Kuzum ben dünde test yaptım negatif
Kuşumm sen çıplak gözle net görüyorsundurKızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. duskapani Freshmommy M mysterious7 E elektroforez cookiep Candy7777 Pamlok ecutos beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
Evet kuzum en son yaptıklarım çıplak gözle bile zordu da bu çok silik de olsa belli etti kendiniKuşumm sen çıplak gözle net görüyorsundursağlıkla ilerlesin çok çok erken olmasına rağmen bile böyle görünüyor süper ya
İlaç içmek de dinen bir sakınca yok.zaten bir kez regl oldum içmedim.son 5 gün burda kimse kalmıyor o günleri değerlendirmek son son ibadetlerimizi yapabilmek istiyorum.bu yıl izdiham derecesinde kalabalık oldu burasıAy Rabbim kabul etsin ne büyük bir nimet hac için orada olmakbu konuda regl durumunu bilmiyorum ama sonuçta o Da Allah'tan bizler için. İstersen sor hocalara bu durumu ama şundan eminim ki testte çıkmayıp hamile olan çok kişi var sanki bu durumu bilerek de ilaç içmek hele ki kutsal topraklarda ne derece doğru
Aiiiyy evet evet burdayım diyooorGünaydın kızlar. Bir dakika içinde çıktı bugünki çizgi daha belirgin. İnşallah beta sağlıklı yükseliyordurEki Görüntüle 3441939 Eki Görüntüle 3441940
Yaa dün alacaktım gerçekten bulamadım. Burda çok az eczanede var erken gebelikBence erken gebelik testi yap yaaa
Ayy bariz burdayım diyor hadi hayırlı olsunGünaydın kızlar. Bir dakika içinde çıktı bugünki çizgi daha belirgin. İnşallah beta sağlıklı yükseliyordurEki Görüntüle 3441939 Eki Görüntüle 3441940
Baya belirgin canımGünaydın kızlar. Bir dakika içinde çıktı bugünki çizgi daha belirgin. İnşallah beta sağlıklı yükseliyordurEki Görüntüle 3441939 Eki Görüntüle 3441940
Ayyy evet bu bir dakika içinde pembe çizgi oldu. İnşallah sağlıklı yükselir amin.Evet ben bi öncekinde çok zor görmüştüm bunda daha belirginleşmiş. Yükseliyordur çizgi de koyulaşmış işte hiç stres yapma
Ayy as as bugünde çizgi görünce rahatladım. Dün inanmamıştım çok silik olunca. Ay inşallah sağlıklıdırAs bayrakları assss
Ayyy inanır mısın dün bütün gün erken gebelik aradım. Maalesef bulamadım. Ay inşallah sağlıklıdırAiiiyy evet evet burdayım diyooorerken gebelik testi de alsana yarın eczaneler açık olur, Cuma da onu yaparsın
Yaaa çok heyecanlıyım inşallah inşallah.Ayy bariz burdayım diyor hadi hayırlı olsuninşallah sağlıkla yükselir beta
Kuzuumm çok çok silik görebiliyorum sankiii sen daha net görüyorsundur diğer testle aradaki farkıKızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. duskapani Freshmommy M mysterious7 E elektroforez cookiep Candy7777 Pamlok ecutos beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Evitest diye bir marka Türkiyede yoktur büyük ihtimalBaya belirgin canımsağlıkla ilerlesin bu hangi testti bu arada
Evettt gördüm benim ilk yaptığım belli belirsiz teste benziyor. Ayy inşallah sağlıkla ilerlerKızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. duskapani Freshmommy M mysterious7 E elektroforez cookiep Candy7777 Pamlok ecutos beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
canimmm ben de cok cok silik goruyorum sen daha iyi goruyosundur eveet bakalim biraz daha zaman gecsin tekrar yap insallah tutsun guzelce daha da koyulassin saglikla ilerlesin uf allahim <3 hangi test buuu?Kızlara günaydın test yaptımmbugün yumurtlamanın 9. Günü hemen çıktı silik şekilde görebiliyor musunuz bilmiyorum. Shop falan yapmadım. Sanki daha belirgin olmuş diğer yaptıklarıma göre. duskapani Freshmommy M mysterious7 E elektroforez cookiep Candy7777 Pamlok ecutos beezuus ve etiketleyemediğim diğer kızlarımmm
Evet kuzum ilk testleri buraya atsaydım hiç yok negatif derdiniz o derece gözükmüyordu fotoğraftaKuzuumm çok çok silik görebiliyorum sankiii sen daha net görüyorsundur diğer testle aradaki farkıgittikçe daha da koyulaşsın inşallah clearblue dışında başka erken gebelik testi var mı orda?
Evet kuzum 2 gün sonra tekrar yapıcam testi umarım diğerin de gözlerimiz çıkmaz çizgi görmek içincanimmm ben de cok cok silik goruyorum sen daha iyi goruyosundur eveet bakalim biraz daha zaman gecsin tekrar yap insallah tutsun guzelce daha da koyulassin saglikla ilerlesin uf allahim <3 hangi test buuu?
Öyle mi diyorsunnn canım ya inşallah bakalımmmEvettt gördüm benim ilk yaptığım belli belirsiz teste benziyor. Ayy inşallah sağlıkla ilerler
Ayy evet canım koyulaşıyor bu çok güzel bir gelişme inşallah sağlıkla ilerlerGünaydın kızlar. Bir dakika içinde çıktı bugünki çizgi daha belirgin. İnşallah beta sağlıklı yükseliyordurEki Görüntüle 3441939 Eki Görüntüle 3441940
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?