baslamiş regl oncesi sanirim galiba bu ayda olamicam
Geçen ay benimde geç yumurtlama oldu bende şans eseri hadi bi test yapayım dediğimde görmüştüm asırı mutlu olmustım belki geç döllenmedirYumurtlamamı malesef bilmiyorumama uygulamada yumurtlama zamanı gösterdiği zaman testlerim pik olmamıştı, bende sonrasında devam etmedim
Umarım öyle olmuşturGeçen ay benimde geç yumurtlama oldu bende şans eseri hadi bi test yapayım dediğimde görmüştüm asırı mutlu olmustım belki geç döllenmedir
Canım merhaba seni merak ediyorum kaç günün kaldıRegl öncesi bazen bendeseffaf akıntı oluyır belki gel döllenmedir yumurtlama tarihiniz ne zamandı
Hayır pcos var bende normalde doktor kontrolünde takıp yapıyoruz geçen ay bayrama denk geldiği için ben evde yapmıstım testler ileUmarım öyle olmuştursizin kimyasal mı olmuştu geçen ay
Anladımm sizin ne kadar var bataHayır pcos var bende normalde doktor kontrolünde takıp yapıyoruz geçen ay bayrama denk geldiği için ben evde yapmıstım testler ile
Ben duphastonu bitirdim bugün döngünün 3. Günü yarın doktor kontrolüm var bakalım nasıl bir yumurta takibi yapacağız bu ayCanım merhaba seni merak ediyorum kaç günün kaldı
Ben kendimi eklemeyi unutmuşum tabloya gerçi pcostan dolayı biraz değişiyor bat ama şimdi ekliyorum kendimi de uygulamaya göre bat yazarım bendeAnladımm sizin ne kadar var bata