Ay inşallah bebişiiim, kızımda tam bu aylarda olmuş ben temmuzda öğrendim inşallah Haziran Uğur getirir hepimize güzel haberler alırız artık
Evet ya malesefDuzensizlikte zor cnm herşey muallak ta kalıyor hep oyle
Biz bir yıldır çocuk istiyoruz bu ay baktırdım Amh a ama henüz sonucu doktora göstermedim. İkimizin değeri yakın umarım bende hamile kalırımDeğeri yorumlayacak kadar bilgim yok ama benim de 1.226, bi düşüğüm oldu onda denediğim 2. ay hamile kalmıştım
Bende iyiyim napalim gününmu bekliyorum bugün aşılamamin 11. Günü. Belirtilerim göğüs ağrısı dolgunlasmasi ama.1..asilamam da da vardı saymıyorum. Huzursuzluk var uykumda. Genelde uyku olurmuş ama.bende uykusuzluk var. Arada adet ağrısı gibi ağrı giriyor 5 dk falan geçiyor bide nefes darligim var r4 gündür belirti mi bilmiyorumEvet ya malesefpcos var bende sen nasılsın belirtiler ne durumda
Bayadır yapmıyorum o yuzden yumurtlamayı bilmiyorum iki aydır seffaf akıntımda olmuyor sadece bu ay adet bitiminden 2 gun sonra gördüm seffaf akıntıyı ama yogun degildiselamlar ovulasyon testi yapmis miydiniiz?
Merhaba benim testlerim 4 gündür pozitif çıkıyor ve uykusuzluk bende de var geçte yatsam erken kalkıyorum ve uyuyamıyorum, normalde uykuyu çok severim, belirti olabilirBende iyiyim napalim gününmu bekliyorum bugün aşılamamin 11. Günü. Belirtilerim göğüs ağrısı dolgunlasmasi ama.1..asilamam da da vardı saymıyorum. Huzursuzluk var uykumda. Genelde uyku olurmuş ama.bende uykusuzluk var. Arada adet ağrısı gibi ağrı giriyor 5 dk falan geçiyor bide nefes darligim var r4 gündür belirti mi bilmiyorum
AA hadi hayırlısı olsun cnm benim. Kanda da çıktı mı?Merhaba benim testlerim 4 gündür pozitif çıkıyor ve uykusuzluk bende de var geçte yatsam erken kalkıyorum ve uyuyamıyorum, normalde uykuyu çok severim, belirti olabilir
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir ve burda tüm isteyenlere Rabbim en kısa zamanda nasip etsin Bizde sanırım aşılama yaparız olmazsa . Olabilir belki sizde bu şekildedir belirtiler vücuda göre değişkenlik gösteriyormuşBende iyiyim napalim gününmu bekliyorum bugün aşılamamin 11. Günü. Belirtilerim göğüs ağrısı dolgunlasmasi ama.1..asilamam da da vardı saymıyorum. Huzursuzluk var uykumda. Genelde uyku olurmuş ama.bende uykusuzluk var. Arada adet ağrısı gibi ağrı giriyor 5 dk falan geçiyor bide nefes darligim var r4 gündür belirti mi bilmiyorum
İnşallah cnm benim Allah isteyen herkese nasip etsin Allah aratmasın ele bakitmasinİnşallah hayırlısıyla hamilesindir ve burda tüm isteyenlere Rabbim en kısa zamanda nasip etsin Bizde sanırım aşılama yaparız olmazsa . Olabilir belki sizde bu şekildedir belirtiler vücuda göre değişkenlik gösteriyormuş
Yurtdışında olduğum için 12 haftalık olmadan kana bakmıyorlar maalesef şimdilik testim koyuluğunu takip edebiliyorum bir tekAA hadi hayırlısı olsun cnm benim. Kanda da çıktı mı?
Bende öyle uykuu severim ama nedense uykuda huzursuzluk var tedirgin likten olabilir bizimkiler. Bide herkesin kabızlığı var bende tam tersi ishal degilim ama ishal olmuş gibi karın ağrısı oluyor ve ishale yakın oluyor sende de var mi
İnşallah cnm benim ya dua et bizede hamişlerin duası kabul olurYurtdışında olduğum için 12 haftalık olmadan kana bakmıyorlar maalesef şimdilik testim koyuluğunu takip edebiliyorum bir tekbende de 2 gün önce aynı adet oluyormuşum gibi ağrı oldu ama aynısı idi neredeyse, hala adetime 1 gün var bu arada. Umarım sağlıklı bir gebeliktir
Şimdi yok ama bir kaç gün önce bende sana benzer şeyler yaşadım karın ağrısıyla.
Umarım erken belirtiler yaşıyorsundur ve güzel haber alırsın
Amin canım inşallah test yaparsan güzel haberlerini bekliyoruzzİnşallah cnm benim Allah isteyen herkese nasip etsin Allah aratmasın ele bakitmasin
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda sağlıklaİnşallah cnm benim ya dua et bizede hamişlerin duası kabul olurbide geçen hafta rüyam da kız çocuğum olmuş kucağımdaydu çok heyecanlıydi. Gerçek gibiydi. İnşallah hayra cikar
Yarin sabah yapacağım cnm. Ya herro ya merro artık iğnenin 14. Günü artık geçmiştir inşallah etksiiAmin canım inşallah test yaparsan güzel haberlerini bekliyoruzz
Hadi bakalım pozitifi görürsün inşallah , geçmiştir diye umuyorum :)Yarin sabah yapacağım cnm. Ya herro ya merro artık iğnenin 14. Günü artık geçmiştir inşallah etksii
Amin yaa sağolun gerçekten hepimiz beklediğimiz gibi gebelik pozitifini görmek nasip olsun sağlıcaklaBir şeyler hissetmek için çok erken gibi canım :) ama belli de olmaz tabi inşallah döllenme gerçekleşmiştir sağlıklı bir şekilde, 8-10 gün sonra da pozitifi görürsün inşallah
Bugün yaptım çok çok silik ti. Geçmemis demekkii cnm.. hiç negatif olmadı test 2 gündür yapıyorum. 10-11 inci günler yaptım.Acaba ondan önce mi geçti etksii bilmiyorumHadi bakalım pozitifi görürsün inşallah , geçmiştir diye umuyorum :)
Olabilirde belki yükseliştedir. 15.güne kadar belli olur aramızda 1 gün arayla iğne yaptırmışızBugün yaptım çok çok silik ti. Geçmemis demekkii cnm.. hiç negatif olmadı test 2 gündür yapıyorum. 10-11 inci günler yaptım.Acaba ondan önce mi geçti etksii bilmiyorum
Bilmiyorum ki cnm 2 gündür aynı siliklikte test koyulaşma yok. Oyuzden iğne etkisi diye düşündüm yarın belli olurOlabilirde belki yükseliştedir. 15.güne kadar belli olur aramızda 1 gün arayla iğne yaptırmışız