- 20 Mayıs 2024
- 804
- 888
- 26
Easy@home çok iyi diyorlar erken gebelik kadar hassasmış ama pregmate olan iyi değilmiş yurtdışındakilere söyliyimHayır erken gebelikte testi değil ama hassas bi test sanırım çünkü C çok koyu, easy home markası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Easy@home çok iyi diyorlar erken gebelik kadar hassasmış ama pregmate olan iyi değilmiş yurtdışındakilere söyliyimHayır erken gebelikte testi değil ama hassas bi test sanırım çünkü C çok koyu, easy home markası
Hadi bakalım benimde uygulama 6 diyor bakalım. Bata yakın test yaparsan etikele aynı zamanlarda adet olacağızBenimde 20 Haziran bat ovü başladım ben henüz pik görmedim uygulamada 7 Haziran pik olması gerekiyor olarak gösteriyor, bakalım devam ediyorum
Bende geçen ay bu markanın ovulasyon testini yaptım cidden çok iyiydi bu ayda aynı markadan devam :)Easy@home çok iyi diyorlar erken gebelik kadar hassasmış ama pregmate olan iyi değilmiş yurtdışındakilere söyliyim
Ben pembeyi yaptım 6 gun kala diyor %76 ymıs suan dogruluk olanı ama sahtemı urun cıkarmıyor mu yoksa yok mu anlayamadım bi umut işte6 gün öncesi pembe olan birde turuncu olan var onu hatırlayamadım internette kendi sitelerine bakabilirisimiz baya iyi anşatıyır
İnternetten mi aldınız ben asla AVM dolaşmak herşeyi internetten alırım ama bu tarz şeyleri gebelik testi vitaminler falan asla güvenemiyorımBen pembeyi yaptım 6 gun kala diyor %76 ymıs suan dogruluk olanı ama sahtemı urun cıkarmıyor mu yoksa yok mu anlayamadım bi umut işte
Benim de bel ve kasık ağrım çoktu adet gecikmesinin üçüncü günü hafifledi sonra da azalarak bitti. Ben şu an kendimi asla hamile gibi hissetmiyorum 25 saat de yol gidebilirim gibi Hatta geçen gün burada arattım kendimi hamile gibi hissedemiyorum diye yazanlar olmuş mu diye merak edipKızlarr hcgm 482 çıktı ilk HCG gecikme de 2. Gün bel ağrımı söyledim acilde yaptırdık kan testini. Dr dinlenmem gerektiğini söyledi halıyle ama bende iş gırla. Eşim hep okulda nobetlerı var toparlanma ısı bende bıyandan cocuk eglendırmek. Vallahi yoruldum Evıme kavuşmama 8 gün var ben nasıl gidecegım arabayla 17saat yandım ki ne yandm bu agryla ağrın cok ıse kadın doguma yonlendırdı benim de cok garıp agrım var gerçekten sanırım yarn bı gorusecegm gidecegım kadın dogumcuya. Gerekli takviye vs gerekıyor mu dye. Magnezyumu nezaman baslatıyorlardı onu unuttum mesela ama evıme de ucakla gıtme ıhtımalım yok arabadan beter ediyor beni o bilenler hatırlar. 3 ay yokum burdakı evde. Eşimin de tek arabayla yola koyulmasını ıstemıyorum Cemile hatun halolita @Pamlok sdaak @duskapani Candy7777 @Pamlok annelik yolunda Polymnia kızlarr aklma gelemyenler kbakmayın
Canım easyhome sipariş vermiştim bende geldi bugün eşim gördü hatta kahkaha attı bunlar ne böyle neyse kurtuldum artık sürekli test almaktan iyi olmuş diyo sağol bu arada tavsiyen içinEasy@home çok iyi diyorlar erken gebelik kadar hassasmış ama pregmate olan iyi değilmiş yurtdışındakilere söyliyim
Canım hamileliğimi komple hasta bulantılı aşırı sorunlu geçirdim aman dilini ısır poponu kaşı hep böyle geçsin hiiiç bulantı yaşama keyfini çıkar çok şanslısın benceBenim de bel ve kasık ağrım çoktu adet gecikmesinin üçüncü günü hafifledi sonra da azalarak bitti. Ben şu an kendimi asla hamile gibi hissetmiyorum 25 saat de yol gidebilirim gibi Hatta geçen gün burada arattım kendimi hamile gibi hissedemiyorum diye yazanlar olmuş mu diye merak edip
Sıfır belirti, hatta unutuyorum bazen annem hatırlatıyor saçma sapan bir harekette bulunuyorsam. Hiç nazlı bir insan olamadım bu zamana kadar zaten, eşine biraz nazlan diyorlar da of ben rol falan da yapamam midem bulanıyor derim 10 dk sonra kalkıp yemek yerim iştahla
Ablam da öyle iki hamileliği de çok kötü geçti hele ikincisi daha felaketti kaç kilo zayıfladı doğuma kadar midesi bulandı. Hep dua etti inşallah bana çekmezsin diye umarım kabul olur duasıCanım hamileliğimi komple hasta bulantılı aşırı sorunlu geçirdim aman dilini ısır poponu kaşı hep böyle geçsin hiiiç bulantı yaşama keyfini çıkar çok şanslısın bence
Evet katılıyorum çünkü aynı gün erken gebelik testi yaptım onun çizgisi bundan az belirdiEasy@home çok iyi diyorlar erken gebelik kadar hassasmış ama pregmate olan iyi değilmiş yurtdışındakilere söyliyim
Teşekkür ederim, İskoçyaTebrik ederim :) hangi ülkedesiniz
Evet canım ilk idrarla yapılmıyor ovulasyon testi ikinci idrarla yapılıyor. İlk idrar yanıltıcı oluyor. Tabi ikinci idrarla yaparkende su tüketimine iki saat idrar tutmaya dikkan ediceksin.Kızlar ilk idrarla ovülasyon testi yapılmıyor mu? Uygulama da böyle yazıyor.
Merhaba canım nasılsın. Satlar aynı bizim batlarda bir iki gün oynama var sadece. Bu ay bana bi sakinlik dinginlik geldi galiba kabullendim garip bir şekilde. Bide bence geçen ay senin kimyasal oldu testlerini hatırlıyorum daGecen ay gözle görünür silkde olsa testı görüpde adet olmak bana şka gibi geldi resmen ama kaldıgımız yerden devam ful tempo tövbe kızlar kasık agrısı yasadım galiba yumiş geliyo diye dusundum ogunleri hep degerlendırdım suan takvime göre 14 gun falan bar degerlendirmeye devam mi sızce bu aralar adetim beni cok sasırtıyor
Evet internetten aldım eczanede 2 katıydı bende güya o fiyata 2 tane aldım al sana işteİnternetten mi aldınız ben asla AVM dolaşmak herşeyi internetten alırım ama bu tarz şeyleri gebelik testi vitaminler falan asla güvenemiyorım
Günaydın canım tesekür ederim bu ay bendede garip ama bi sakinlik var gercekten düşünmedim sürekli araştırmadım . Gercekten kimyasal ise çok sevindim şöyleki 3 yıldır bunu bile hiç görmedim gercekten sürekli takviye alıyoruz degerler için suan normal görünüyor şükürler olsun. Bu ay kendime calıstım hayıt+civanpercemi+aslan pencesi içtim biraz 1 hafta bıyunca avokado yedim bol yürüyüş inşallah bu ay meleklerimiz bizimle olur isteyen herkesle birlikteMerhaba canım nasılsın. Satlar aynı bizim batlarda bir iki gün oynama var sadece. Bu ay bana bi sakinlik dinginlik geldi galiba kabullendim garip bir şekilde. Bide bence geçen ay senin kimyasal oldu testlerini hatırlıyorum da
Günaydın... Yok canim Ya 11 haziran ya 12 haziran günüm.ama sifir belirtiCemile hatun seninle batlarımız yakındı nasılsın var mı belirtin?