• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Hayırlı sabahlar hanımlar. Bi sorum vardı, ovülasyon günüm dündü ve şiddetli ağrım vardı. En son geçen hafta seviştik, ağrım olduğu için kesin hamile değilimdir dimi? Yoksa ağrı olsa bile öyle bir ihtimal varmı? (bu ağrı her ay var bende ovulasyon zamanı.. boşuna test almayayım diyorum haftaya :KK43: ama garip bir şekilde; beyaz sümüksü akıntım var ve sağ belim ağrıyor. Belirtileri okuya okuya psikolojikmi oluyor anlamadım😭

Kızlar galiba oldu🥹🥹
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece ParlayanGece @kartanesi8892 halolita halolita Cemile hatun Cemile hatun ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Yaaa canimmmm maşallah🧿🧿🧿🧿 çok sevindim 😍😍😍 hayırlı olsun🤲 rabbim sevincini daim etsin kuzum🥰🥰🥰🥰kucağına aldığın günleri nasip etsin Allah'ım🤲🤲

Hayırlı sabahlar hanımlar. Bi sorum vardı, ovülasyon günüm dündü ve şiddetli ağrım vardı. En son geçen hafta seviştik, ağrım olduğu için kesin hamile değilimdir dimi? Yoksa ağrı olsa bile öyle bir ihtimal varmı? (bu ağrı her ay var bende ovulasyon zamanı.. boşuna test almayayım diyorum haftaya :KK43: ama garip bir şekilde; beyaz sümüksü akıntım var ve sağ belim ağrıyor. Belirtileri okuya okuya psikolojikmi oluyor anlamadım😭
Bu bahsettiklerinizin hepsi yumurtlama belirtisi. Zaten yumurtlama döneminde olduğunuzu da söylemişsiniz. Spermler 1 hafta yaşayamaz diye biliyorum. Hem gebelik olsa dahi yumurtlamanın ertesi günü belirti başlamaz ki.

Back