- 30 Mayıs 2024
- 75
- 29
- 29
Evet o yüzden regl döneminde başlatıyorlar soğan suyuna gebelik varsa düşüğe sebep oluyorAy o zaman bırakıyorum
Ay evet güzel olur, bende pcos çıktı bi 10 gün önce öğrendim takviye kullanıyorum Çarşamba’da kontrolüm var şimdi orada ne diyecek o da beni çok düşündürüyorEvet birlikte takip edelim belirti vs olursa
O zaman artık içmeyeyim bende olmazsa diğer ay başlarımEvet o yüzden regl döneminde başlatıyorlar soğan suyuna gebelik varsa düşüğe sebep oluyor
Bence de inşallah bu ay olur da gerek kalmaz sizin içinO zaman artık içmeyeyim bende olmazsa diğer ay başlarım
Ay inşallahBence de inşallah bu ay olur da gerek kalmaz sizin için
Amin inşallah ya rabbim burdaki herkese nasip etsinAy inşallahAllah isteyen herkese versin
Benim neden bu kadar erken geçti acaba daha pozitife döner mi sanmıyorum benimki sıfırlandıktan sonra yükselmesi gerekmiyor muyduGünaydın cnm bugün daha silik çıktı demekki iğne etkisi hala.gecmemis çok ilginç ya bugün 13. Gün tuhaf
sizce kullandiginiz uygulamalar arasinda en dogru hesaplamayi veren hangisi kizlar?Ben de yazayım bari sat 8 Haziran bat 8 temmuz premom uygulaması bu şekilde gösteriyor
Evet yükselmesi gerekiyor cnm negatife döndükten sonra. Beli anca yükselecektir cnm her insanın vicudu farklıBenim neden bu kadar erken geçti acaba daha pozitife döner mi sanmıyorum benimki sıfırlandıktan sonra yükselmesi gerekmiyor muydu
Doğrudur canım yerleşme belirtileride hissedemiyorum. Bir ara kasıklarımda batma ve göğüs hassasiyetim vardı bugün 0 belirti devam:)Evet yükselmesi gerekiyor cnm negatife döndükten sonra. Beli anca yükselecektir cnm her insanın vicudu farklı
Kaç gün var adetineDoğrudur canım yerleşme belirtileride hissedemiyorum. Bir ara kasıklarımda batma ve göğüs hassasiyetim vardı bugün 0 belirti devam:)
Ben kendim hesaplıyorum genellikle uygulamalar hep yanlış gösteriyor premom uygulamasını da dün burda konuşurlarken gördüm o yüzden indirdim. Kendim hesapladığımda hep o günde oluyorum. Bu uygulamayı da yumurtlama takibi yapacağım bu ay o yüzden indirdim yumurtlama günümü doğru gösterecek mi merak ediyorumsizce kullandiginiz uygulamalar arasinda en dogru hesaplamayi veren hangisi kizlar?
Benim premom flo pepapp ve femometer hepsi ayri ayri zamanlari gosteriyor kafam karisiyo sonraki adet tarihi icin
Nasil hesapliyorsunuz? Yumurtlama takibi yapip ustunden 14-15 gun sayarak mi?Ben kendim hesaplıyorum genellikle uygulamalar hep yanlış gösteriyor premom uygulamasını da dün burda konuşurlarken gördüm o yüzden indirdim. Kendim hesapladığımda hep o günde oluyorum. Bu uygulamayı da yumurtlama takibi yapacağım bu ay o yüzden indirdim yumurtlama günümü doğru gösterecek mi merak ediyorum
Ben yıllardır Flo kullanıyorum. Son zamanlarda da Femometer ve Premom’ı yükledim. Premom’ı sadece ovulasyon testi analizi için kullanıyorum. Femometer’in bu özelliği çok iyi değil gibi ama vücut sıcaklığı grafiğini sevdim ve belirtiler kısmında daha nokta atışı şeyler var. Flo adet takibi ve gebelik süreci takibi için daha iyi diye düşünüyorum gebeliğe hazırlık için değil de.sizce kullandiginiz uygulamalar arasinda en dogru hesaplamayi veren hangisi kizlar?
Benim premom flo pepapp ve femometer hepsi ayri ayri zamanlari gosteriyor kafam karisiyo sonraki adet tarihi icin
Şöyle ben 26- 27 gün de bir regl oluyorum. Tabi bunu reglinizin başladığı günden itibaren saymanız gerekiyor. Şuan benim hesabıma göre 3-4 Haziran'da regl olacağım. Ama uygulamada 8 Haziran yazıyor. Yumurtlama da regl başladığı günden itibaren 19 ile 21 . Günde oluyor. Bu ay ovülasyon testiyle göreceğim gerçekten o günlerde mi oluyor yoksa farklı mıNasil hesapliyorsunuz? Yumurtlama takibi yapip ustunden 14-15 gun sayarak mi?
Sagol canım inşallah öyle olur ama tatil temmuzda haziranı boş geçmek istiyorum şimdi istemediğim için de oluyormuş bir de beklemediğin içinAnladım canım hayırlısı olsun, kafanda bu düşünceler olmadan güzel bi tatil yaparsın şimdi. Tatiller hep uğurlu geliyo
1 hafta içerisinde olurum büyük ihtimalle düzensizim tam bir gün belli olmuyor gecikebilirdeKaç gün var adetine
Sende durumlar nasıl var mı belirtiKaç gün var adetine