7 günlük Antibiyotikle ağrı kesici de verdi. Buna rağmen öyle söyledi bilmiyorum. Yumurtlama zamanımı geçirebilirim 10 gün ilişki olmazsa tam son günlere denk geliyor çatlamış olabilir yumurtam o tarihe. Herhangi bir kanama bir şey olmazsa yumurtlamayı değerlendireyim diyorum ama korkmuyor da değilim bir zararı olursa diyeBen anestezi almadan yaptırdım canım, işlem sonrası da enfeksiyon olmasın diye antibiyotik verdi. Benim doktorum 2 gün ilişki yok sonra korunmasız devam edebilirsiniz demişti. Sana antibiyotik verdi mi? Eğer vermediyse belki enfeksiyon olmasın diye 10 gün ilişki yok demiş olabilir.
Bana doktorum filmden sonra 1 dıçöngi bekletnişti radyasyon aldıgım için rahim bölgesine7 günlük Antibiyotikle ağrı kesici de verdi. Buna rağmen öyle söyledi bilmiyorum. Yumurtlama zamanımı geçirebilirim 10 gün ilişki olmazsa tam son günlere denk geliyor çatlamış olabilir yumurtam o tarihe. Herhangi bir kanama bir şey olmazsa yumurtlamayı değerlendireyim diyorum ama korkmuyor da değilim bir zararı olursa diye
Tersi çıksın aminHayır hayır öyle düşünmüyoruz
Hahaha o da çok en iyisi rachel dediğin gibiAyy güldürdün beniphoebe koysaydın üçüz
Tebrikler canımKızlar eğer gözlerim halis görmüyorsa testim pozitif çıktı 10 dakika içinde,yumurtlamadan sonra 9. Gündeyim
Teşekkür ederim umarım yanıltmıyordur testTebrikler canımbelirtin var mıydı
Hmm belki benim doktorum da öyle düşünmüştür dicem ama bu 2 ayı değerlendirelim dediBana doktorum filmden sonra 1 dıçöngi bekletnişti radyasyon aldıgım için rahim bölgesine
İlk gebelik mi acabaTeşekkür ederim umarım yanıltmıyordur test
Evet ara ara kramplar ve göğüs ağrısı bazen de yanma hissi oluyor
Evet :)İlk gebelik mi acaba
Kan ne zaman vereceksiniz ben baya heycanladım testi görünceEvet :)
Ah çok güzel sordunuz ama ben yurtdışında yaşadığım için 12 haftalık olmadan kana bakmıyorlar yani tek umudum sizlersiniz emin olana kadarKan ne zaman vereceksiniz ben baya heycanladım testi görünce
Teşekkür ederim buldum
Olsun siz iki günde bir test yapın biz zevkle bakarızAh çok güzel sordunuz ama ben yurtdışında yaşadığım için 12 haftalık olmadan kana bakmıyorlar yani tek umudum sizlersiniz emin olana kadar
Çok sağolun bakalım bir kaç gün sonra tekrarlayacağımOlsun siz iki günde bir test yapın biz zevkle bakarız
Canim hu gebelik testtimiiki gun once yumurtladim degerlendirdik dün sabahta baktım yine pik sabahta yaptım akşama doğru kazıkların belim ağrıdı çatlıyor herhalde dedim eşimde yeter dedi
Baktım şimdi silik yok bu ay tutar umarım çifte bayram olur bu ay
Rabbim sağlıkla ilerletsin hiç sıkıntısız güzeller güzeli bir evlat nasip etsin inşallah benim de ilkinde belirtim oydu da şimdi de belirti yok ama ben arıyorum kendi kendimeEvet :)
Bazen kendi kendimize belirti yarattığımız da olmuyor değilRabbim sağlıkla ilerletsin hiç sıkıntısız güzeller güzeli bir evlat nasip etsin inşallah benim de ilkinde belirtim oydu da şimdi de belirti yok ama ben arıyorum kendi kendime
Teşekkür ler canım. Tebrık msjn ıcın. Senin artış cokguzel tam ıdeal 2 günde bir 2katı zaten hesaplaynca seninde 1 eksik günle tam ideal ben de yarn kan verıcemKızlar selam çarşamba günü yurtdışında verdiğim kanda beta 223,5 çıkmıştı. Bugün Türkiye’de kan verdim 5 gün sonra yani beta 1780 çıktı. Bu artış anormal mi? Birisi artış çok fazla geldi bana dedi de sabahtan beri bunu düşünüyorum.
Tebrikler canım benm 2 kala daha silikti senden. Baya baya varÇok sağolun bakalım bir kaç gün sonra tekrarlayacağım
Tekrar test yaptın mı canım var mı koyulaşma?Teşekkür ler canım. Tebrık msjn ıcın. Senin artış cokguzel tam ıdeal 2 günde bir 2katı zaten hesaplaynca seninde 1 eksik günle tam ideal ben de yarn kan verıcem