- 17 Ocak 2018
- 10.296
- 9.807
Var canım evet koyulasmıs yarın kan vercem ama bel ağrım cokTekrar test yaptın mı canım var mı koyulaşma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım evet koyulasmıs yarın kan vercem ama bel ağrım cokTekrar test yaptın mı canım var mı koyulaşma?
Çok teşekkür ederim bende bu ay öyle hissediyorum nedenseTebrikler canım benm 2 kala daha silikti senden. Baya baya var
Arkana yaslan ve yorma kendini bekle kan vereceğin günü.Çok teşekkür ederim bende bu ay öyle hissediyorum nedense
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah gününüz geçmiş miydiVar canım evet koyulasmıs yarın kan vercem ama bel ağrım cok
Bu arada sizi de tebrik ederim üstteki mesajlarınızı yeni farkettim Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallahArkana yaslan ve yorma kendini bekle kan vereceğin günü.
Dün adet günümdü çok teşekkür ederimGüzel sonuçlar alırsınız inşallah gününüz geçmiş miydi
Hangisi sekerimCanim hu gebelik testtimi
Valla içime su serpildi cuma doktora gideceğim. Buradayken düzenli gittiğim bir kadın doğumcu vardı gelip gittikçe de kendisine gittim hep, ona da bir muayene olmak ve yapılması gerekenleri sormak istiyorum. İnşallah yolunda ilerler her şey.Teşekkür ler canım. Tebrık msjn ıcın. Senin artış cokguzel tam ıdeal 2 günde bir 2katı zaten hesaplaynca seninde 1 eksik günle tam ideal ben de yarn kan verıcem
peki testinizin markası nedir. erken gebelik mi?BAT 10 Haziran bu kadar erken belirmesi beni şaşırttı hiç beklemiyordum sadece dayanamadığım için test yaptım umarım doğrudur
Çizgi var kaç dakika da çıktı.Eki Görüntüle 3437285
Kızlar sizce bir şey var mı?
Yok canım öyle bir kanun yok belirti dedikleri şey insanlara göre değişiyor moralini bozma .Benim ilk hamileliğimde son aya kadar göğüsler de bişey olmadı.Bende burda yorumları okuyup acaba bende mi sıkıntı var diyordum.Ya kızlar bu gebelikte illa göğüs ağrıycak şişecek mi benim göğüsler muhallebi kıvamında
Evet var canım hayırlısı olsunEki Görüntüle 3437285
Kızlar sizce bir şey var mı?
10 dk gibi gibi sürede çıktı. Çok hafif bir çizgi var gibi bence de reglimde 1 gün gecikti. ya regl olursam diye ümitlenmekte istemiyorum ama. Teşekkürler cevap içinÇizgi var kaç dakika da çıktı.
ay hadi hayırlısı ya çok teşekkür ederimmEvet var canım hayırlısı olsun
10 dk gibi gibi sürede çıktı. Çok hafif bir çizgi var gibi bence de reglimde 1 gün gecikti. ya regl olursam diye ümitlenmekte istemiyorum ama. Teşekkürler cevap için
Kaç gün geçtiay hadi hayırlısı ya çok teşekkür ederimm
aslında pazar günüydü ama 2-3 gün oynama oluyor diye pek ümitlenmeyeyim dedim bugün 29. gün en fazla 29 günde adet olmuşum o yüzden bir test yapayım dedim. aynı testi pazar günü yapmıştım hiçbir şey çıkmamıştı mesela :) kanda kesin çıkar mı?Kaç gün geçti
çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun cnm
Yani daha silik olduğu için kanda çıkar ama az çıkar sonra tekrar yaptırmak istiyceksin acaba yükseldimi beta diye bence 2 gün daha bekle sürekli kan vermek zorunda kalma canımaslında pazar günüydü ama 2-3 gün oynama oluyor diye pek ümitlenmeyeyim dedim bugün 29. gün en fazla 29 günde adet olmuşum o yüzden bir test yapayım dedim. aynı testi pazar günü yapmıştım hiçbir şey çıkmamıştı mesela :) kanda kesin çıkar mı?