- 23 Temmuz 2018
- 2.453
- 4.789
- 34
ben gectigimiz aylarda birinin mesajinda burda yumurtlamadan 5 gun sonraki iliskimden tutmus bebis yazdigini okumustum, heralde onemli olan catlamadan sonraki gunler midir nedir biz hep yumurtlama oncesi ve catlama bitisine kadar odaklaniyoruz ama
Pamlok Kızlar şimdi okudum yazdıklarınızı:) Benim ilk gebeliğimde döngünün 7-10-12. günleri ilişki oldu. 11.gün akşam çatlama gerçekleşti. O zaman da LH testi yapıyordum ve 21. gün gebelik testinde çıktı. O tarihlerden sonra bir daha ilişki olamadı. Referans olsun diye yazıyorum. Bence yumurtlama gerçekleştikten sonra şans pek kalmıyor zaten çoğu kaynak da öyle diyor. Bizim doktorlar ikinci bir yumurtlamaya karşın böyle bir şey söylemiş olabilirler:) Ben de haftaya memleketime gideceğim zaten bu hafta ne kadar değerlendirebilirsek inşallah hepimiz bu ay gebe kalalım hayırlısıyla Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ın takdiribu ay ben de 15inde turkiyeye gidiyorum bir sonraki regle kadar deneyemicem yani yumurtlama oldu oldu bu hafta
guzel haberlerle gelelim insallah ben tiktokta goruyorum dusuk sonrak ibir kadin her gun ovulasyon testi yapti takip etti iki ay bos gecti
ucuncu ayinda flo uygulamasindaki ovulasyon pik tarihinden hemen bir gun once sadece 1 beraberlik yasadi ve hamile kaldi o da esinin seyahatinden devamli yapamamis o da tutmus suan hamile yani olucagi varsa gercekten oluyo
insallnlar korunarak bile hamile kaliyo ben soktayim