- 17 Ocak 2018
- 10.296
- 9.807
Maşallah bangır bangır gelmiş hamilelik.Canım belirtileri sormuştun dönemedim kusura bakmabenim yumurtlamadan bir gün sonra baş dönmem başladı sonra biraz çok az oldu 5 gündür falan çok fazla başım dönüyor beyaz akıntım var göğüs sızım oluyor arada en önemlisi vücut ısım çok yüksek yani yumurtlamadan sonra da vücut ısım yükseliyordu Ama bu kadar yükselmemişti bariz farkı var arada belime ağrılar giriyor adet olacak gibi his var iki gündür böyle bir de göğsüme batmalar ağrılar oluyor damarım belirgin rengi göğüste aniden sertlikler oluşuyor ve duruyor koltuk altına kadar ağrı var bir de göğüs halkasının etrafında kabarcıklar daha belirgin oldu tavuk derisi gibiEvelynn
Canin o akinti iliskiden sonra oluyo genelde. Siskinlikte hamilelik belirtilerinde var. Seninde az kalmiss artik test yap diye seni darlarizBenim regle 6 gün var ama bende de bugün o uzayan akıntı oldu yumurtlama akıntısı gibi aynı ama bi tık sarımsı rengi inşallah yerleşme belirtisidir. İlişkiden mi oldu dedim ama tüm gün devam etti. Ve dün karnım çok şişmişti resmen 3 aylık hamile gibi bu ara çok şişkinliğim var. Başka belirtim yok 4 gün kala test yapıcam.
Ay benide darlayacaginiz günler gelsin insallahhhhhhhhhCanin o akinti iliskiden sonra oluyo genelde. Siskinlikte hamilelik belirtilerinde var. Seninde az kalmiss artik test yap diye seni darlariz
Canim isi testini ne zaman yapiyiruz. Bide sen incir demistin o nasil peki anlatabilirmisinCanım belirtileri sormuştun dönemedim kusura bakmabenim yumurtlamadan bir gün sonra baş dönmem başladı sonra biraz çok az oldu 5 gündür falan çok fazla başım dönüyor beyaz akıntım var göğüs sızım oluyor arada en önemlisi vücut ısım çok yüksek yani yumurtlamadan sonra da vücut ısım yükseliyordu Ama bu kadar yükselmemişti bariz farkı var arada belime ağrılar giriyor adet olacak gibi his var iki gündür böyle bir de göğsüme batmalar ağrılar oluyor damarım belirgin rengi göğüste aniden sertlikler oluşuyor ve duruyor koltuk altına kadar ağrı var bir de göğüs halkasının etrafında kabarcıklar daha belirgin oldu tavuk derisi gibiEvelynn
İncir bende yedim canım zeytinyagli.bu dongumde yumurtlama baya farklıydı hem akıntı hem ağrı bakımından.du bakalım 10 gün sonra dananin kuyruğu kopacak.eger tutarsa bütün formulleri yazicam.,Canim isi testini ne zaman yapiyiruz. Bide sen incir demistin o nasil peki anlatabilirmisin
Merhaba, doktorun dediğini baz alırsanız 27’sinden 10 gün sonrasında test yapabilisiniz. Yalnız ben de yumurtlama sonrası doktora gitmiştim yumurtlama olduğundan emindim zaten söyledim 2 gün önce yumurtlama oldu diye o da baktı sol taraftan yumurtlamışsın o zaman öyle görünüyor dedi. Acaba sizin doktor yumurtlama görüyorum derken soldan yumurtlamışsın mı demek istedi? Eğer diğer türlü olsa solda yumurta var çatlamak üzere derdi sanki. Böyle olabilir mi acaba?Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum çünkü bu ay bende bebiş olsun istiyorumAma şöyle bir durum oldu kafam çok karıştı benim sat 8 Mayıs yumurtlama günü 21’i gözüküyordu uygulamada. Tam o tarihlerde ben ovülasyon döneminde olan şeffaf akıntıyı gördüm çatladığını düşündüm. 27sinde Kadın doğum uzmanına gittim genel kontrol amaçlı herhangi bir sıkıntı olmadığını hatta sol tarafta yumurtlama gördüğünü söyledi. Bu ne demek oluyor yani çok geç bi tarih değil mi yumurtlama için başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce ? Doktor yumurtlama görüyorum deyince o günü ve sonraki günüde değerlendirdik ama şuan batı hesaplayamıyorum. Ne zaman test yapsam doğru olur vs. Normalde 29-32 gün arası regl oluyorum
Ne zaman basladin yemeye benim regli basladi cok sukurİncir bende yedim canım zeytinyagli.bu dongumde yumurtlama baya farklıydı hem akıntı hem ağrı bakımından.du bakalım 10 gün sonra dananin kuyruğu kopacak.eger tutarsa bütün formulleri yazicam.,
Bu ay benim de incir yiyesim varİncir bende yedim canım zeytinyagli.bu dongumde yumurtlama baya farklıydı hem akıntı hem ağrı bakımından.du bakalım 10 gün sonra dananin kuyruğu kopacak.eger tutarsa bütün formulleri yazicam.,
Ye canim ye sonra çatlamak için havuç bulundurun yanınızdaBu ay benim de incir yiyesim var
Ahaha o aklımdaYe canim ye sonra çatlamak için havuç bulundurun yanınızda
Tam olarak sol tarafta yumurtlama gördüm dedi ne eksik ne fazla bu kadar söyledi çatlamış olsa tüplere gittiği için gözükmüyor bildiğim kadarıyla ama daha önce olan çatlamayı görebiliyor mu bilmiyorumMerhaba, doktorun dediğini baz alırsanız 27’sinden 10 gün sonrasında test yapabilisiniz. Yalnız ben de yumurtlama sonrası doktora gitmiştim yumurtlama olduğundan emindim zaten söyledim 2 gün önce yumurtlama oldu diye o da baktı sol taraftan yumurtlamışsın o zaman öyle görünüyor dedi. Acaba sizin doktor yumurtlama görüyorum derken soldan yumurtlamışsın mı demek istedi? Eğer diğer türlü olsa solda yumurta var çatlamak üzere derdi sanki. Böyle olabilir mi acaba?
Ben incir yedim çok ama yumurtlama ıcınndegıl canm oyüzden 2gün erken yumurtladımCanim isi testini ne zaman yapiyiruz. Bide sen incir demistin o nasil peki anlatabilirmisin