Her gün yumurtlamayacağına göreAma duzensızlerdr de istekten anlasılablir arkadaşım düzensiz. Masallah lıbıdosu cok
Kızlar eşim bu sıteyi hiç istemiyordu. Yine döndugumu gördü azonce. Aşırı gerıldık. Canım cok skkın ona hamıleyım dememek ıcım zor tuttum kendimi ama tam emn olamadgm ıcın dyemedm HCG bakılmadı dye sil diyor bana. Sizin eşleriniz biliyor mu. Ki bana zorla bsy yaptıramaz yapmam bilir
Son adet tarihiniz ve gelecek dönemin başkangıç tarihi yani beklenen adet tarihinizi yazarsanız tabloya ekleriz sizi deMerhaba. Bende gebelik planlıyorum ikinci çocuk için 6 aydır deniyor meğersem geçirdiğim ağır enfeksiyon sebebinden ötürü iki tüpüm tıkanmış 5 düşüğüm oldu 4 gün önce tüp açma ameliyat oldum. Artık umutluyuz inşallah bu aydan duanızı bekliyorum dualarımızda buluşmak dileğiyle. Bu planlamayı nasıl yapacağız anlamadımyardımcı olabilir misiniz acaba
Bende rüyamda keseyi görüyorum aşırı mutlu oluyorumAy yine rüyamda gördüm ya bu defa da wc gidiyorum bi bakıyorum çamaşırımda çılgınlarca beyaz akıntı olmuş aa diyorum bu gebelik belirtisiuyanınca baktım kupkuru maşallah yine
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildirFreshmommy canım nasılsın testin pozitif çıkmış çok sevindim sağlıcakla ilerler inşallah bu ay ben senden umutluydum zaten. İki gündür giremedim eşim hastanede yanında refakatçi olarak kaldım
Ayyy bende canım ya cam cerceve kapı giristim 2.80 yatıyorum şuan.molalarda bakıyorum.yarin oğlanın pikniği var daha ona hazirlancamBütün gün temizlik yaptım modum:
Kurbanda pilav et götür goturebildigin kadarBen de salı günü Türkiye'ye yola çıkıyorum gitmeden evi temiz bırakıyım dedim ama eşim burda kalıcak ne hale gelir Allâh kerim. İple çekiyorum gitmeyi ya buranın yemekleri bile bir garip Türk pilavını özledim içim dışım biryani oldu
Niye üzgün moddasinKurbanda pilav et götür goturebildigin kadar
Keşke götürebilsem ya Türk yemekleri çok pahalı burdaKurbanda pilav et götür goturebildigin kadar
Yok oraya götür demedim bol bol ye geldiğinde babında söyledim canımKeşke götürebilsem ya Türk yemekleri çok pahalı burda
O zaten olmazsa olmaz ben getirmek de istiyorum ama yemek yetmiyorYok oraya götür demedim bol bol ye geldiğinde babında söyledim canım
Yasak mı kuru da olsa götürmekO zaten olmazsa olmaz ben getirmek de istiyorum ama yemek yetmiyor