HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Hoşgeldiniz

Merhaba SAT 29 nisan BAT 29 haziran

Hoşgeldiniz

Regl öncesi bazen bendeseffaf akıntı oluyır belki gel döllenmedir yumurtlama tarihiniz ne zamandı
Yumurtlamamı malesef bilmiyorum ama uygulamada yumurtlama zamanı gösterdiği zaman testlerim pik olmamıştı, bende sonrasında devam etmedim

Akintim baslamiş regl oncesi sanirim galiba bu ayda olamicam
Olsun ben hep şunu diyorum benim regl pcos tam dolayı gecikmeli oluyordu ama gebelik planlarken stresten hep ilaçla başlatıyoruz bi kaç aydır olsun zamanında başlıyor bu çok güzel bence ben on gün geç döllenme olmuşmudur diye bekliyorum ön gün ilaç sürüyor 4 gün gelmesi 24 gün boşa geçiriyorum o yüzden bırakın geleceği varsa zamanında gelsin ki yeni umutlar için boşa zaman kaybetmemiş olun

Yumurtlamamı malesef bilmiyorum ama uygulamada yumurtlama zamanı gösterdiği zaman testlerim pik olmamıştı, bende sonrasında devam etmedim
Geçen ay benimde geç yumurtlama oldu bende şans eseri hadi bi test yapayım dediğimde görmüştüm asırı mutlu olmustım belki geç döllenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…