Aha bak daha ne yaniAy sonda patladımhaklısın.bugun benimki zayıflamaya karar vermiş bir programda analiz yapıyor ne kadar su içtiği soruluyor yavrum ben ne kadar su iciyom diye bana sordu.Ole bir bakış attım ki adam yani ortalama dedi.yok dur ne ortalaması ben sana net rakam vericem dedim.
Bakalım bizimde değişik belirtilerimiz olacak mıYa zaten hamilelik belirtisi için çok erkendee ben sadece hani hamilelik oluşacaksa vucütta değişiklikler olur mutlaka diye düşünüyorum o yüzden
Tam 3 hafta çektim o ağrıyı. Orami derken kuyruk sokumu yani başka yer değilÇok sürmedi inşallah
Yok yok tam olarak kuyruk sokumu anladık bizdeTam 3 hafta çektim o ağrıyı. Orami derken kuyruk sokumu yani başka yer değil
Benim hamilelik belirtim adet günüm ortaya çıkıyor. Adet olcam olamıyorum. Ha kesin oldum diyorum bakıyorum yok. Bel ve kasık ağrısı aynı anda ara ara siddetlenirdi. Aha şimdi olmuştur diye yine bakardım, yok. Akıntı gelmiş hissi olurdu tamam şimdi oldum derken yine yok. En son kan testi verip emin olurdum. Çubuk testte de hafif silik çıkmıştı galiba. Başka hiçbir belirti olmadı ya da ben gencim diye anlamadım. Biri 20 yaşımda biri de 23 yaşimda doğurdum.Ay bilmiyorum ama bence daha erken belirtiler için sanki
Yok yok tam olarak kuyruk sokumu anladık bizde
Şimdi kaç yasindasinBenim hamilelik belirtim adet günüm ortaya çıkıyor. Adet olcam olamıyorum. Ha kesin oldum diyorum bakıyorum yok. Bel ve kasık ağrısı aynı anda ara ara siddetlenirdi. Aha şimdi olmuştur diye yine bakardım, yok. Akıntı gelmiş hissi olurdu tamam şimdi oldum derken yine yok. En son kan testi verip emin olurdum. Çubuk testte de hafif silik çıkmıştı galiba. Başka hiçbir belirti olmadı ya da ben gencim diye anlamadım. Biri 20 yaşımda biri de 23 yaşimda doğurdum.
30Şimdi kaç yasindasin
O ağrıyi çeken bilir valla delirten cinsten bir agriydi. Hamileliği öğrendim tam 3 hafta kivrandim.Yok yok tam olarak kuyruk sokumu anladık bizde
Ay maşallah gerçekten ne kadar erken doğurmuşsun, şimdi kaç yaşındasın pekiBenim hamilelik belirtim adet günüm ortaya çıkıyor. Adet olcam olamıyorum. Ha kesin oldum diyorum bakıyorum yok. Bel ve kasık ağrısı aynı anda ara ara siddetlenirdi. Aha şimdi olmuştur diye yine bakardım, yok. Akıntı gelmiş hissi olurdu tamam şimdi oldum derken yine yok. En son kan testi verip emin olurdum. Çubuk testte de hafif silik çıkmıştı galiba. Başka hiçbir belirti olmadı ya da ben gencim diye anlamadım. Biri 20 yaşımda biri de 23 yaşimda doğurdum.
Çok ideal bir yaş.hersey gönlünce olsun canım
Benimde belime bir ağrı saplanmıştı uyurken sabah hastanede kan testi verip eve gelmiştim sonuç çıkınca gidecektim uyumuşum bir saplandı nefesim kesildi bağırcam bağıramıyorum telefonum diğer odada kalmış, ses çıkmıyor bir kıvrandım ki hastaneye gittim kalsiyum eksikliği dedi doktorumO ağrıyi çeken bilir valla delirten cinsten bir agriydi. Hamileliği öğrendim tam 3 hafta kivrandim.
Kadınların işi çok zor gerçekten.bende 8 ayda tabi artık son demlerimde böyle oldum.evde kimseyl yok kalkamiyorum kramp girdi.bide benim karnım çok büyüktü gören bidaha bakıyordu o kadar büyüktü.ole kalmıştım evde saatlerce.Benimde belime bir ağrı saplanmıştı uyurken sabah hastanede kan testi verip eve gelmiştim sonuç çıkınca gidecektim uyumuşum bir saplandı nefesim kesildi bağırcam bağıramıyorum telefonum diğer odada kalmış, ses çıkmıyor bir kıvrandım ki hastaneye gittim kalsiyum eksikliği dedi doktorum
Ay bende aynıydım ama bir farkla ben gebeliğin başında böyle olmuştum, ay hiç karnım çıkmadı benim ya çok istedim aslında şöyle biraz top olsun ama olmadıKadınların işi çok zor gerçekten.bende 8 ayda tabi artık son demlerimde böyle oldum.evde kimseyl yok kalkamiyorum kramp girdi.bide benim karnım çok büyüktü gören bidaha bakıyordu o kadar büyüktü.ole kalmıştım evde saatlerce.
30 yaşındayım canim.tesekkur ederimAy maşallah gerçekten ne kadar erken doğurmuşsun, şimdi kaç yaşındasın peki
Hayırlı geceler canım aminnKizlar iyi geceler. Rabbim yureginizdekini nasibimize yaZsin.ben kacar
Çok teşekkür ederim hepimizin canim. AminÇok ideal bir yaş.hersey gönlünce olsun canım
Tamam canım evet başlıcamm çocuk daha yeni uyudu ay uyurken durup dururken ben kız kardeşimin olmasını istiyorum anne dedi eşimle ikimizdeCanım uygulama kafasına göre yıllık ortalama alıyorlar genelde bak ben bu yıl ocaktan beri bazen 16 bazen 11 bazen 17 gün yumurtlamıştım mesela bazen de 14 korunuyordum ama anlıyordum yumurtlamayı sen kesinlikle değerlendirmelere başla
Yaa demek ki var bildikleri dokdorların ay lafıma bak onlar bilmeyeceklerde biz mi bilicez.Benim doktorum mutlaka 9. günü değerlendir atlama demişti
Çok zor yaa.Kadınların işi çok zor gerçekten.bende 8 ayda tabi artık son demlerimde böyle oldum.evde kimseyl yok kalkamiyorum kramp girdi.bide benim karnım çok büyüktü gören bidaha bakıyordu o kadar büyüktü.ole kalmıştım evde saatlerce.
Kızda top gibi olsun istedim olmadı ama oğlanda oldu. İç karnın geniş demişlerdi kizimdaAy bende aynıydım ama bir farkla ben gebeliğin başında böyle olmuştum, ay hiç karnım çıkmadı benim ya çok istedim aslında şöyle biraz top olsun ama olmadı