- 25 Şubat 2024
- 556
- 822
Ben göremedim ne yazık kiKafayı yiceeem kızlar bişey gören var mı normalde yumurtlamadan 15-16 gün sonra adet olurum 6sı pik 7si çatlama oldu ama hala adet olmadım testim böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göremedim ne yazık kiKafayı yiceeem kızlar bişey gören var mı normalde yumurtlamadan 15-16 gün sonra adet olurum 6sı pik 7si çatlama oldu ama hala adet olmadım testim böyle
Bende bi görüyorum bi göremiyorum ama neden adet olmadım onu anlamadım yaBen göremedim ne yazık ki
Çok hafif rengiyle oynadığımda daha belli olan bi çizgi görüyorum meselaBen göremedim ne yazık ki
Adet gecikmesinin 5.gunu ovulasyon testi yaptım T çizgisi çok silik çıktı ertesi gün hamilelik testim pozitifti. ovulasyon testinde T çizgisi C kadar koyu olunca hamilelik belirtisi oluyormuş diye duymuştum denedim ama bende olmadıKızlar innovatia şerit ovulasyon testi sipariş ettim, adete bir hafta var. Kullansam doğru sonuç verir mi? Aranızda bu şekilde gebelik öğrenen var mı?
Evet bnde gordumÇok hafif rengiyle oynadığımda daha belli olan bi çizgi görüyorum mesela
Ama yumurtlamamdan eminim 6 pik 7 çatlama oldu. Adetim 1 gün gecikti ona göre aşırı silik bir çizgiEvet bnde gordum
Gec döllenme olabilir bnm 3 gün önce erkenden hayali cikti 3 gündür kaset yapıyorum bir şey yokAma yumurtlamamdan eminim 6 pik 7 çatlama oldu. Adetim 1 gün gecikti ona göre aşırı silik bir çizgi
Kaç yaşındasın canımYok cnm 2 kere aşılamam oldu yaş faktörü olduğu için doktor acil tüp Bebek dedi. Temmuz ortası yumurta toplama işlemi yapılacak kısmetse Ağustos ayında da kısmet se transfer yapılır sanırım
Bana doktorum 3 ay gebyfoll marka folikasit ve d vitamini verdi ondan sonra gebelik olusmayinca onu bırakıp supralife women ile omega3 ve d vitamini kullandım supralife women içinde ekstra yumurta kalitesini arttırmak için vitaminlerde var. Birinci kutuyu bitirmeden hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Şimdi tekrar gebyfoll içiyorum. Eşimde sperm sorunu vardı oda 5 ay proxeed plus OMEGA3 ve D vitamini kullandı. Takviye almanızı tavsiye ederim.Kızlar folik asit kullanıyor musunuz kullanmaya başladıysanız hangi marka ne almalıyım bana önerir misiniz.gerci henüz kan testi yaptirmadim erken ama coktan başlamam lazimdi zaten
Ayyy kız wallhi miskin kediler gibiyimHadi bakalım. Bebek çalışmaları için tüm tuşlara basma butonu
Yaa seni yerimKızlar selamn yumurtlama dönemim geçti bugün 3. Gün hala göğüs uçlarım sızlıyor bu normal mi?
Amin hepimize inşallah evet hepsi iç içeRabim gönlünüze gore versin.saglilli beslenme egzersiz rahat bir psikoloji tüm bunlar birleşince yaş faktörü de önemli değil .planladığınız süre içerisinde bunları yoluma koyarsanız insallah olacaktır
Ay valla ne oluyor anlamıyorum 17sindede nokta kadar pembe bi lekelenmem oldu o neyin nesiydi acaba. Ben nisanda kimyasal gebelik geçirdim onda erken gebelik 2.77 değeri göstermişti 2 gün sonea kasette belli olmaya başlamıştıGec döllenme olabilir bnm 3 gün önce erkenden hayali cikti 3 gündür kaset yapıyorum bir şey yok
Nisan ayında bende böyle olmuştum. Adetim bittikten 3-4 gün sonra kanamam oldu durmayınca şüphelenip test yapmıştım ve hamileydim. Ama benimki maalesef düşmüştüKızlar acil bi bakarmısımız ya 12 haz regl olmuştum 17 bitiş. Bugun 23 haz az önce kanama tekrar başladı ne alaka bu ya daha yumurtlama zamanım bile gelmedi
Canım bazen benim uzayabiliyor 1-2 gün daha değerlendirmeler tamam mıKızlar selamn yumurtlama dönemim geçti bugün 3. Gün hala göğüs uçlarım sızlıyor bu normal mi?
Adet oldum normal bitti 6 gün sorma bdaha kanama oldu nasıl bebek olabilir ya mumkunmu. Düşük kanamasıysa şuan düşük mü yapıyorum demek oluyor noluyorNisan ayında bende böyle olmuştum. Adetim bittikten 3-4 gün sonra kanamam oldu durmayınca şüphelenip test yapmıştım ve hamileydim. Ama benimki maalesef düşmüştü
Sizde eğer şüpheniz varsa bence test yapın ve tabi doktora da gözükün :)