Ay doğru canım o var senin. Geçen gün okumuştum yazdığını testin karşısında son bir sigara içeçeğim diye ahaha çok güldüm ona yaEvet yaa ama şu merakkkk ah şu merakkk insanı bu hallere sokuyor arada kalmak var mı yok mu?? Ya sigara içiyorum ya hep bundan aslında öğreneyim de bir an önce keseyim diye
Evet hem de beni kandıran silik silik çizgiler çıkaran clear blue testin karşısında hatta buraya da atıcamAy doğru canım o var senin. Geçen gün okumuştum yazdığını testin karşısında son bir sigara içeçeğim diye ahaha çok güldüm ona ya
Ay doğru canım o var senin. Geçen gün okumuştum yazdığını testin karşısında son bir sigara içeçeğim diye ahaha çok güldüm ona ya
Eve gelip yapıp gitsen yine söylersin söyleyecek olsanYa aslında çok yoğun geçecek günler hafta içi alışveriş yapacağım kaynımın nişanı için cumartesi nişan var Pazar günü sapanca'da kuzenlerle kız kıza 3 günlük tatil ayarladık acaba diyorum orada mı yapsam Çok heyecanlı ama orada yaparsam da kuzenlere söylemeden duramam belki de yumurtlamanın 10.günü olacak o zaman yapmazsam da 13. günü çıkış olacak yani mini tatilde yapmazsam eğer eve döndüğümde 13 günü olacak kesin çıkması lazım bugün kargoladım bir de test Bayram malum gelmesi cumayı bulur diye düşünüyorumSapanca benim evime 15 dakika belki de eve gelir öyle yaparım şöyle bir sindirmek için gün içinde sonra geri dönerim villaya yine hahaha
Ay inşallah valla merakla bekliyorumEvet hem de beni kandıran silik silik çizgiler çıkaran clear blue testin karşısında hatta buraya da atıcamAllahım nasip ettt
Ay ellerim titrer benim aşırı fena belli ederim sanrm 1saat fln cıkamam odadan derler bu kadın nerdeeeEve gelip yapıp gitsen yine söylersin söyleyecek olsanBoşuna eve gitme yani:)) Ya da 13’ü bekleyeceksin mecbur onda da kopkoyu çıkar varsa daha iyi
O zaman eve gitmen mantıklı olabilir:) Haydi bakalım kaldı 6 gün test yapmana. İnşallah hayırlısıyla pozitif çıkarAy ellerim titrer benim aşırı fena belli ederim sanrm 1saat fln cıkamam odadan derler bu kadın nerdeeetest alırken bile soguk ter çıkıyor nedense normalde heyecanla bir yapım yoktur ama bu test konusunda ben ben değilim
AminnUmutsuzluğa kapılmayın hemen ben 7 ci haftada kalbini duymadığımız için kürtaj oldum. Her kes te böyle olacak diye bişey yok. İyi düşün iyi olsun. Transfer olduğunu tamamen unut. Test yapmayı da 12 ci gün direk kan ver. Hayırlısıyla pozitifi görürsün. Ben transferden çıktığım gün bile ağlamıştım. Eşim niye arabayı hastanenin kapısına park etmedi beni yürüttü diye. Bu aralar duygusal olman normal. Allah'ım gerçekten anne olmayı hakeden ve isteyen her kesin kucağını doldursun
Benim pek umudum yok aslında biraz ilişki ucu ucuna yakaladıysam yakalamışımdır canım yola çıkmıştık o gün sonrasında oldu o bir ilişki ama önümüzdeki aynasıpse adetten sonra hep gün aşırı istiyorumO zaman eve gitmen mantıklı olabilir:) Haydi bakalım kaldı 6 gün test yapmana. İnşallah hayırlısıyla pozitif çıkar
Ay öyle içiyorsan sokma bile ağzına keşke ben de öyle olsamhalolita ben de mentollu aldım baya buraya gelırken doğuda cok var benm evımn oldugu sehırde yok ben nadir içerim hafta 4,5 tane. Ama ıcmek ıstemıyorum şu evrede. Of tatılde de güzel giderdi
Hayırlısı canım ya olacağı varsa tek ilişkiyle bile oluyor hatta yumurtlama zamanına denk gelmeyen ilişkiyle bile. Çok okuduk burada böyle şeyler. Hiç belli olmaz yani:)Benim pek umudum yok aslında biraz ilişki ucu ucuna yakaladıysam yakalamışımdır canım yola çıkmıştık o gün sonrasında da bir tane ama önümüzdeki aynasıpse adetten sonra hep gün aşırı istiyorum
Bu 6.denememiz benim de sonucu en merak ettiğim aylardan biri buMerakla sizleri bekliyorum benduskapani
Benim de bir sağ bir sol geziyor canımBu zamana kadar hep kasığımın sağ tarafı ağrırdı şimdi de sola geçti hatta bi tık şiddetli. Bu sağ sol olayını bilen var mı ya
Ayy valla ne yalan söyliyeyim benim de ne umutlandığım ay bu aydı inşallah hislerimiz boşa çıkmaz kuzumBu 6.denememiz benim de sonucu en merak ettiğim aylardan biri buİnşallah hayırlısıyla sağlılka olur hepimizin bu ay
Ay bir de sezeryan yerim yanmaya başladı Allah AllahBenim de bir sağ bir sol geziyor canım
İnşallah kuzum yaAyy valla ne yalan söyliyeyim benim de ne umutlandığım ay bu aydı inşallah hislerimiz boşa çıkmaz kuzum
Umarım öyle olur umarım seneye bugünlerde ay benimki şu kadar uyudu ay benimki şu kadar emdi diye sızlanırızBu 6.denememiz benim de sonucu en merak ettiğim aylardan biri buİnşallah hayırlısıyla sağlıkla olur hepimizin bu ay
Ay bir de sezeryan yerim yanmaya başladı Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?