Sizde peki yumurtlamadan sonra akıntı oluyor mu bende hiç akıntı yok, normalde akıntısı olan birisiyimdir ama hiç akıntım yokKızımda da beyaz akıntım olmuş idi.sizin akıntınız var mı. Yani bazen akıntı adetten 2 gun öncesı de beyaz geliyor benim. Bu sefer 1 hafta erken gelmeye başladı ondan kafam kurcalandı
Valla ben oynadıgımda sizin yuvarlak içine aldıgınız yerin solunda hemen kenarında bi gölge oluyor eğer o kabulde pozitif olabilir ama kösede duruyor testi yenileyin bence ilk idrar erken gebelik testi ile ☺Testi attım maalesef
Benim de bu ay hiç akıntım yok gibiSizde peki yumurtlamadan sonra akıntı oluyor mu bende hiç akıntı yok, normalde akıntısı olan birisiyimdir ama hiç akıntım yok
Üzülme canım yalancı belirti olursa bıdaha daha temkinli olursun. Hem gecikmeden anlayamayız yıne de inşallah gecıkırsınGünaydın kızlar dayanamadım ilk idrarla yaptım test bat ya bugün ya da 3 gün sonra. Ama hamile değilim onu anladım. Regl im gecikirse o zaman yaparım artıki
Günaydın canım peki flaşla fln baktın mı. Yumurtlamandan eminsen hala umut vardır dur bakalım vücut ısın ne durumda baktın mı o adet olacaksın olmayacaksın sinyalini verebilirKızlarım günaydın, ilk idrarla da yaptım ben buda tek çizgi çıktı gölge yokya geç yumurtladım ya reglim gecikti anlayamadım sdaak Freshmommy nigdeli_ aalesya halolita
Aynı durumdayızGünaydın kızlar dayanamadım ilk idrarla yaptım test bat ya bugün ya da 3 gün sonra. Ama hamile değilim onu anladım. Regl im gecikirse o zaman yaparım artık
Benim de olmazdı hıc kururdum adete 2 kala olurdu hafıf su gb sımdı 9 gun kala basladı krem gb bembeyaz. 2 gündür var akıntı. Bence kişiden kişiye degısıyo bu yaSizde peki yumurtlamadan sonra akıntı oluyor mu bende hiç akıntı yok, normalde akıntısı olan birisiyimdir ama hiç akıntım yok
Geçen ay benim de su gibi akıntım vardı regl öncesi canım. Olsun bi daha ki aya deneyeceğiz artık
Kuzum flasla da baktım ama yok ilk anda hafif çizgi çıktı gibi oldu sonra kayboldu ya da ben öyle görmek istedimGünaydın canım peki flaşla fln baktın mı. Yumurtlamandan eminsen hala umut vardır dur bakalım vücut ısın ne durumda baktın mı o adet olacaksın olmayacaksın sinyalini verebilir
Sağol canım bakalım kısmet artıkÜzülme canım yalancı belirti olursa bıdaha daha temkinli olursun. Hem gecikmeden anlayamayız yıne de inşallah gecıkırsın
Regl belirtim dün geceden beri var yine kaşık ve diz ağrım çok vardı şimdi biraz daha iyiyim ama ufak ufak var ağrım kasıklarım da. Hiç yumurtlama takibi yapmadım ben artık bu ay başlıcam sanırım. Böyle olmayacakAynı durumdayızregl belirtiniz var mı peki? Yumurtlamadan emin misiniz birde
Benim de 3ü bat daha var erken yumurtlayınca çok çabuk geçti sankiSağol canım bakalım kısmet artık
Bat a varmış senin daha beklemek zor ama yapacak bişey yok de yok canımBenim de 3ü bat daha var erken yumurtlayınca çok çabuk geçti sanki
Hiii ben sadece bakiyorum bakinca da gozukuyor ya hani ondan yola cikarak dedim :)Canim suan yumurtlama donemin yeni bitmistir o yuzden o şekildedir. En dogru sonuc adete yakin oluyo. Bide bunu anlaman icin bi kac ay kendini kontrol etmen. Mesela yumurtlama zamanida yumusayip asagiya iniyo. Sonra biraz toparlanip sertlesiyo. Adete yakin benim suan 3 ya da 4 gunum var sabah baktigimda hemen vajina girisinde ayni dudak seklinde. Bu kisiden kisiye degisiyo. Dogum yapmis olman ya da hic yapmamis olman buyuk faktör onemli olan rahimini iyi taniman
Bende belirti de yok hala ya çok garip. Neyse bir sonraki aya diyelim artıkRegl belirtim dün geceden beri var yine kaşık ve diz ağrım çok vardı şimdi biraz daha iyiyim ama ufak ufak var ağrım kasıklarım da. Hiç yumurtlama takibi yapmadım ben artık bu ay başlıcam sanırım. Böyle olmayacak
Ben de çok merak ettim bunu ama her elle kontrolde duşa girmek gerekiyor mu acabaHiii ben sadece bakiyorum bakinca da gozukuyor ya hani ondan yola cikarak dedim :)
Kız niye öyle düşünüyorsun, ben amerikadayım balla herkesin en az 4 çocuğu var nerdeyse bi biz millet olarak az çocuk yapıyoruz valla. Deme öyle şeyler:)Ya aslinda benim 2 cocugum var. Gruplarda pek dile getirmek istemiyorum. Hani olur da buguz edip 2 tane var bjzjm yok daha cocuk istiyo gibi düşünüp uzulurler diye. Ben cok anac bi insanim bulantilarim kotu gecmese simdiye 5 tane dogururdum. Kizim 10 oglum 7 yasinda yasimda gecmeden bi tane daha yapayim dedim yapmazsam ilirde pisman olacagimi biliyorum. 2 sene once supriz bi hamilelik yasamdim ve düşük oldu cok yipratti beni. Herkes 2 tane var niye bu kadar uzuldun desede o da benim bi parcamdi. Ayy cok yazdim alakasiz oldu konunun uzerine kusura bakma bi an icimi doktum