Ay sızlanmayalım hepsi mis gibi uyusun emsinUmarım öyle olur umarım seneye bugünlerde ay benimki şu kadar uyudu ay benimki şu kadar emdi diye sızlanırız
Hahahahhaha doğru söze ne denirrrBence biz uyuyalım yoksa ağrımayan yerimiz kalmayacak Progesteron da memnun olur uyumamıza
Yazarken geçti içimdenAy sızlanmayalım hepsi mis gibi uyusun emsinAa hiç korktuğum gibi olmadı ne rahat büyüyor bu çocuk diye sevinelim
Geçmiş olsun canım benimİyi olmaya çalışıyorum kuzum. Henüz yok. Sorunum vardı yani devam ediyordu. Yeni düzeldim. Kist de yoksa inşallah düzelmişimdir. Bayramdan sonra doktora gideceğim bakalım. Sen nasılsın kuzum? Ben de hatırlıyorum seni. Sanki bir sorun vardı. Umarım olmamıştır soruntakip edemedim ben çok
Ay yazip yazip sildim. Benim de derdim ayni. Biraz azalttim sigarayi ama kesemedim tamamen. Kahve de ayniEvet yaa ama şu merakkkk ah şu merakkk insanı bu hallere sokuyor arada kalmak var mı yok mu?? Ya sigara içiyorum ya hep bundan aslında öğreneyim de bir an önce keseyim diye
Bende azalttım ama kesemedim. Şöyle net bir çift çizgi görsem tamam diyeceğim.Ay yazip yazip sildim. Benim de derdim ayni. Biraz azalttim sigarayi ama kesemedim tamamen. Kahve de ayniesim de tatil kafasinda alkollu guzel guzel planlar yapiyor, diyorum ama belki ben
Ben de sezeryan kuzum. 1 Ocak da oldum. Allahım cennetinde kavuştursun bizleriGeçmiş olsun canım benimbende hamileydim bebeğimi doğurdum 3 gün yaşadı yoğun bakıma aldılar öldü tekrar bı gebelik daha düşünüyorum bakalım ama ben sezeryan oldum
İnşallah kuzumHiç iyileşmiyor ki sen ne kadar çabalarsan çabala. İnşallah acılarımızı hafifletecek yeni mücdeler gelir hayatımıza
Kaç günün kalmıştı kuzum o kısmı kaçırmışımKızlar ya çok midem yanıyor
Daha 6. GünümdeyimKaç günün kalmıştı kuzum o kısmı kaçırmışım
Kaç günün kalmıştı kuzum o kısmı kaçırmışım
Bende şuan aynıyım. Ama ben iğne belirtisi yaşıyor olabilirimBenim de 2 gündür migdem yaniyor yumurtlamadan sonraki 7.gunum bugün.25 i bat.bu arada 4 5 gündür kabizim bir arkadaş sormuştu belirti mi diye bende bir güzel bana hiç olmadı diğer 2 hamileligimde demiştimerken gebelik testi yapmam lazim yarın ya ds ertesi gün çünkü adet geciktirici içmem gerekiyor
Güvenme cnm saknnıcme benım arkadasım 5kala lazer için yaptı negatif cıktı. Gitti 1 geckmede pozitif cktıBenim de 2 gündür migdem yaniyor yumurtlamadan sonraki 7.gunum bugün.25 i bat.bu arada 4 5 gündür kabizim bir arkadaş sormuştu belirti mi diye bende bir güzel bana hiç olmadı diğer 2 hamileligimde demiştimerken gebelik testi yapmam lazim yarın ya ds ertesi gün çünkü adet geciktirici içmem gerekiyor
Ama ben mekkedeyim hac için geldimGüvenme cnm saknnıcme benım arkadasım 5kala lazer için yaptı negatif cıktı. Gitti 1 geckmede pozitif cktı
Kızlar ya çok midem yanıyor
Daha 6. Günümdeyim
Kızlar kendimi sürekli belirti çıkarıyormuş gibi hissediyorum ama benim de midem yanıyor. Reflü gibi oluyor ara ara. Belki de çok yedim bayram arası ondan mı oldu bilmiyorum. Ben de bugün 7.günümdeyim yumurtlama sonrası.Benim de 2 gündür migdem yaniyor yumurtlamadan sonraki 7.gunum bugün.25 i bat.bu arada 4 5 gündür kabizim bir arkadaş sormuştu belirti mi diye bende bir güzel bana hiç olmadı diğer 2 hamileligimde demiştimerken gebelik testi yapmam lazim yarın ya ds ertesi gün çünkü adet geciktirici içmem gerekiyor
Bende 7. Günümdeyim sabah sabah midem yanıyor yineKızlar kendimi sürekli belirti çıkarıyormuş gibi hissediyorum ama benim de midem yanıyor. Reflü gibi oluyor ara ara. Belki de çok yedim bayram arası ondan mı oldu bilmiyorum. Ben de bugün 7.günümdeyim yumurtlama sonrası.
22-23 Haziran’da çıkar bence. Eğer yumurtlama gününden net eminsen ve ilişki üzerinden en az 10 gün geçmişseBenim iğne falan yok 7 sene sonra korunmayı bıraktık bodoslama dald
Ama ben mekkedeyim hac için geldimelhamdülillah gorevelrimizi yerine getirdik ama burdak son 5 gunum reglime denk geliyor ve ben asıl o zaman ibadet etmek istiyorum çünkü kalabalık gitmis oluyor.ben 2. Hamileligimde adetime 4 gun kala yaptim erken gebelik testi pozitif cikti ama migde bulantısından anlamıştım hamile olduğumu.cok arayayım 25 haziran bat en son 22 23 haziranda test yapıp negatifse geciktirici içmem lazım.cok arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
İnşallah hamileyizdir de ondan yanıyordurBende 7. Günümdeyim sabah sabah midem yanıyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?