Benim bugün adetin son günü Cuma başlıycam ovulasyon testine. Bu ay olsun artık hayırlısıylaBizde şubattan beri deniyoruz bu ay ovulasyona başlıcam ben de artık. Bir de öyle denemek istiyorum
Evet canım inşallah bu ay güzel haberler alırızOvulasyonla biraz daha iyi, takip ediyoruz en azından
Canım benim de 5. Günü 7 gün sürüyor lekenleme falan derken. Bugün kargom gelicek bitince hemen başlamayı düşünüyorumBenim bugün adetin son günü Cuma başlıycam ovulasyon testine. Bu ay olsun artık hayırlısıylaSen ne zaman başlayacaksın teste canım?
İçimde bir his var sanki benim yumurtlama regl ye yakın zamanlarda oluyor gibi bakalım öyle mi olacak merak ediyorumBenim bugün adetin son günü Cuma başlıycam ovulasyon testine. Bu ay olsun artık hayırlısıylaSen ne zaman başlayacaksın teste canım?
Ayyy çok sevindim canım, tebrik ederimKızlarr hcgm 482 çıktıilk HCG gecikme de 2. Gün bel ağrımı söyledim acilde yaptırdık kan testini. Dr dinlenmem gerektiğini söyledi halıyle ama bende iş gırla. Eşim hep okulda nobetlerı var toparlanma ısı bende bıyandan cocuk eglendırmek. Vallahi yoruldum Evıme kavuşmama 8 gün var ben nasıl gidecegım arabayla 17saat yandım ki ne yandm bu agryla ağrın cok ıse kadın doguma yonlendırdı benim de cok garıp agrım var gerçekten sanırım yarn bı gorusecegm gidecegım kadın dogumcuya. Gerekli takviye vs gerekıyor mu dye. Magnezyumu nezaman baslatıyorlardı onu unuttum mesela ama evıme de ucakla gıtme ıhtımalım yok arabadan beter ediyor beni o bilenler hatırlar. 3 ay yokum burdakı evde. Eşimin de tek arabayla yola koyulmasını ıstemıyorum @sifa1986 halolita Pamlok sdaak duskapani @Candy7777 Pamlok annelik yolunda @Polymnia kızlarr aklma gelemyenler kbakmayın
Hayırlı olsunAmin canimm insallah teşekkür ederim
Yani geç mi oluyor demek istedin? Yumurtlama belirtisi yaşıyor musun canım normalde nasıl anlıyordun öncesinde yumurtlama gününü?İçimde bir his var sanki benim yumurtlama regl ye yakın zamanlarda oluyor gibi bakalım öyle mi olacak merak ediyorum
Evet canım geç yumurtluyorum gibi bir his var. İnan bilmiyorum desemYani geç mi oluyor demek istedin? Yumurtlama belirtisi yaşıyor musun canım normalde nasıl anlıyordun öncesinde yumurtlama gününü?
Ben hep fark ediyorum aslında ne zaman olduğunuEvet canım geç yumurtluyorum gibi bir his var. İnan bilmiyorum desemhiç dikkat etmiyordum ki bu zamana kadar
Teşekkür ederim canmm normalde Kapadokya'da ugrayacaktıkfakat eşim izin almadı 1 yıl adaylıgı dolmadı diye karne vermek zorunda ve sabah 9 yola cıkcaz arefe sabahı 4 de ordayız bayram ertesi günü bıyerde kalma şansımız yok kurban da kesılcek eşim gitmek zorundaTebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallahben olsam 17 saati bölerek giderdim arada bir şehirde 1 gün kalır öyle devam ederdim yola. 7 aylık hamileyken tayin dolayısıyla biz de uzun yola çıkmıştık Ankara’da 1 gün kalıp ertesi gün devam etmiştik zorlanmamıştım öyle.
Allah razı olsun canımmCanım tebrik ederimm sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah olur canımm heyecanla bekliyorum sızlerı deBenim bugün adetin son günü Cuma başlıycam ovulasyon testine. Bu ay olsun artık hayırlısıylaSen ne zaman başlayacaksın teste canım?
Ayyy canım çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarr hcgm 482 çıktıilk HCG gecikme de 2. Gün bel ağrımı söyledim acilde yaptırdık kan testini. Dr dinlenmem gerektiğini söyledi halıyle ama bende iş gırla. Eşim hep okulda nobetlerı var toparlanma ısı bende bıyandan cocuk eglendırmek. Vallahi yoruldum Evıme kavuşmama 8 gün var ben nasıl gidecegım arabayla 17saat yandım ki ne yandm bu agryla ağrın cok ıse kadın doguma yonlendırdı benim de cok garıp agrım var gerçekten sanırım yarn bı gorusecegm gidecegım kadın dogumcuya. Gerekli takviye vs gerekıyor mu dye. Magnezyumu nezaman baslatıyorlardı onu unuttum mesela ama evıme de ucakla gıtme ıhtımalım yok arabadan beter ediyor beni o bilenler hatırlar. 3 ay yokum burdakı evde. Eşimin de tek arabayla yola koyulmasını ıstemıyorum @sifa1986 halolita Pamlok sdaak duskapani @Candy7777 Pamlok annelik yolunda @Polymnia kızlarr aklma gelemyenler kbakmayın
Bakalım durumuma gore ınsallah canım ozmans agrılarm da azalır belki. Normalde eşimle dönüşümlü gelmiştik ama dönüşte bu agrılarmla almam sanrm koltugu ben o da dinlenmek ister. Sonuc olarak evime gıdecegm ıcın Cook mutluyum ,Ayyy canım çok çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahağrıların belki bir kaç haftaya azalır acaba gitme işini biraz erteleseniz mi? Hem ilk zamanlar yormamış olursun kendini. Ama öyle bir ihtimal yoksa da sık sık mola vererek gidebilirsin yol çok uzun çünkü
6 gün öncesi pembe olan birde turuncu olan var onu hatırlayamadım internette kendi sitelerine bakabilirisimiz baya iyi anşatıyırKızlar bu predictor early kaç gğn önce cıkarıyor .predictor ıle bısey cıkmadı baska markayla cıkıyor anlamadım bu işi
Tebrik ederim :) hangi ülkedesinizAh çok güzel sordunuz ama ben yurtdışında yaşadığım için 12 haftalık olmadan kana bakmıyorlar yani tek umudum sizlersiniz emin olana kadar
canım bugün 5. Günü regl imin 2 gün daha var bitmesineAllah razı olsun canımmyumurtlamada kaçıncı gündesin
Benimde 20 Haziran batHamilelik haberi alanları canı gönülden tebrik ederim. Darısı biz bekleyenlerin başına hayırlı vakitte.
Bende ovulasyon testlerine başladım henüz pik görmedim daha var zaten. Bat 21 Haziran, bu tarihe yakın olan var mı ovulasyona başlayan?