- 7 Haziran 2024
- 348
- 401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tabi ki Dr'un önerdiği hepsinden önemli ama zaten 200 mikrogram hiçbir şey değil. Eğer gebelik yoksa depoları doldurmak açısından zararı da olmaz. Ama işin içine miligram giriyorsa tehlikeli olur, ona dikkat etmek lazım. Ben hatta folbiolü ilk bir hafta kullandım, özelde doktora sordum kullanmalı mıyım diye "kullanabilirsin" dediği anda o doktoru bıraktım. Çünkü gebelikte bazı vitaminler bile (demir gibi) zararlı olabilir. Kullanmak zorunda olanların da dr kontrolünde olması gerekir.Şimdi siz diyince baktim. Ben direk folikasit değilde folikasit içeren vitaminler alıyordum. İnovitol içiyorum içinde 200 , birde inofolic kullanıyorum onda da 400 mikrogram var. Birini bıraksam iyi olacak gibi ama doktor da uyarmadı hiç. Kullanabilirsin dedi
Kuzum erken gebelik testi alsan daha sağlıklı. Ovulasyon her zaman gebelik testi göstermez. Öğrenenler var ama herkes için sağlıklı bir tercih değilKızlar innovatia şerit ovulasyon testi sipariş ettim, adete bir hafta var. Kullansam doğru sonuç verir mi? Aranızda bu şekilde gebelik öğrenen var mı?
Doğrudur. Adet tarihinden max 7 gün önce bırakmak gerekiyor ki adet gelsin. Ama arkadaş uzun kullanmis bu yüzden gecikme olacaktır.Ben söktürücü olarak da çok kullandım max4. Gün sabahı gelirdi ilaç bitti mi
Ayyyy var var var görüyorumm bence artık iğne etkisi değildir bu ya öyle olsa ve gebelik olmasa silinir giderdi bence hamilesin canımKızlar bu çizgi gözle çok çok hayali görünüyor. Ama flash patlatınca çok rahat ortaya çıkıyor. Rengiyle oynayınca da çok daha belirgin hale geliyor.
İnşallah canım iki gündür çok sık idrara çıkıyorum, mide yanmam var ve hep açım. DoymuyorumAyyyy var var var görüyorumm bence artık iğne etkisi değildir bu ya öyle olsa ve gebelik olmasa silinir giderdi bence hamilesin canım
Ben hipotiroid yüzünden 6 ayda bir endokrinoloğa gidiyorum ama genel her değerime bakıyor. 2 yıl önce gebelik düşünmüyorken bile doktor bana newlife’ın b12 folic acid olan vitaminini vermişti depolarım dolsun diye. Ben gebelik olana kadar hep onu kullandım. Dümdüz sadece içinde 400 mg folik asit ve biotin var. Şimdilik onu alıp kullanabilirsin canım.Kızlar folik asit kullanıyor musunuz kullanmaya başladıysanız hangi marka ne almalıyım bana önerir misiniz.gerci henüz kan testi yaptirmadim erken ama coktan başlamam lazimdi zaten
Ayyy inşallah canımİnşallah canım iki gündür çok sık idrara çıkıyorum, mide yanmam var ve hep açım. Doymuyorum
7 gün önce falan bırakmadım ben adet gecikmesi oldıgu zaman doktorum 10 gün geçilmeden sonra test yapar ve Duphaston başlardı paket biter 3 gün sonra döngü başlardı bu ay da çatlatma dan sonra kullandım doktorum yine aynı olur eğer gebelik olmazsa 3 gün dongun başlar dedi ama sız farklı sekılde kullanıyorsunuz sanırım ben hiç döngüden 7 gün önce Duphaston bırakan duymadımDoğrudur. Adet tarihinden max 7 gün önce bırakmak gerekiyor ki adet gelsin. Ama arkadaş uzun kullanmis bu yüzden gecikme olacaktır.
Hadi bakalım. Bebek çalışmaları için tüm tuşlara basma butonuBen bugün itibariyle sil baştan başlıyorum kizlar.Enerji sıfır bebek istegi%100 çok zıt çizgiler deyim
Merhaba cnm o dediğin resmen bende oldu 13. Güne kadar pozitif çıktı iğne etksiiymis 14. Gün gece adet oldumÖncelikle umutlu olmalısın :) 15.güne kadar takibini yap istetdrn iğne etkisini sıfırladıktan sonra artışa geçiyor. 12. Ve 13. Gün pozitif olup 15.gün negatif olanda varmış hiç belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor sanırım. İnşallah bebiştir diyelim
Merhaba canım vücudunu bir nevi tanımış oldun çabalamaya devam :) hacamat sülük vs bişeyler yaptırdın mı hiçMerhaba cnm o dediğin resmen bende oldu 13. Güne kadar pozitif çıktı iğne etksiiymis 14. Gün gece adet oldum
Yok cnm 2 kere aşılamam oldu yaş faktörü olduğu için doktor acil tüp Bebek dedi. Temmuz ortası yumurta toplama işlemi yapılacak kısmetse Ağustos ayında da kısmet se transfer yapılır sanırımMerhaba canım vücudunu bir nevi tanımış oldun çabalamaya devam :) hacamat sülük vs bişeyler yaptırdın mı hiç
Alternatif tıp uygulayan doktorlarda var bazıları direk aşılama tüp bebek diyor ama senin yaş faktörü olunca zaman kaybı olmaması içindirYok cnm 2 kere aşılamam oldu yaş faktörü olduğu için doktor acil tüp Bebek dedi. Temmuz ortası yumurta toplama işlemi yapılacak kısmetse Ağustos ayında da kısmet se transfer yapılır sanırım
Alternatif tıp uygulayan doktorlarda var bazıları direk aşılama tüp bebek diyor ama senin yaş faktörü olunca zaman kaybı olmaması içindir