- 8 Ağustos 2023
- 5.807
- 6.624
- 118
Dün mangal yapmıştık. Ettende tiksindim yiyemedim normalde etçil bir insanım ama yok o eti yiyemedim. İnşallah sebebi güzeldir.İnşallah hamileyizdir de ondan yanıyordurBirkaç gün sonra pozitif test atalım buraya inşallah
Kuzu erken gebelik testi değil ki o yüzden çizgi böyle olması çok normal. Ve düne göre çok daha belirginGünaydın kızlar. Bir dakika içinde çıktı bugünki çizgi daha belirgin. İnşallah beta sağlıklı yükseliyordurEki Görüntüle 3441939 Eki Görüntüle 3441940
Eveeeetttt düne göre baya belirgin. Ay heyecanlandım.Kuzu erken gebelik testi değil ki o yüzden çizgi böyle olması çok normal. Ve düne göre çok daha belirgin
Bence erken gebelik testi yap yaaaEveeeetttt düne göre baya belirgin. Ay heyecanlandım.
Evet ben bi öncekinde çok zor görmüştüm bunda daha belirginleşmiş. Yükseliyordur çizgi de koyulaşmış işte hiç stres yapmaGünaydın kızlar. Bir dakika içinde çıktı bugünki çizgi daha belirgin. İnşallah beta sağlıklı yükseliyordurEki Görüntüle 3441939 Eki Görüntüle 3441940
Ben de buradaki tavsiyelere göre innovita aldım bu ay çok net gösterdi yumurtlamayı. Ben memnunumKızlar ovülasyon test markalarınız neler hangisini önerirsiniz
Teşekkür ederim canımBen de buradaki tavsiyelere göre innovita aldım bu ay çok net gösterdi yumurtlamayı. Ben memnunum
Kızlar ovülasyon test markalarınız neler hangisini önerirsiniz
Aynen ben de innovitadan memnunum çok net gösteriyor gerçektenBen de buradaki tavsiyelere göre innovita aldım bu ay çok net gösterdi yumurtlamayı. Ben memnunum
Ben bu ay labaquic almıştımAynen ben de innovitadan memnunum çok net gösteriyor gerçekten
İnnovita kesinlikle baska markalarda denedim hiç yakalayamamıstım bunda ilk ay yakaladım doktorda baktı 23 mm yumurta gordu suan elhamdulillah 6 haftalık gebeyimBen de buradaki tavsiyelere göre innovita aldım bu ay çok net gösterdi yumurtlamayı. Ben memnunum
Ay Rabbim kabul etsin ne büyük bir nimet hac için orada olmakBenim iğne falan yok 7 sene sonra korunmayı bıraktık bodoslama dald
Ama ben mekkedeyim hac için geldimelhamdülillah gorevelrimizi yerine getirdik ama burdak son 5 gunum reglime denk geliyor ve ben asıl o zaman ibadet etmek istiyorum çünkü kalabalık gitmis oluyor.ben 2. Hamileligimde adetime 4 gun kala yaptim erken gebelik testi pozitif cikti ama migde bulantısından anlamıştım hamile olduğumu.cok arayayım 25 haziran bat en son 22 23 haziranda test yapıp negatifse geciktirici içmem lazım.cok arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
As bayrakları assssGünaydın kızlar. Bir dakika içinde çıktı bugünki çizgi daha belirgin. İnşallah beta sağlıklı yükseliyordurEki Görüntüle 3441939 Eki Görüntüle 3441940
Regl olana kadar umut vardırBu sabah testi yaptım ama net bir şekilde negatif. Bundan sonra pozitif olmaz artık. İnşallah sizler güzel pozitifleri görürsünüz.
Allah kabul etsin darısı bana olsunBenim iğne falan yok 7 sene sonra korunmayı bıraktık bodoslama dald
Ama ben mekkedeyim hac için geldimelhamdülillah gorevelrimizi yerine getirdik ama burdak son 5 gunum reglime denk geliyor ve ben asıl o zaman ibadet etmek istiyorum çünkü kalabalık gitmis oluyor.ben 2. Hamileligimde adetime 4 gun kala yaptim erken gebelik testi pozitif cikti ama migde bulantısından anlamıştım hamile olduğumu.cok arayayım 25 haziran bat en son 22 23 haziranda test yapıp negatifse geciktirici içmem lazım.cok arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?