Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederimm inşallah güzel haberlerle gelirimHaber et mutlakaaaa
Ya yap gitsin yarin ertesi gün bi daha alır yaparsın ben 250 lira vermek istemedimBen de mi Pazartesi yapsam ya ben o test orada durdukça dayanamıyorum Yarın sabah da yapabilirim kendimi tutamayıp
Doktorunuza danısmadam baslamayın bence ben Polysitol kullanıykrum oceanKızlar folik asit kullanıyor musunuz kullanmaya başladıysanız hangi marka ne almalıyım bana önerir misiniz.gerci henüz kan testi yaptirmadim erken ama coktan başlamam lazimdi zaten
Ben multivitamin olarak kullanıyorum Ocean Mummy. Sadece folik asit bildiğim bir marka yok. 400 mikrogram olması önemli.Kızlar folik asit kullanıyor musunuz kullanmaya başladıysanız hangi marka ne almalıyım bana önerir misiniz.gerci henüz kan testi yaptirmadim erken ama coktan başlamam lazimdi zaten
Şu an bir doktorum bile yok tamam zaten reglim geçsin kesinleşsin.artik dönünce bakicam doktor işlerine.ama gebelik planlamaya başlayınca da içiliyor diye biliyorumDoktorunuza danısmadam baslamayın bence ben Polysitol kullanıykrum ocean
Evet ama doktorunuz eksik vitaminleri biz yada eksik bir durumunuz varsa ona göre yönlendirip tek takviye yle hem folik asit hemde eksik olduğunuz noktaşarı geçiriyorŞu an bir doktorum bile yok tamam zaten reglim geçsin kesinleşsin.artik dönünce bakicam doktor işlerine.ama gebelik planlamaya başlayınca da içiliyor diye biliyorum
Ovulasyon gününüzü biliyor musunuz Duphaston gebelik yoksa döngüyü baslatır çünkü eğer varsa da daha sağlikli tutunmaya yardımcı olurMerhaba arkadaşlar ben antibiyotik kullandığım için adet gecikmesi yaşadım ve bebek düşündüğümüz için Mayıs 3 de duphaston verdi doktor 3 kutu. Ben 1. kutusunu kullandım 4. Gün adet oldum ve diğer kutuyu adet 16. Gün içmemi söyledi bebek tutunması için kullandım ve 9 haziran da ilacım bitti ama hala adet olmadım. 16snda olmam lazımdı yine olmadım bugun test yaptım negatif cıktı sizce geç döllenme olabilir mi ?
Uygulamaya göre 31 mayıs ama işte 1 ay gecikmem oldu diye tam olarak bilemiyorum. Normal de 30 günde bir adet olurum her ayın 16. günündeOvulasyon gününüzü biliyor musunuz Duphaston gebelik yoksa döngüyü baslatır çünkü eğer varsa da daha sağlikli tutunmaya yardımcı olur
Gecikmenin 10. Gunundeyim testim negatif eğer yarında gelmezse pazartesi 9.30 randevu aldimPeki hamile misiniz
İlk hamileliğimde inanılmaz yaşadım hatta ilaç kullandım resmen ağlıyordum artık o kadar kayısılar sular hiç bana mısın demedi yürüyüş önermişti bol bol doktorum biraz faydası oldu ama zor günlerdi bir de ilk hamilelik tabi tecrübesizlik sanki ıkınınca çocuk düşücek korkusundan mahvolmuştumKızlar bişey sorsam ayıp olur mu ben şimdi bir haftadiiır kabızlıl yasıyorum tam kabız gibi de değil her zamankinden daha az ve zor lavaboya gidiyorum birde bazen inanılöaz kasıklarımda agrı oluyor lavaboya çıkınca neden olur bu doktorunun yazdıgı bi makaleden bi kesitte asagıda bırakıyltum bu mu sizce bu acının sebebi gebelik gecmişine olanlar yardım siz yasadınız mı
Evet canım silikleşti tamamen artık sorma 10 gündür değerlendiriyoruz şaka gibi hahahjaDeğerlendirmelere devam Silikleşti mi testin canım?
En güvenilir sonuç veren inovita tebrikler hamilesinşzKızlar selam, 7 sinde ovülasyonda pik gördüm, değerlendirdik 4 gün, peş peşe, bıraktık, innovatanın beta testlerinden yaptım 19 ve 21 inde, ama minnak kurabiyeler sayfası gebelik değil, bu testler erken gebelik testi değil dedi, adetten önce beta yükselebilir, dedi, emin değilim, adetim 26 sında başlıyor, yaklaşık 1 haftadır batma, bel ağrılarım ve müthiş sancılarım var, ne dersiniz, düşük yapmıştım, heveslenmek istemiyorum, o yüzden başka marka alıp test yapmadım.
Bence doktorunuza gidin bu durumda en ıyi yönlendirmeyi o yapacaktırUygulamaya göre 31 mayıs ama işte 1 ay gecikmem oldu diye tam olarak bilemiyorum. Normal de 30 günde bir adet olurum her ayın 16. gününde
Yaaa teşekkür ederim cevabınız içinİlk hamileliğimde inanılmaz yaşadım hatta ilaç kullandım resmen ağlıyordum artık o kadar kayısılar sular hiç bana mısın demedi yürüyüş önermişti bol bol doktorum biraz faydası oldu ama zor günlerdi bir de ilk hamilelik tabi tecrübesizlik sanki ıkınınca çocuk düşücek korkusundan mahvolmuştum
Ya aşırı silik görüyorum emin olamıyorum o yüzden attım sildim. Ama normalde en geç yumurtlaman 16 gün sonra adet olurdum olmadımTesti paylaşsana canım burda hep beraber yorumlariz