Aa o zaman bildikleri bir şey vardır muhakkak bizim anlamadığımızBenim doktorum da yumurta çatladıktan 2 gün sonra gittiğimde evet çatlamış gün aşırı değerlendirin dedi ben de o an başka bir şeye odaklanmıştım sormadım sonradan düşününce anlam veremedim 2 gün önce çatlayan yumurta işlevini kaybetmiştir diye düşündüm ama doktor neden öyle dedi anlamadım sonuç olarak dediğini yapmadım ve gebelik de olmadı bilmiyorum
Ya bizim zaten düzenli ilişkimiz var ama iş dolayısıyla çok fazla şehir dışına çıkıyoruz o yüzden günlere denk getirmeye çalışmıyoruz ben sevdiğim için takip ediyorum zaten böyleyse denk gelmesi çok zoray eger oyle bisey varsa bence haftada 3 gun iliski olucak sekilde yasamak lazim her hafta ya da iki bari yumurtlamadan sonra en azindan varsa da kacirmamak icin
Evet olabilir deneyebiliyorsanız siz böyle deneyin kızlar bakalım sonuç ne olacakAa o zaman bildikleri bir şey vardır muhakkak bizim anlamadığımızBelki de o kadar yapmadığımız için olmuyor ama çok zor
bu ay ben de 15inde turkiyeye gidiyorum bir sonraki regle kadar deneyemicem yani yumurtlama oldu oldu bu haftaYa bizim zaten düzenli ilişkimiz var ama iş dolayısıyla çok fazla şehir dışına çıkıyoruz o yüzden günlere denk getirmeye çalışmıyoruz ben sevdiğim için takip ediyorum zaten böyleyse denk gelmesi çok zor
Evet olabilir deneyebiliyorsanız siz böyle deneyin kızlar bakalım sonuç ne olacak
Bat'ı boş bırakıyorum geçmiş olsun döngünüz başlayınca bize haber verirsinizSelamün aleyküm kizlar ben de katılmak istiyorum sat 9 Nisan bat yok çünkü ben yeni bebeğimi kaybettim tekrar anne olmak istiyorum ama şuan adet görmek için tarlusal kullanmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsunsdaak beni de ekler misin
Aynen öyle bende sizin gibi düşünüyorum. Hayırlı olan zamanda sağlıklı bebeklerimiz olsun :)bu ay ben de 15inde turkiyeye gidiyorum bir sonraki regle kadar deneyemicem yani yumurtlama oldu oldu bu hafta
guzel haberlerle gelelim insallah ben tiktokta goruyorum dusuk sonrak ibir kadin her gun ovulasyon testi yapti takip etti iki ay bos gecti
ucuncu ayinda flo uygulamasindaki ovulasyon pik tarihinden hemen bir gun once sadece 1 beraberlik yasadi ve hamile kaldi o da esinin seyahatinden devamli yapamamis o da tutmus suan hamileyani olucagi varsa gercekten oluyo
insallnlar korunarak bile hamile kaliyo ben soktayim
Kaybınız için çok üzüldüm,Selamün aleyküm kizlar ben de katılmak istiyorum sat 9 Nisan bat yok çünkü ben yeni bebeğimi kaybettim tekrar anne olmak istiyorum ama şuan adet görmek için tarlusal kullanmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsunsdaak beni de ekler misin
Ay bende aynıyıııım, benimde dün pikti ve bugün kasık ağrım var özellikle sağCanım Kızlar benim dün pikti hiç ağrım sızım yoktu bugün silikleşti çatladı diye düşünüyorum ama sağ kasığımda batma oluyor sabahtan beri. Bilmediğim için soruyorum bu neden olabilir
Valla benim bildiğim yumurta folikülden çıkınca fallop tüpüne gidiyor Max 24 saat saat canlı kalabiliyor yani en azından benim doktorum öyle diyor şöyle ki ikinci bir yumurtlaya karşı gün aşırı degerlendirmek mantıklı diyorlar amaben gectigimiz aylarda birinin mesajinda burda yumurtlamadan 5 gun sonraki iliskimden tutmus bebis yazdigini okumustum, heralde onemli olan catlamadan sonraki gunler midir nedir biz hep yumurtlama oncesi ve catlama bitisine kadar odaklaniyoruz ama
24-36 saat icinde catliyo diyolar ya pik gordukten sonra ondan olabilir mi kizlar?Ay bende aynıyıııım, benimde dün pikti ve bugün kasık ağrım var özellikle sağ
TamamdırBat'ı boş bırakıyorum geçmiş olsun döngünüz başlayınca bize haber verirsiniz
Allah razı olsun benim bebeğim dogdu 3 gün yaşadı yoğun bakimdaydi ben onun için sezeryan oldum bakalim inşallah tekrar dan güzel sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat daha isterim bi oğlum var çok şükür bı tane kaybettim bı tane daha isterim Allah nasip ederseKaybınız için çok üzüldüm,en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız umarım
Evet çatlatma iğnesi olduktan sonra da 36. Saat birliktelik öneriliyor24-36 saat icinde catliyo diyolar ya pik gordukten sonra ondan olabilir mi kizlar?
Ay her gün mü değerlendirmemiz lazım ? Değerlenecek bişey kalmadı yani bittik24-36 saat icinde catliyo diyolar ya pik gordukten sonra ondan olabilir mi kizlar?
sanirim o yuzden ustte birisinin doktoru da yumurtlamadan 2 gun once ve 2 gun sonrasi onemli dedi demek ki, catlamayi hissedince sonraki 1-2 gunu kesin degerlendirmek lazimEvet çatlatma iğnesi olduktan sonra da 36. Saat birliktelik öneriliyor
hangi uygulamayi kullaniyosunuz? Premom uygulamasinda log test kismindan girince fotograf yukletiyor size sonra kendisi algiliyor degeri sizin testinize goreKızlar bu ovülasyom test fotoğrafları uygulamaya gün gün nasıl kaydediliyor?
yok o agri catlama agrisi diye dusundugumden heralde agriyi hissettiginiz gun ve sonraki iki gun belkiAy her gün mü değerlendirmemiz lazım ? Değerlenecek bişey kalmadı yani bittikDoktorum gün aşırı dedi, dediği gibi ilerledim 3 gündür zaten değerlendirdik tutacağı varsa tutar artık. Soğan kürünüde içmiyorum bu gece ne olur ne olmaz
Ay inşallah, hepimizden güzel haberler arka arkaya gelsinyok o agri catlama agrisi diye dusundugumden heralde agriyi hissettiginiz gun ve sonraki iki gun belkiama umudunuzu kesmeyin dedigim gibi olucagi varda olucak mis gibi icimizi ferah tutalim spermler 5 gune kadar kaliyo diyolar ya zaten insallah cok iyi olucak bu ay guzel dileklerim sizinle
O uygulama nedirbu ay ben de 15inde turkiyeye gidiyorum bir sonraki regle kadar deneyemicem yani yumurtlama oldu oldu bu hafta
guzel haberlerle gelelim insallah ben tiktokta goruyorum dusuk sonrak ibir kadin her gun ovulasyon testi yapti takip etti iki ay bos gecti
ucuncu ayinda flo uygulamasindaki ovulasyon pik tarihinden hemen bir gun once sadece 1 beraberlik yasadi ve hamile kaldi o da esinin seyahatinden devamli yapamamis o da tutmus suan hamileyani olucagi varsa gercekten oluyo
insallnlar korunarak bile hamile kaliyo ben soktayim
Flo, hem adet hem hamilelik takip icin kullanilan bir program yumurtlama tarihini de gosteriyor onu soruyorsanizO uygulama nedir
Femometer yüklediö yeni sanırım onda yüklenmiyor hemen pre mom bakaayımmmhangi uygulamayi kullaniyosunuz? Premom uygulamasinda log test kismindan girince fotograf yukletiyor size sonra kendisi algiliyor degeri sizin testinize gore