Fermometerda ben de bulamadim sanirim odemeli kisimda o, premomdaki ucretsiz yukleyip analiz etmesiFemometer yüklediö yeni sanırım onda yüklenmiyor hemen pre mom bakaayımmm
Çok teşekkürler
Ayy güldürdün beniAy her gün mü değerlendirmemiz lazım ? Değerlenecek bişey kalmadı yani bittikDoktorum gün aşırı dedi, dediği gibi ilerledim 3 gündür zaten değerlendirdik tutacağı varsa tutar artık. Soğan kürünüde içmiyorum bu gece ne olur ne olmaz
Hangi uygulamayaKızlar bu ovülasyom test fotoğrafları uygulamaya gün gün nasıl kaydediliyor?
Ay ama ne yapayım yani, hayır zaten hareketli bir yaşamımız var üstüne bu hareketlenmeler, bir değil iki değil üç değil yok takip et, yok değerlendir pes edicem artıkAyy güldürdün beni
Hayır ödemeli kısımda değil ana sayfasındaki + ya tıklayın lh kaydet kısmında otomatik algıladan yapabilirsinizFermometerda ben de bulamadim sanirim odemeli kisimda o, premomdaki ucretsiz yukleyip analiz etmesiboyle gozukuyor asagidaki gibi
12 gun gun asırıdan 6 kere dedı yanıAynen 12 gün çok değil mi sonraki 2 gün demiş olabilir mi acaba
Ayy hemen buna bakiyorum cok tesekkur ederiimHayır ödemeli kısımda değil ana sayfasındaki + ya tıklayın lh kaydet kısmında otomatik algıladan yapabilirsiniz
Kaybınız için çok üzgünüm cennette sefaatcınız olsun insallahTamamdır
Allah razı olsun benim bebeğim dogdu 3 gün yaşadı yoğun bakimdaydi ben onun için sezeryan oldum bakalim inşallah tekrar dan güzel sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat daha isterim bi oğlum var çok şükür bı tane kaybettim bı tane daha isterim Allah nasip ederse
Femometer ama sanırım ona yüklenmiyorHangi uygulamaya
Ay bende aynıyıııım, benimde dün pikti ve bugün kasık ağrım var özellikle sağ
Belkide dediğiniz gibi yeni çatlıyor olabilir. Bel ağrımda başladı. Başka konularda pik sonrası adete kadar geçmeyen kasık ve bel ağrısı yaşayanların birçoğu hamilelikten olduğunu söylemiş umarım bizde de tutunmaya çalışıyordur :)24-36 saat icinde catliyo diyolar ya pik gordukten sonra ondan olabilir mi kizlar?
Benim belim bir kaç gündür ağrıyor zaten, dün sağ kasığım ağrıyordu çok, bugün her iki tarafta ağrıyor ama sağ daha çok sanki. Ay inşallah tutmuştur artık bebişlerimizBelkide dediğiniz gibi yeni çatlıyor olabilir. Bel ağrımda başladı. Başka konularda pik sonrası adete kadar geçmeyen kasık ve bel ağrısı yaşayanların birçoğu hamilelikten olduğunu söylemiş umarım bizde de tutunmaya çalışıyordur :)
Yükleniyor ben bugün yükledimFemometer ama sanırım ona yüklenmiyor
Ay ben bulamadım galibaYükleniyor ben bugün yükledim
Canım tarihin üstüne tıklayınca ordan düzenleyebiliyorsun test penceresindeKızlar bu ovülasyom test fotoğrafları uygulamaya gün gün nasıl kaydediliyor?
Femometerda da takvim kısmına gelip + işaretine basın ordan farklı günleri seçip LH testi seçin saat seçip ekleyinFermometerda ben de bulamadim sanirim odemeli kisimda o, premomdaki ucretsiz yukleyip analiz etmesiboyle gozukuyor asagidaki gibi
Selam kızlaar bende aranıza yeni katıldımBat'ı boş bırakıyorum geçmiş olsun döngünüz başlayınca bize haber verirsiniz
Gece enson 1de sıvı alımı bitti yatarken lavaboya gittim gece uyandım 2.36da sıkışmştm tekrar lavaboya gittim sabah namazı için kalktım (04:50 saat) bu sefer test yaptım negatif (hayaletimsi çizgi var gibiydi ama belki ben görmek için uğraşıyordumHayır ödemeli kısımda değil ana sayfasındaki + ya tıklayın lh kaydet kısmında otomatik algıladan yapabilirsiniz